Oprez! Sutra nas napadaju negativne kosmičke energije i lijekovi vam neće pomoći

Piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Sutra od 13:45 časova nastupaju prirodne negativne energije koje dolaze iz kosmosa ali i manjim dijelom iz zemlje. Zbog približavanja asteroida pod nazivom 2012 TC4  koji se velikom brzinom kreće prema zemlji i koji će za oko 44000 kilometara proći mimo zemlje, pojačane su  negativne energetske vrijednosti koje će velikom dijelu stanovništva Evrope donijeti razne iznenadne tegobe. Ono što treba da znate je: nemojte uzimati antibiotike ni druge lijekove jer vam neće pomoći: Negativni snopovi kosmičke energije zauzimaju našu atmosferu.

Sutra  od  13:45 h negativne kosmičke energije zauzimaju našu atmosferu, nanoseći pregršt negativnih snopova kosmičke energije i to nije sve zemljino jezgro takođe će emitovati negativnu energiju ali u mnogo manjem obimu.

Ova pojava je prirodna i ničim nije drugim izazvana a protiv nje se ne možemo boriti, jer se radi o prirodnim energijama koje dolaze iz kosmosa. Ovi talasi prouzrokovat će mnogima tegobe (Veliki pritisak u čeonom dijelu, teške oči tj. blaga zamućenost ili kratkovidost povremeno, stega u grudima, lupanje srca, pad krvnog pritiska, pospanost, malaksalost pa i napetost blagu u psihološkom smislu, kod meteoropata izazvaće i blagu kostobolju ali i nadutost u pojedinim dijelovima tijela).

Preporučujem da se opustite što više, šetnju da zaobiđete, osim ako ne morate, naravno što više prirodnog vitamina i tečnosti uzimajte. Nemojte uzimati antibiotike i ostale lijekove jer vam neće pomoći. Samo se prepustite i čekajte da simptomi sami prođu. Ova pojava prolazi u četvrtak oko podne i tada će se polako normalizovati i naša atmosfera.

Kod ovakvih energija važno je naglasiti da i prije samog formiranja negativnog sfernog aspekta pet do sedam sata prije i četiri sata kasnije, tih energetskih snopova, mogu se očekivati slični simptomi.

Napominjem, razloga za paniku apsolutno nema.