Oprez / Ova tri horoskopska znaka nisu za brak

Razmislite dobro! Možda s nekim od ova 3 horoskopska znaka planirate svoju budućnost.

Rak

Iako je dobar i osjećajan kao čovjek, bračni život s njim uopšte nije lak. Kod njih postoje dvije krajnosti. Na jednoj su oni koji su veoma porodični ljudi, tradicionalisti koji provode dosta vremena u svom domu. Sve bi to bilo u redu da nisu pretjerano čangrizavi. Oni će uvijek svemu naći manu i biti u stanju da konstantno prigovaraju. Često im nešto nije po volji pa će zanovijetati, a to nikome ne bi prijalo. U drugu krajnost idu oni koji su apsolutno nezainteresirani i lijeni, koji će se oženiti iz nekog višeg interesa, materijalnog prije svega. O njima nije ni potrebno objašnjavati dodatno, jer njih porodica u pravom smislu te riječi i ne zanima. Oni su uglavnom vjerni svojoj ženi i dobri prema njoj, ali je potrebno da njihove želje budu zadovoljene.

Škorpija

Sa muškarcem Škorpijom bračnu harmoniju možete ostvariti jedino ukoliko živite u njegovoj sjenci. On voli da je dominantan i da ga žena u tome prati jer ne podnosi da se osjeća kao da je žena iznad njega. Također je veoma posesivan i ljubomoran što nije mali problem, jer ako mislite da živite s njim budite spremne na to. Dobra strana je ta što je baš zbog želje da prednjači on uglavnom uspješan u poslu i dobro zarađuje pa bi bio dobar oslonac svojoj porodici. Također, svojoj ženi i djeci pružit će pravu zaštitu jer će ljubomorno čuvati svoje najbliže.

Strijelac

On je toliko društven i toliko putuje, ne drži ga mjesto i zato on uopšte nije tip kome bi porodičan život godio i sa kojim bi se nosio. Oni su zabavni i zanimljivi muškarci, ali na većinu stvari gledaju avanturistički pa i na ljubav. Sa njima nije teško živjeti ali morate da im se prilagodite. Ljubomora kod njih ne dolazi u obzir, žele da imaju svoj prostor, vrijeme za društveni život koji im je od velike važnosti i ženu koja će to bespogovorno prihvatiti. Također, često nemaju osjećaja za druge jer stvari gledaju trenutno, dok im je zanimljivo, tako da bi njegova žena morala biti puna razumijevanja za njihovu vihornu prirodu. Međutim…Horoskop nije baš egzaktna nauka zasnovana na empirijskim činjenicama – pa ako je vaš partner baš u nekom od ova tri znaka, a vama je super, ne bi trebalo mnogo da se zabrinete.