Ono što volite u sendviču, otkriva o vašoj ličnosti: KRASTAVCE VOLE NJEŽNE, A MAJONEZU ZRELE OSOBE

Svakodnevne navike mogu otkriti o nama mnogo više nego što mislimo. Od načina na koji koristimo mobilni telefon, strane na koju stavljamo toaletni papir, kućnih ljubimaca koje preferiramo, pa sve do dodataka koje stavljamo u sendvič.

Da, dobro ste pročitali, stvari koje najčešće stavljate u sendvič otkrivaju puno o vašem karakteru. Da li više volite laganije varijante sendviča ili se opredjeljujte za one sa puno masnoće kao što je majoneza ili sir? Šta izbor sastojaka koje birate govore o vama? Provjerite da li je istina da namirnice koje volimo mogu da otkriju kakvi smo kao ličnost.

Ako je obavezna sastojak svakog vašeg sendviča krastavac to znači da ste ste nježni i brižni, ali ponekad vas baš zbog toga okolina smatra slabim. Ipak, vi ste jako uporni, pa im bez problema možete dokazati suprotno.

Jaja i razne salate ukazuju na to da ste zapravo vrlo djetinjasti, veseli i nasmijani, dok se ljubitelji majoneza smatraju zrelim osobama s visokim samopoštovanjem. Vole da eksperimentišu, da isprobavaju raznu hranu i da posvećuju sebi puno vremena, piše Metro.

Paradajz i slaninu biraju osobe s dobrim smislom za humor, a senf i šunku oni jakog karaktera – kada uđete u prostoriju, ispunite je. Ljubitelji avokada su avanturisti, zaljubljenici u putovanja i egzotične stvari.

 

error: Content is protected !!