Oni ne praštaju prevaru: Ovan kreće u osvetu, Strijelac gubi razum, Lavovi se odmah pakuju…

Neki reaguju smireno i prekidaju kontakt sa partnerom, dok ima znakova kojima dostojanstvene reakcije ne padaju na pamet.


Ljudi različito reaguju na prevare. Dok neki mogu da pređu preko toga i prave se kao da se ništa nije desilo, drugi svom nevernom partneru ne daju nikakvu šansu.

Tako je i sa horoskopskim znacima. Neki reaguju smireno i prekidaju kontakt sa partnerom, dok ima znakova kojima dostojanstvene reakcije ne padaju na pamet.

Evo koji znakovi će podići najviše prašine ako se neko usudi da ih prevari.

Ovan

Ovnovi će veoma teško pregaziti sopstveni ponos, a ako saznaju da ih je neko prevario, upravo će zbog svog ponosa početi da planiraju osvetu – u tišini, naravno, a jednom kad krenu u osvetničko ponašanje, prave haos svuda oko sebe.

Škorpija

Ako prevarite Škorpiju, bolje je da odmah priznate sami jer ako sazna od nekog drugog, čeka vas jako otrovan period u životu.

Strijelac

Osobe u ovom znaku trude se da drže sve konce u svom životu, a ako saznaju da nešto nije kako treba, doslovno izgube razum. Prevara je jedna od situacija u kojem za Strijelca zdrav razum u potpunosti nestaje.

Lav

Ako sazna za prevaru, Lav istog trenutka pakuje stvari i napušta osobu koja mu je bila nevjerna. Tad kreće drama i nemilosrdno ponašanje, ali će Lav itekako čuvati svoju intimu od očiju javnosti. Lavovi ne vole da drugi znaju da imaju problema u vezi. Zato će sve odraditi dovoljno tiho da drugi ne čuju, ali i dovoljno glasno da čuje ko treba.