ONA JE STAVLJALA RUKE U SIRĆE 2 PUTA SEDMIČNO – REZULTATI SU NEVJEROVATNI

Ako patite od bolova u zglobovima, onda znate da je to ozbiljan problem, jer bol utječe na svaki aspekt vašeg života. Svaka osoba koja pati od ove vrste bola tvrdi da lijekovi su samo privremeno rješenje. Bol u zglobovima i simptomi mogu se smanjiti samo promjenom svoje ishrane i načia života.

Ana H. je patila od teških bolova u zglobovima i odlučila da sebi pomogne uz pomoć prirodne medicine. Radila je kao daktilograf čitav svoj život i njen posao je doveo do ove bolesti. ”Nekoliko godina vodim borbu protiv bolova u zglobovima i rukama i nakon toga mi je dijagnosticiran artritis uzrokovan napornim radom i pothranjenosti. S obzirom da nisam osoba koja odmah posegne za hemijom, odlučila sam da pokušam sa prirodnim rješenjima i drago mi je da jesam. Razgovarala sam kod doktora i on je rekao isto ono što ja i da mogu pokušati jabukovim sirćetom, ali moram biti uporna. Počeo sam da ga koristim i sada nakon 2 mjeseca mogu reći da sam dosta bolje. Prvi mjesec sam to radila tri puta tjedno, a sada dva puta. Stavila sam ruke u sirće pred spavanje i ono zaista olakša bol i peckanje u rukama koje sam imaala. Koristila sam prirodni napitak od jabučnog octa i vode sa malo meda. Želim da preporučujem svima da probaju, jer je meni pomoglo “-Kaže Ana H.

Jabukovo sirće je snažan antioksidant koji čisti organizam od toksina.

Može se koristiti na nekoliko načina koji će vam pomoći riješi bol u zglobovima:

  • Pripremite mješavinu od 1 žlice maslinovog ulja i 2 kašike jabukovog sirćeta. Nanesite mešavinu na bolne zglobove.
  • Dodati 3 kašike jabukovog sirćeta u 300 ml vode ili neki voćni sok i pripremite odličan i zdrav napitak. Trebalo bi da trošite 3 puta dnevno, prije jela.

(infosavjetnik.com)