On je pogodio da će Tramp postati predsjednik i da će napasti Siriju: Sada je predvidio TAČAN DATUM kada će III svjetski rat početi!

Samoproklamovani glasnogovornik Boga Horacio Vilegas tvrdi da je predvidio kada će Tramp napasti Siriju, a sada on upozorava da nas od nuklearnog rata dijeli samo par nedelja.

Isti mistik predvidio je još 2015. pobjedu Trampa na izborima, a sada nas upozorava na dolazak Trećeg svjetksog rata.

Rekao je kako će doći iluminatski kralj koji će donijeti Treći svjetski rat.

On vjeruje da će rat izbiti na 100. godišnjicu posjete Gospe gradu Fatima – 13. maja.

Ono što utjeruje jezu u kosti jeste da su neka od njegovih predskazanja evidentno ostvarila, a da stvar bude još gora on je predvidio i da će američki napad na Siriju uvući Rusiju, Severnu Koreju i Kinu u duboke konflikte.

Naime, postoje vjerovanja koja tvrde da je Gospa, inače drugo ime za Djevicu Mariju, Isusovu majku, posjetila Fatimu, mjesto u Portugalu, čak 6 puta. Međutim njena prva posjeta se desila 13. maja 1917. godine.

To je bio dan kada je prema vjerovanju Gospa upozorila ljude da ukoliko Rusija ne bude konvertovana u pravu vjeru, Bog će upotrebiti tu zemlju da izazove katastrofu u svijetu. Njena poslednja posjeta desila se 13. oktobra iste godine kada je upozorila da će se rat završiti i da će se vojnici vratiti kućama.

Upravo taj podatak upućuje da nas od Trećeg svjetskog rata djeli samo par nedelja, te da će trajati do 13. oktobra i proizvest će njaveća razaranja i ljudsku patnju u istoriji. (novonovoinfo)