Omiljena hrana horoskopskih znakova

Ovan voli začinjenu hranu, Škorpiji je od ukusa bitnija namjera, a Jarac se teško navikava na sve što je novo…

Ovan

Jako začinjeno – on to naprosto obožava. Začinjena hrana podiže nivo endomorfina u krvi, koji podiže nivo adrenalina u tijelu. Ovaj hiperaktivni znak obožava da osjeti uzbuđenje, gotovo jednako koliko uživa u vašoj podršci.

Bik

Ima smisla to da Bikovi najviše vole salate jer ostali znakovi nisu toliko vezani za zemlju. A oni će definitivno progutati salatu dok god je prelivena nekim bogatim, ukusnim prelivom. Nikad, naravno, neće odbiti ni fini desert koji poželite da podijeliti sa njima.

Blizanci

Blizanci vole raznolikost pa im ne pokušavajte podvaliti nešto što ima ukus kao gomila stvari koje ste kuvali posljednjih nedjelja. Umjesto toga, investirajte u kuvar, pa mijenjajte recepte.Takođe, nisu poznati po strpljenju.

Rak

Kolači, mafini, svježe pečena i još topla pita, mljac… Servirajte to Raku i čućete ga kako prede, pa ćete vrlo brzo postati objekat njegove zadovoljne, nepodijeljene pažnje. Smatrajte se srećnicima jer ako neko zna da iskaže svoja osjećanja, senzualnost i nježnost, onda su to Rakovi.

Lav

U društvu Lava nije na odmet biti dramatičan, a s obzirom na to da se radi o vatrenom znaku – flambirana jela bilo koje vrste proći će odlično. Naravno, ako pritom pripremite šou, recimo u suši baru, nikad vas više neće odbiti.

Djevica

Šta god da poslužite Djevici, budite samo sigurni da je to dobro za njeno zdravlje. To je znak koji vlada zdravljem i vježbanjem. No, takođe je i razlog zašto je nastala poslovica ‘u gladi su velike oči’, pa neka sve bude s mjerom i ukusom. Prezentacija je ponekad sve.

Vaga

Ovo je znak koji daje novo značenje izrazu ‘uravnotežena ishrana’. Oni su tu da bi naučili nešto iz svojih veza te kako vratiti ravnotežu svom životu. To znači da traže partnera zaista jednakog sebi, što često znači – dobra i zdrava ishrana da ostane u formi.

Škorpija

Ako je jelo uzbudljivo, drugim riječima – ako se osjećaju pomalo perverzno dok ga jedu – obožavaće vas zbog toga. Zato svojoj Škorpiji poslužite neki delikates – kalorije i zdravstveni standardi tu ne igraju nikakvu ulogu.

Strijelac

Strijelac je znak koji karakteriše ‘više, najviše i stvarno jako puno’. Očigledno nikada ne bi trebalo da im ponudite dijetalnu hranu. Misliće da ste skrenuli i, što je još gore, da se uopštee ne znate da se zabavljate.

Jarac

Njih je vrlo teško navići na nešto novo. Ne nudite im ništa pretjerano slatko, ništa preslano, prebogato, previše začinjeno… Zapravo, šta god kuvate, sve treba da ima mjeru. Neka bude jednostavno i oni će to obožavati.

Vodolija

Vodolije znaju da budu jako perverzne, pa se, u skaldu sa tim, možete prekriti šlagom i pozvati ih na degustaciju…Inače, vole neobična i egzotična jela.

Ribe

Ribe vole nježnu hranu, nešto što im neće pretjerano teško pasti na želudac i što neće predugo variti. Želite li da zavedete Ribe, pokušajte sa koktelom od paradajza – to je savršen izbor za sve vodene znakove ili, još bolje, fina, topla supa…