Omiljena boja otkriva kakvi ste u krevetu: Ljubitelji plave su pravi umjetnici, a najviše uživaju zaljubljenici u crvenu boju…

U spektru boja svako se opredjeljuje za svoju omiljenu. Omiljena boja može mnogo toga reći o određenoj ličnosti pa i to kakva je u krevetu.

Plava
Za ove osobe seks je umjetnost. Istančanost je posebno izražena kod muškaraca koji se u krevetu ponašaju kao pijanisti. Pažljivo istražuju tijelo žene osluškujući njene potrebe. Žene su takođe velikodušne i nježne, a u predigri uživaju isto koliko i u samom činu seksa.

Siva
Zaljubljenici u ovu boju su neodlučni i nesigurni ljubavnici. Veoma teško se vezuju. Za njih seks nije uzbuđenje već način da zadovolje potrebu, zbog čega se loše slažu s partnerima koji imaju neku drugu omiljenu boju.

Narandžasta
Osobe kojima je omiljena sunčeva boja vole da ostvare svoje seksualne fantazije. Lascivnim šaputanjima na jastuku podstiču maštu partnera. Nježnost i predigra su im veoma bitni tokom seksa. Sebi teško priznaju nezadovoljstvo s partnerom i prilično im je lako da odglume orgazam.

Crvena
S obzirom na to da ova boja simbolizuje strast, osobe koje je vole znaju da uživaju u seksu. Imaju agresivniji pristup prema suprotnom polu, a ako izgrade partnerski odnos s osobom kojoj je takođe omiljena crvena, krevet će biti pun eksperimenata na obostrano zadovoljstvo.

Zelena
Oni koji vole zelenu, vjerni su partneri, a u seksu su puni nježnosti. “Zelene” žene svaki seksualni odnos doživljavaju kao da je prvi put, a muškarci su puni razumijevanja, spremni za ispunjavanje želja partnerke.

Ljubičasta
Pogled na ženu u ljubičasta predstavlja pogled na koketu i zavodnicu. Žene koje vole ovu boju ponekad obećavaju više nego što imaju namjeru da pruže. U seksualnom smislu su nezrele i vole da se poigravaju s muškarcima. Muškarci koji vole ljubičasto su skloni čestoj promjeni partnerki, a rado se upuštaju i u afere sa ženama koje su tek upoznali.