Omiljena boja govori mnogo toga o nama

Pitajte nekoga koju boju najviše voli i saznaćete ponešto o karakteru i prirodi te osobe.

Crvena

Volite crvenu? Vi ste snažna ličnost. Volite život, i uživate u svakom trenutku, hrabri ste i otvorenog uma. Ne manjka vam samopouzdanja. Stalno ste u potrazi za novim iskustvima. Čak i ako ste po prirodi smireni, niste stidljivi, volite rizik i avanture. Budite ono što jeste, i dozvolite drugima da spoznaju vaše potencijale, duboka osećanja i emocije kojih se ne bojite.

Roze

Djevojke, uglavnom, vole roze i ponešto u ovoj boji ćete pronaći u ormaru svake žene. Neke dame biraju ružičasti lak za nokte ili karmin, a one hrabrije neće prezati ni od kaputa ili jakne u ovoj boji. Roze je često omiljena boja sasvim mladih, romantičnih djevojaka. Osobe koje vole roze tragaju za zaštitnikom i romansom “kao u ljubavnim romanima”. Ali, nemojte odmah pretpostaviti da su u pitanju slabe žene, mogli biste jako da pogriješite. Osobe kojima je ružičasta omiljena boja vole i prihvataju sebe, i žele da ih drugi vole. Važno je samo da u toj težnji ostanu realistične i shvate da nije moguće da ih vole svi sa kojima su ikada došli u kontakt.

Zelena

Zelenu povezujemo s proljećem, buđenjem novog života. Zelena znači rast, lični razvoj i ravnotežu. Osobe koje vole zelenu su vedre prirode, ponekad naivne, opuštene. Prilično su konzervativne i izbjegavaju drastične promjene. Njihova najveća želja je da se oslobode svojih strahova. Strpljive su, iskrene i odane. Ali, njihova spremnost da vjeruju drugima čini ih ranjivim. Krase ih poštovanje koje gaje prema drugima i osjećajnost.
Žuta

Žuta je boja radosti, sreće i slobode. Ona obasjava svijet. Ako je vaša omiljena boja žuta, onda imate razvijenu logiku i priličan ste individualac. Doduše, ponekad umijete da budete neodgovorni. Postavljate sebi mnogo ciljeva, ali često odustajete prije nego što ih ostvarite. Osobe koje vole žutu su kreativne i imaju umjetničkih sklonosti. Ponašaju se kao da znaju šta je drugima potrebno da bi bili sretni.

Crna

Osobe koje vole crnu često su prilično rezervisane. Ne dopuštaju drugima da im se lako približe i svoja osjećanja i misli zadržavaju za sebe. Nije lahko zadobiti njihovo povjerenje. Ne smeta im da budu same, jer ni kad su same nisu usamljene, što je odraz njihove unutrašnje snage. Ponekad, osobe koje vole crnu boju umiju da budu nesigurne, ali kad se jednom otvore i prime nekoga u svoj svijet, uživanje je provoditi vrijeme u njihovom društvu.

Plava

Oni koji vole plavu boju su brižni, osjećajni i ljubazni prema drugima. Osjećanja i emocije vrlo dobrokontrolišu, a od njih možete očekivati pomoć kada vam je potrebna. Vrijedni su i lojalni, neće vas izdati u odsudnom momentu. Ostaju dosljedni sebi i odani su prijatelji. Po pravilu, zahvaljujući svom postojanom karakteru u životu postižu mnogo.