Olivia Newton-John i Corey Scott Feldman, svjedoče o paranormalnim događajima: Duhovi ne praštaju!

Otkako se u njezinoj velebnoj vili na Floridi ubio građevinar koji je trebao renovirati to zdanje, glumica Olivia Newton-John nikako ne može prodati nekretninu. Brojne zainteresirane kupce odbila je činjenica da je u toj kući netko oduzeo život. Očajna glumica potražila je i pomoć egzorcista a uz sve to vili je morala sniziti i cijenu za čak 500 hiljada dolara

Glumica Olivia Newton-John željela je prodati svoju velebnu vilu na Floridi za 6,2 milijuna dolara, no morala je cijenu sniziti za čak 500 hiljada dolara nakon što je kuća došla na zao glas.

Olivia Newton John

Naime, Olivija i njezin suprug John Easterling  unajmili su Christophera Pariseletija (41) koji je trebao renovirati dio kuće prije prodaje i time joj dodatno povećati vrijednost. No,  Pariseleti je imao velikih financijskih problema i navodno je molio Oliviju da mu posudi novac kako bi mogao nastaviti raditi, a kad ga je ona odbila, počinio je  samoubojstvo na  njezinom posjedu.

Čim se ova tragična vijest pročula postalo je gotovo nemoguće prodati floridsko imanje, a kako bi ga “očistili” od duhova glumica je navodno pozvala u pomoć katoličkog svećenika koji je u vili izvodio obrede egzorcizma.

 Duh samoubice

Sunday Express prenosi kako su u svim sobama izrečene molitve uz blagoslov svetom vodom, no i dalje nema zainteresiranih kupaca.

Obredu, na kojem je svećenik izgovarao molitve i škropio kuću svetom vodom, nazočio je i Olivijin suprug John Easterling (61) i još dvoje prijatelja.

– Na žalost kuća je postala zloglasna i ljudima je to jako odbojno. Tko god je na kraju kupi znati će da se  u njihovom domu netko ubio – rekao je jedan trgovac nekretninama iz Orlanda, a prije tragedije navodno je kuću željela kupiti glumica Rosie O’Donnell.

– Olivija nikad neće uspjeti prodati kuću, jer duh samoubice luta tom kućom i straši sve potencijalne kupce. Ona tom čovjeku nije htjela pomoći i on joj se sad sveti. Olivija se skroz promijenila, vjerovatno i nju duh posjećuje, ali ona to krije. I egzorcistu su pod velom tajnosti pozvali – pričaju bliski prijatelji ove poznate glumice.

No, čini se da Olivijini problemi nisu počeli s kućom. Naime, još od snimanja kultnog filma Briljantin, Olivija kao i ostatak ekipe sa snimanja suočavaju se s nizom zdravstvenih i drugih problema. Ovaj izvrstan mjuzikl o zaljubljenim tinejdžerima pedesetih godina 20. stoljeća nije donio nikome sreće, pa ni glavnim protagonistima Oliviji i John Travolti kojeg su snašle brojne tragedije. Najveća je gubitak djeteta.

Kori Feldman (41) koga mnogi pamte po ulogama u filmovima “Gunis”, “Ostani uz mene” i “Izgubljeni dječaci” u intervjuu magazinu “Sun” otkrio je detalje o tome kako su ga zlostavljali u djetinjstvu.

“Imao sam 14 ili 15 godina kada mi se to dogodilo. Ti stariji ljudi su se ponijeli kao lešinari. Ja sam ležao i pretvarao se da spavam dok su oni radili svoj posao. Planiram da objavim knjigu u kojoj ću opisati sve što se desilo”, rekao je Kori.

“Pedofilija je problem broj jedan u Holivudu, a glavni krivci smatraju da su iznad zakona. Lično sam doživio zlostavljanje – ispričao je Kori.

No, sem toga, iz njegovog života još je nešto zanimljivo.

– Kada je moja baka umrla, a sa kojomj sam inače bio veoma blizak, živio sam u kući sa suprugom i četverogodišnjim sinčićem. Mnogo smo se svađali. Bio je to zaista težak period za mene. No, ono što je posebno bilo zanimljivo jesu zvukovi koje je kuća, iako nova – ispuštala.

 

 Prsten kao opomena

– Čulo se kao da nešto hoda po krovu, a iz zidova je dopiralo grebanje, lupkanje. Dovodili smo majstore, popravljali i mijenjali odvodne cijevi, provjeravali da nema životinja u zidovima, no, svake noći, čim bi legli, budiloo bi nas lupkanje, sve učestalije i glasnije.

– Takođe, često smo viđali našeg sina kako zagledan u jednu tačku – priča s nekim nevidljivim. Pripisivali smo to njegovoj bujnoj mašti. No, jedne noći sam začuo užasnu buku sa sprata. Otrčao sma gore s kuhinjskim nožem u ruci, misleći da imamo provalnika. Tamo nije bilo nikoga. Samo je na podu ležao stari prsten koji je pripadao mom djedu. Začudio sam se jer je prsten dotad bio u sefu čiju sam šifru samo ja znao.

– A onda sam shvatio. Iz sefa ga je izvadio bakin duh! Htjela me tim prstenom i čudnim zvukovima upozoriti na prave porodične vrijednosti. Zaista – uspjela je. Nisam htio da moj sin odrasta u nesređenoj porodici pa sam se razveo. Odmah poslije razvoda – nestali su čudni zvukovi…

(aura.ba)