Odjevne kombinacije uz pomoć kojih ćete izgledati mlađe

Ukoliko ste u potrazi za odjevnom kombinacijom u cilju postizanja mladalačkog izgleda, na pravom ste mjestu. Garderoba može učiniti mnogo za vas i u zavisnosti od vašeg izbora, i te kako možete djelovati mlađe nego što jeste. Probajte.

Odjevne kombinacije uz pomoć kojih ćete izgledati mlađe otkrijte u nastavku:

Otvorene nijanse garderobe
Blijedo roze, boja lavande, tirkizna ili svijetlo žuta. Bilo koja boja koja je otvorena, svijetla, poslužiće vašem cilju, odnosno postizanju mladalačkog izgleda.

Garderoba intenzivnih boja
Ukoliko biste htjeli da djelujete mlađe, istina je da najprije morate da odaberete garderobu odgovarajuće boje. Drugim riječima, neka to budu, takozvane, žive boje. Nemojte pogrešno razumjeti. Ne treba svaki komad garderobe na vama da bude “vrišteće” boje. Ključ je u ravnoteži. Izbjegavajte oblačenje u totalno crnoj boji. Mnogo je bolja opcija da umjesto toga izaberete kombinaciju vojničke zelene ili sive sa nekom živom bojom. Crvena torbica, recimo, jeste ideja koja nikada ne omane.

Farmerke
Opšte je poznata stvar da farmerke imaju moć da nas učine mlađima. Možete zasijati u modernim, pocijepanim farmerkama ili, ukoliko je to ipak previše za vaše godine i način oblačenja, dovoljno je da se klonite ravnih krojeva. Ukoliko izabere farmerke ukrašene perlama i printom i ukombinujete ih sa visokim potpeticama, znajte da nećete pogriješiti. Ukoliko prilika za koju se oblačite nameće da izgledate svečanije i ozbiljnije, uz jednobojne i ravno krojene pantalone izaberite bluzu sa vezenim detaljima ili cvjetovima. Tako ćete osvježiti izgled.

Sportska elegancija
Imajte na umu da je sportska nota u izgledu uvijek dobra ideja kada želite da izgledate mlađe. Nije stvar u tome da budete neprestano u trenerci i patikama, kao da ste krenuli na trčanje, već da se u vašem ormanu uvijek nalazi po neki sportski komad odjeće koji možete ukombinovati gdje god da krenete. Starke, recimo, koje nikada ne izlaze iz mode i mogu da se kombinuju čak i sa haljinama.

Aksesoari imaju završnu riječ
Trivijalna je stvar da su aksesoari oni koji mijenjaju sve i savršeni su kada želimo da promijenimo i unaprijedimo naš izgled. Dakle, ako imate namjeru da izgledate mlađe stavite naočare za sunce sa okvirom u boji, moderan šešer širokog oboda za dnevnu i noćnu proljećnu varijantu, svilenu maramu koja će ukrasiti vaš vrat ili kosu, minimalistički nakit kao lični izraz i cipele koje su trenutno u modi.

Još jedna važna stvar: ne zaboravite na frizuru i nakit
Neće vam mnogo značiti što pratite naše savjete ukoliko ne uskladite šminku i frizuru sa stilom odijevanja. Dakle, kada je o šminkanju riječ imajte na umu: manje je više. Za mladalački izgled izbjegavajte jaku šminku, koristite sjenke i karmine nježnih tonova. Kada je o frizuri riječ, pletenice su uvijek u modi i pomoći će da dlujete mlađe. One daju bezbroj mogućnosti, a jedan od prijedloga je punđa sa pletenicama.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!