ODABERITE VRATA I OTKRIJTE TAJNU VAŠE LIČNOSTI!

Pogledajte fotografiju. Ne razmišljajte dugo i odaberite jedna vrata i broj. Potom pogledajte šta se krije pod odgovorom.

Broj 1

Volite samostalnost i nezavisnost. Kada naiđete na problem, volite sagledati nekoliko mogućnosti pomoću kojih bi ga mogli riješiti. Uvijek nađete vremena za sebe i uživate u životu.

Broj 2

Volite samoću, zapravo najbolje se osjećate kad ste sami. Nikad ne razgovarate s nekim iz pristojnosti. Volite svoje društvo i prijatelje ali, nakon svakog druženja treba vam neko vrijeme da ponovno dođete k sebi.

Broj 3

Kreativni ste i volite uzbuđenja, zapravo ste u neprestanoj potrazi za uzbuđenjem, ljepotom i avanturom. Ne možete podnijeti da vam je dosadno. Neprestano ispitujete sve i svih oko sebe.

Broj 4

Volite uzbuđenja, veselite se budućnosti i njezinoj neizvjesnosti. Volite isprobavati nove stvari. Neki će reći da ponekad reagujete impulzivno i kasnije preispitujete posljedice. Ponekad znate prekršiti pravila. Ne gubite vrijeme uzalud.

Broj 5

Vi ste osoba koja se prepušta osjećajima, ali i čvrsto stojite na zemlji. Uvijek vas okružuje posebna energija i vješto izbjegavate bilo kakve dramatične situacije.

Broj 6

Samoća, tišina i promišljanje obilježava vaš karakter i uvijek ćete se radije družiti s jednim prijateljem, nego upoznavati nove ljude. Vi ste iskreni istraživač i neprestano pokušavate apsorbirati nove stvari i posvetiti se učenju. Mislilac ste.