Od večeras Mars je u Škorpiji; Žene dobro se pazite, muški rod će biti navalentan do 26. januara!

U ovom periodu muškarci će, kažu biti nezaustavljivi. Mars u Škorpiji je vrlo moćna kombinacija – to je spor ali eksplozivan ratnik koji se ne plaši baš ničega


Mars – planeta seksualnosti, ušao je 9. decembra u Škorpiju, znak seksa, ali i novca. Situacija ostaje takva sve do 26. januara. To je sjajna vijest za muškarce, jer će redom osjetiti kako imaju više energije i strasti, pa žene mogu da očekuju mnogo udvaranja u narednom periodu.

Problem može da nastane kada to udvaranje postane previše agresivno, a zbog Škorpije postoje dobre predispozicije za to.

Ovo je vrijeme kada se javljaju primalni porivi, jer Mars, pored seksualnosti, vlada i poljima agresije i bijesa. Zato će sve ono što ste do sada gurali pod tepih burno izaći na površinu – a krivci neka se dobro paze, jer agresivna Škorpija će stvar istjerati na čistac po svaku cijenu.

Ovo je istovremeno i idealno vrijeme da riješite sve eventualne probleme koje imate u vezi, i to uz podršku mjeseca u Lavu, koji nas tjera da malo preispitamo sopstveni ego.

Ne zaboravite, Mars u Škorpiji je vrlo moćna kombinacija – to je spor ali eksplozivan ratnik koji se ne plaši baš ničega. Zato pažljivo koristite energiju koju ćete osjetiti narednih par nedelja.(astrology.com)