Od danas Jupiter u Škorpiji: Rakove čekaju gubici, Ribe odlasci vani, Blizanci će poslovno napredovati, ali će morati da zgaze bar dvije osobe

Astrolog Vladimir Vlajić savjetuje da se spremamo za promjene, jer danas Jupiter ulazi u znak Škorpije i tu će boraviti do novembra 2018 godine. Pročitajte šta vas očekuje…

Vladimir Vlajić

Astrolog Vladimir Jović kaže da je na globalu ovo aspekt jačanja nacionalnog identiteta. Generali izlaze u prvi plan. Ekonomija će dobiti drugu dimenziju. Pomjeriće se izvjesne granice u hemiji ili fizici. Procvjetaće tajna udruženja koja nemaju veze sa religijom.

Jupiter u Škorpionu ima potrebu za dubinom i smislenim osjećajima. Svaka površnost će biti odbačena. Ovo je prvo aspekt žrtvovanja (simbolika Škorpiona) da bi se došlo do „velike sreće“ (simbolika Jupitera). Oni koji imaju najviše toga da izgube – mogu najviše da dobiju. Prvi dispozitor je Pluton u Jarcu – vraćanje tradiciji i dugoročno planiranje. Nešto se čeka već izvjesno vrijeme, a za akciju je potrebno odabrati pravi momenat.

Prvo će odreagovati same Škorpije. Finansije i posao ih muči već protekle četiri i po godine najmanje. Sada će shvatiti šta to tačno žele da promijene. Nema više lutanja. Da bi do toga došlo, moraće nešto da žrtvuju. Kod većine je to porodični mir ili nekretnine. Mnogi će se otisnuti put inostranstva ili specifične saradnje sa strancima. Trebaju da se paze prevelikog iscrpljivanja i da drže svoje zdravlje pod kontrolom.

Energija Strijelaca će se bitno promijeniti. Boravak Saturna u Strijelcu ih muči već dvije i po godine. Zatvarali su se i povlačili u sebe. Sada se to polako mijenja. Svoje pune potencijale će pokazati poslije nove godine. Uz nečiju podršku će mijenjati svoje životne okolnosti. Ovo je idealno ako je vezano za daleke zemlje, državne institucije ili veće organizacije. Jednostavno će ih neko izdvojiti iz mase i dati im šansu. Sistem vrijednosti se mijenja. Sreća nije u novcu, ali će se taj dio bitno popraviti kod većine Strijelaca jer će prvenstvaeno biti zadovoljniji sobom.

Ribe će takođe odreagovati na ovaj aspekt. Ukazaće im se šansa za odlazak u inostranstvo ili ozbiljnu promjenu posla i to preko pomoći nekoga iz kruga prijatelja. Ovo je šansa koju čekaju bar dvije godine unazad. Mnoge Ribe će morati da se vrate korak nazad da bi krenule naprijed. Ubrzo će se dileme stišati i novonastale okolnosti će im uliti novi osjećaj nade.

Kako je za portal „zena.rs“ astrolog Jović najavio, najviše mogu da izgube Rakovi. Ulaze u dobar poslovni period, ali će emotivni dio da trpi. Kao da će birati između posla i ljubavi. Neki će donositi odluke pod određenim pritiskom dragih osoba. Račicama nije najpovoljniji period za trudnoću i treba da kontrolišu hormone. Tokom slijedeće godine će se dešavati sudbinske ljubavi ali će i na to morati nekako da se sačekaju. Odličan je period sa seljenje.

Bikovi neće „prepoznati svoju sreću“. Oprezno sa promjenama i savjet je da se konsultuju sa ljudima koji malo drugačije razmišljaju.

Blizanci će poslovno napredovati, ali će pri tom morati da zgaze bar dvije osobe.