Od danas je Venera u Ribama: Šta to znači za 12 znakova zodijaka

Astrolog Peđa Petrović

Od danas do 7. februara Venera će tranzitirati kroz znak Ribe♓️. Ona traži idealnu, bezuslovnu, božansku, filmsku ljubav. Sanja o ljubavi i predaje se cijela kada zavoli. Mašta da voli i bude voljena, ali je često razočarana kada shvati da je sve to bila zabluda, fantazija i jedan veliki san.

Ona je veoma nježna i romantična i trazi idealnu ljubav. Ribe♓️ će u ovom periodu biti privlačne suprotnom spolu i eto prilike za novu ljubav, ali i razočarenja kada shvate da su idealizovali istu ili postojeću. Ovnovi♈️ čuvajte se tajnih ljubavnih veza. Dosta misli i snova o ljubavi koja je nedostižna. Bikovi♉️ tražite ljubav među prijateljima i društvu. U ovom periodu dosta društvenih kontakata, puno druženja, priča, udvaranja.

Blizanci♊️ ovo definitivno nije vrijeme za ljubav. Čuvajte se rasprava i konflikata sa partnerima. Slobodni mogu sresti ljubav na poslu.

Rakovi♋️ tražite ljubav na putu, fakultetu, duhovnom mjestu. Biće prilika za putovanje i nove ljubavi.

Lavovi♌️ dosta briga o ljubavi i novcu. Novac i pokloni stižu, a ljubav može biti zauzeta.

Djevice♍️ su već zaljubljene a one koje nisu očekuje nova ljubav.

Vage♎️ žive za ljubav i partnerstvo. Ljubav na radnom mjestu, a zauzeti planiraju zajednicu.

Škorpije♏️ odličan period za ljubav, nove veze i potomstvo. Izađite i više se družite i eto ljubavi. Strijelčevi♐️ nisu raspoloženi za nove veze. Zauzeti više bi da sjede kući, ali izbjegavajte svađe. Jarčevi♑️ imaju prilike za ljubav preko društvenih mreža, u komšiluku, kraćem putu. Dopisivanje i flertovi su odlična šansa za početak veze. Zauzeti bi više da se druže sa komšijama i rođacima ili često putuju na kraće relacije.Vodolije♒️ stiže novac i pokloni od dragih osoba. Nova ljubav je možda već počela u posljednje tri nedjelje.

Ovo su kratke analize za svaki znak, ali prave i dublje analize se rade na osnovu vašeg datuma i vremena rođenja. Biće sigurno novih filmskih ljubavi u ovom periodu, ali čuvajte se i ne idealizujte jer možete biti na neki način razočarani i povrijeđeni, jer ste sami sebe lagali. Uglavnom jeste period za zaljubljivanja pa uživajte u starim ili novim ljubavima.