Od danas je Mars u Strijelcu: Sreća dolazi Ovnu, Lavu i Strijelčevima

Astrolog Peđa Petrović

Od danas pa do 16. 2 Mars boravi u znaku Strijelca. U astrologiji postoje razne prediktivne tehnike sa ciljem šta će biti, šta će se desiti, kojim putem da krenem, da li radim pravu stvar itd., a među njima i poseban horoskop za Mars koji traje oko 1,5 god.

Takozvani povratak Marsa i on nam govori gdje ćemo usmjeriti energiju u tom periodu. Šta će nam biti prioritet, gdje ćemo se najviše trošiti, truditi, nervirati…

Vatreni znaci, Ovan♈️, Lav♌️ i Strijelac♐️ imaće dobru energiju, želju i volju. Takođe ovo se odnosi i na podznak ili na planete u tim znacima. Vage ♎️ i Vodolije♒️ takođe pojačana pozitivna energija. Ta energija bice kanalisana na mnoge životne oblasti u zavisnosti od položaja i aspekata planeta i polja u natalnoj karti. Uglavnom polje natalne karte koje je aktivirano prolaskom Marsa biće dominantno do polovine februara.

Nekome posao, finansije, ljubav, zdravlje, nekretnine, škola, putovanje, djeca itd. Inače, Mars je u ženskom horoskopu i muškarac i eto možda ljubavi na putu, fakultetu, sudu, sportskom događaju, ili je pravnik, advokat, sportista, turistički vodič, teolog, psiholog, filozof, stranac, druge vjere… Šta god da je po profesiji i vjeri može imati neke veze sa inostranstvom direktno ili indirektno. Blizanci♊️, Djevice♍️ i Ribe♓️ biće pod negativnim aspektima Marsa u Strijelcu♐️. Obratite pažnju na zdravlje, ljubavni, finansijski i raznorazni problemi mogu da vas muče u narednom periodu.