Od 17. marta 2018: Mlad Mjesec u Ribama – problemi sa autoritetima

Pojedine osobe koje imaju negativno položen Mars mogu imati problem sa kostima, zubima, koljenima, lomovima. Pojedine osobe mogu imati problem sa jednim roditeljem Želja za uspjehom će biti naglašena i moguća uz istrajan, težak rad da biste ispunili svoju želju.

Mlad Mjesec nas sve iscjeljuje i daje nam neku novu energiju saosjećajnosti, završetak starog i početak novog kreativnog pokreta. Jaka intuicija i duboki unutrašnji glas sada može da izbaci iz dubine sve što je potisnuto i da nam da ispravan intuitivni pravac šta da radimo i kako da pokrenemo nešto novo.
Vrlo je bitno da se na Mlad Mjesec ostave razni poroci i sve ono za šta nismo imali hrabrosti ranije. Sada je pravo vrijeme za pokretanje novih tokova – nekome u poslu, nekome u životnim navikama a nekom u emotivnom životu.

Astrolog Željka Knežević kaže: Mars, planeta energije,borbe i strasti napušta znak Strijelca i ulazi u Jarca gdje se nalazi u svojoj egzaltaciji pa će mnogi imati probleme sa autoritetima ili će željeti da ih drugi poštuju i slušaju,.Pojedine osobe koje imaju negativno položen Mars mogu imati problem sa kostima, zubima, koljenima, lomovima. Pojedine osobe mogu imati problem sa jednim roditeljem .
Želja za uspjehom će biti naglašena i moguća uz istrajan, težak rad da biste ispunili svoju želju.

Ovaj Mlad Mjesec naglašava kod mnogih osoba idealizam, dobrodušnost, opuštanje uz muziku, meditaciju. Pojedini znaci sada treba da obrate pažnju da ih neko ne nagovara na pogrešan put ili da rade nešto neispravno. Poštujte svoju intuiciju i svoj unutrašnji glas jer svaka osoba je jedinstvena i ima svoj unutrašnji osjećaj i jedinstven zapis svoje duše. Velike su mogućnosti da uđete u svoju podsvijest pa iskoristite te mogućnosti šta vam je misliti i činiti. Duboka energija Riba nam daje najdublju osjećajnost i beskrajnu ljubav.

OVAN
Vi možete biti izuzetno disciplinovani i tačni. Neki kontakti sada mogu biti pozitivni, posebno ako tražite posao. Izraženo je pozitivno osjećanje i lijepo druženje sa okolinom. Pojedini Ovnovi mogu osjećati pad samopouzdanja što inače nije svojstveno za vas. Moguća neodlučnost i pad energije.

BIK
Vi imate mogućnost da odlično savladate svoja osjećanja pa će i sada biti to naglašeno. Možete se javiti kod vas neki dar i zdravorazumska zrelost. Vi možete pod ovim aspektom mladog Mjeseca oklijevati da donesete neku odluku kada je posao u pitanju ili neka vaša posebna uloga. Neke iznenadne stvari vas mogu pogoditi a vezane su za neku daljinu jer Ribe predstavljaju prekookeanske i daleke zemlje.

BLIZANCI
Vi bi trebalo da se opuštate, slušate muziku, opraštate, brinete za voljenu osobu, porodicu, drage ljude. Možete započeti dvije stvari istovremeno. Ne prihvatajte neke savjete od nedosljednih i sumnjivih osoba. Imate podršku Jupitera pa možete imati više nego dobre rezultate u poslu.

RAK
Za sve Rakove koji traže posao sada je pravi momenat da dobiju pozitivan odgovor. Sada je potrebno vaše iskustvo, red, rad, tačnost i disciplina. Prijatan uticaj mladog Mjeseca će vam davati mogućnost da se malo povučete i izolujete od nekog problema. Pojedini Rakovi mogu pokrenuti promjenu posla, stanovanja i još dosta iznenadnih nepredvidivih dešavanja jer je Uran iz Ovna dosta nepredvidiv.

LAV
Vaša intuicija je naglašena a Uran vas gura da idete naprijed u nešto kreativno i novo. Sada nije vrijeme za histeriju ili sitničavost već će vam intuicija dati pravi smjer ka vjeri, nadi i lijepoj budućnosti pa iskoristite tu energiju.

DJEVICA
Vi možete biti pretrpani obavezama i poslovima koji su prekovremeni. Vi često niste u stanju da odbijete posao. Neke komunikacije koje budu naglašene i koje morate slušati neće vas usrećiti ali šta da radite kada je prosto tako.

VAGA
Trebalo bi da se potrudite da saslušate neke bitne komunikacije koje vas podižu na viši nivo i čine sretnim. Pojedine Vage mogu biti baš osjetljive i da im sve pravi neku smetnju i čini ih tužnim ali ipak je to dobro za vas jer se tiče vašeg ličnog profesionalnog oslobođenja do uspjeha.

ŠKORPIJA
Odličan period za vas u traženju posla, novi kontakti su naglašeni. Sreća je naglašena u oblastima koje su vam potrebne dok ste vi svjesni sebe i svojih sposobnosti i iskustva. Vaša magnetičnost i zavodljivost su sada na samom vrhuncu pa možete lako da se nametnete i zadovoljite svoje ciljeve i potrebe . Možete sve u ovom periodu, a posebno ako se ponašate prefinjeno. Ljubav i djeca su sada na mjestu broj jedan.

STRIJELAC
Mnogi Strijelci ne mogu se pohvaliti sa najsretnijim emocijama jer pamte i bolje dane. Sada su izražena nezadovoljstva prema samim sebi, partnerom u ljubavi ili nekome ko pripada porodici. Sreća pa ovaj aspekt ne traje dugo.

JARAC
Kod vas je Saturn koji je u aspektu sa ovim Mjesecom pa će tražiti ozbiljnost, tačnost, preciznost. Svi koji traže posao sada ga mogu i naći ili sklopiti dobre pregovore. Neki prijedlog koji dobijete Saturn može odugovlačiti sa dobijanjem odgovora ili davanjem istog.

VODOLIJA
Vi možete biti u zaokupljeni mislima povodom nekih finansija . Mogući su neki sukobi i rasprave što će trajati kratko. Kako Mars ulazi u Jarca koji je ambicioza, on će i vas povući u ambicioznost koja ce trajati duži period. Mogućnost dobitka novca na neki neobičan način i neke moderne stvari mogu biti naglašene.

RIBE
Kod vas se dešava ovaj mlad Mjesec pa ako ste posljednja dekada možete imati neki sukob koji će biti teško izbjeći. Potrebno je suočavanje da biste se poslije osjećali mnogo bolje i pokrenuli novu energiju baš na ovaj mlad Mjesec.