Od 15. novembra sudbina će polako početi da se mijenja: NA KOGA ĆE POSEBNO POVOLJNO UTICATI MLAD MJESEC?

Mlad Mjesec će se 15. novembra naći u znaku Škorpije, a to znači samo jedno, vrijeme je da se suočimo sa stvarima koje nas već dugo muče, piše Lovesensa.rs

Zvijezde će nas dovesti u takav položaj da ćemo morati da se suočimo sa najranjivijim osjećanjima, ali ćemo se ujedno i osloboditi svog tereta koji nas muči godinama. Ovaj astro period ozačava početak novog životnog poglavlja i početak nekog hramoničnijeg perioda. Ovaj mlad Mjesec će najviše uticati na ova 3 znaka:

Bik
Imate priliku da prihvatite nove i pozitivne promjene koje vam život donosi, naročito na polju partnerskih odnosa. Učinite svoju ljubavnu vezu autentičnom, začinite je novom strašću, maštom i iskrama ljubavi. Iskrena i duboka komunikacija napokon vam donosi mir kada je riječ o ljubavi. Dozvolite sebi da budete ranjivi i napokon otvorite srce.

Djevica
Sve vaše akcije i reakcije tokom mladog Mjeseca u Škorpiji poprimaju intezitet sirove emocionalne iskrenosti. Iako ste znak koji uvijek daje prednost logici, sada ćete dozvoliti da osjećanja isplivaju na površinu. to će vam donijeti rasterećenje. Vaša emotivna strana će vas inspirisati za pozitivnu transformaciju.

Strijelac
Mlad Mjesec na vas utiče tako što vas podstiče da zavirite u dubinu svoje duše. Napokon pronalazite vrijeme za odmor i opuštanje. Tragove ka svom putu uspjeha potražite u starim, zaboravljenim snovima. Vrijeme je za dobre ideje i napredak – iskoristite ovu energiju.