Očekuju ih velika ljubavna iskušenj: Ovi znakovi su osuđeni na slomljeno srce

 

Slomljeno srce je jedna od onih stvari koje u životu treba da prođu kako biste naučili da cijenite ono što imate. U jednom trenutku u svojim životima,  ovi će se znakovi najvjerovatnije naći na ljubavnom iskušenju!


1. Blizanci

Za sve Blizance slijedi period promišljanja načina na koji pristupaju ljubavi i vezama. Blizanci će se (napokon) pomjeriti od svojih loših navika traženja sopstvenog odraza u partneru i konačno se suočiti sami sa sobom. Ovaj znak toliko dobro  sebe na druge ljude, da čim se zaljubi počne da menja cijeli svoj život zbog druge osobe.

Ali, ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi. Blizanci će napokon naučiti da se takmiče sa samim sobom i naučiti neke lekcije na teži, odnosno bolniji način. Ali – imajte na umu da vas vaša srodna duša čeka!

2. Škorpija

Drage Škorpije, vi najčešće slamate svoje sopstveno srce, iako je lakše patnju svaliti na druge. Stvari koje će se u vašem životu odviti  izazvaće ljutnju i sipaćete svoj uobičajeni otrov po svima oko sebe. Ako ne obuzdate svoju destruktivnu energiju na vrijeme, mogla bi se dogoditi i veća šteta zbog koje ćete na kraju vi najviše patiti. Liječite svoje slomljeno srce.

Pozitivna strana vaše destrukcije je nevjerovatna moć regeneracije. Nije tačno da gubici nisu korisni i nužni, oni vas puno toga nauče, a ako se postavite pametno – okrente svaku promjenu u svoju korist i dočekajte proljeće sretniji nego ikad!

3. Vaga

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da žive ravnotežu, život nije uvijek fer i rezovi su nužni! Ovo je problem s kojim se nose još od djetinjstva i realno, izvor je svih njihovih frustracija. Ove godine ćete napokon definisati sve svoje emocije, reći jasno i glasno šta mislite, riješiti se nepotrebnih izvora stresa i krenuti svježe iz početka.

Vjerovatno ćete na tom putu izgubiti neke ljude u životu, jer ćete shvatiti da “to nije to” i kako ste samo idealizovali harmoniju u svojoj glavi. Drage Vage, vrijeme je da naučite da ne možete stalno biti najljubaznije i najdivnije i da ponekad treba da se borite za svoj sopstveni, unutrašnji balans.