Oblik grudi kazuje koliko su vatrene: one s malim poprsjem su uzbudljive, one s velikim grudima rijetko odbijaju seks, a kakve su one “k’o daska”!?

Ako muškarac želi da provjeri seksualni karakter žene i prije nego što podijeli svoju intimu sa njom, potrebno je samo da joj dobro osmotri grudi, smatra italijanski seksolog Piero Lorenzoni. Grudi, kaže ovaj stručnjak, određuju karakter žene kao što to čini astrologija. Ustanovio je četiri tipa ženskih grudi: dinja, grejp, kruška, limun.


Prema ovoj teoriji, žene s malim grudima su uzbudljive, inteligentne, vole seks, a i prave su životne suputnice. Žene s velikim grudima dijeli na one koje će rijetko odbiti poziv na seks i dame koje više uživaju u nježnosti. Ali podjela prema obliku poprsja, na dinje, grejp, kruške i limun, mnogo je pouzdanija. Jedino što se zamjera ovom seksologu jeste da nije opisao žene sa grudima daski.

DINJA ŽELI DA JOJ SE MUŠKARAC DIVI I DA JE RAZMAZI

Žene generalno okruglih grudi, smatra Lorenzoni, odaju majčinski karakter, ali žene s poprsjem u obliku dinja prije svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će rijetko odbiti poziv na seks.

LIMUN JE UVIJEK U POTRAZI ZA UŽITKOM

Žene čiji vrh grudi podsjeća na polovinu limuna divlje su, neukorivog karaktera, pune života. I iznad svega žele iznenađenja i uzbuđenja.

GREJPFRUT VOLI NJEŽNOST I NIJE ZA VELIKU STRAST

Žene sa grudima u obliku grejpa djeluju seksi i zavodljivo, ali su stidljive i nisu zainteresirane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali ispred seksa biće razmjenjivanje nježnosti.

KRUŠKA GARANTUJE SLAST

Dame sa grudima u obliku kruške vole seks u svim varijantama. Iako djeluju vrlo ozbiljno, sklone su preljubi.(theregister.co.uk)