O kakvoj ljubavi čeznete? Izaberi najtopliji i najnježniji zagrljaj!

Za kakvom ljubavlju čezne tvoja duša? Imate li specifičan ukus, da li ste oprezni ili ste skloni zaljubiljivanju na prvi pogled? Izaberite vaš omiljen zagrljaj u testu koji smo pripemili, a onda pogledajte šta psiholozi kažu o njemu.

Prijateljstvo
Ako je vaš omiljenii zagrljaj prvi, vi ste osoba koja se ne zaljubljuje odmah na početku veze. Vi želite da se prvo povežete sa drugom osobom, a u slučaju da ne uspijete, uvijek možete da odustanete. Čak i ako se nekome mnogo dopadate, nećete pokazati osjećanja dok vaša veza ne postane ozbiljna.

Vi radije čekate da druga osoba prva pokaže svoje emocije i onda pustite da se stvari razvijaju. Iako ovo izgleda kao racionalno ponašanje, preveliki oprez može biti poguban za vezu. Opustite se, mnogo veza započne prijateljstvom. Ali tada, imajte na umu da ako ostanete prijatelji suviše dugo, možete razočarati drugu osobu. Ona može pomisliti da su njena osjećanja odbijena i rizikujete da ostanete prijatelji zauvijek.

Ljubav na prvi pogled
Drugi tip zagrljaja veoma je romantičan i intiman. On je mnogo odaniji od ostalih i neke stvari privlače pažnju. Ali prije toga: skloni ste zaljubljivanju na prvi pogled i daćete sve za ljubav. Ovaj zagrljaj je uobičajen u romantičnim filmovima i vi ste romantična osoba. Lako zapalite plamen ljubavi, a volite i da osjetite toplinu i strast druge osobe tokom zagrljaja.

Najvažniji znak intimnosti jeste čvrst i snažan zagrljaj. Ipak, kako ste osoba koja se zaljubljuje na prvi pogled, prisustvo druge osobe je najvažnije kako biste stekli bolju sliku o njoj. Prije nego što se prepustite strasti, pokušajte da bolje upoznate tu osobu. Koncentrišući se samo na izgled, stvari mogu krenuti po zlu ako se njen karakter ne bude poklapao sa slikom koju ste stvorili.

Ne vjerujete nikome
Ovaj zagrljaj pokazuje osobu koja grli partnera otpozadi, stavljajući ruke oko njegovih ramena ili vrata. Iako na prvi pogled ne djeluje tako, pokazuje veliko povjerenje u drugu osobu. Istovremeno, znak je da ste vi osoba koje se teško otvara i vjeruje drugim ljudima. Što se tiče romanse, uvijek ste rezervisani i oprezni što može da vas obeshrabri u prvoj fazi veze. Ipak, kasnije će vam se isplatiti.

Čak i kada ste na prvom sastanku i imate dobar utisak po pitanju druge osobe, nećete lako otvoriti svoje srce. Zbog toga možete da propustite mnoge šanse da upoznate drugocjene ljude. Pokušajte da se više otvorite ako vidite da je druga osoba pristupačna, pouzdana i izgleda kao da ima dobre namjere. Jednom kada veza postane čvrsta, morate se otvoriti i pustiti napolje sve što držite u sebi. Tako ćete uvijek moći da ponudite sve više i više

Imate specifičan ukus
Ovo je možda najintimniji zagrljaj jer su partneri neznatno udaljeni. Ovo je veoma čvrst zagrljaj, između ljubavnika koji se dugo nisu vidjeli i koji su mnogo nedostajali jedno drugom. Vaš ukus je veoma jasan kada su u pitanju ljubavne veze. Vi imate sliku u svojoj glavi i specifične osobine, kao što je na primjer osmijeh koji želite da vidite kod vašeg budućeg partnera.

Čim pronađete nekog ko ispunjava vaša očekivanja, pomjerit ćete nebo i zemlju da osvojite njegovo srce. Ipak, koncentrišite se na one detalje koje ste isplanirali. Biće vremena kada ćete možda da predvidite širu sliku, a ona vam se neće dopasti. Imate sklonost da vam postane dosadno, jednom kada osvojite osobu i želite da se brzo prebacite na novi izazov.