NUMEROSKOP ZA MART 2018: Šta vam po bioritamskom broju donosi mart: Jedinicama duševne brige, peticama glavobolje, osmicama priliku za zaposlenje!

Za aura.ba piše numerolog i tarot majstor Nina (00 387 61 800 137)

Da biste dobili svoj bioritamski broj, saberite vaš datum i mjesec rođenja i svedite sve brojeve sabiranjem na jednocifren broj. Primjera radi, ako ste rođeni 3. marta 1980. godine, sabirate 3+3+1980=24=6. Vaš bioritamski broj je 6.

BIORITAM 1

Duševne brige – svakodnevnica

Na prvi pogled dosta miran mjesec ali donosi dešavanja u partnerskim odnosima, gdje ćete osjećati potrebu za osloncem u životu koji bi vam pružio neku vrstu sigurnosti. Težnja ka uravnoteženju kako emocionalnom tako i materijalnom. Potreba da se preuzme kontrola nad svojim životom.

Ljubav – naći ćete se u iskušenju po pitanju svih vrsta partnerskih odnosa, bilo da je to veza ili brak. Duševne brige biće vaša svakodnevnica u ovom mjesecu, iz čiste potrebe za ravnotežom i sigurnošću. Istovremeno prisutna neodlučnost da li okončati nešto, da li ste donijeli pravu odluku. Potražite pomoć starijih ili iskusnijih.

Posao: Želja i napor za poslovnim ostvarenjem. Mogućnosti će biti prisutne samo ih treba iskoristiti, bez straha od neuspjeha. Finansije će ići uzlaznom putanjom.

Zdravlje: obratiti pažnju na organe za reprodukciju.

BIORITAM 2

Problemi u partnerskim odnosima

Stresan mjesec koji nosi hroničnu nestabilnost i dosta nepredviđenih situacija koje će donijeti dosta nervoze i napora pa probleme sa psihičkim zdravljem. Brojni nesporazumi će biti prisutni, kao i odugovlačenja na raznim životnim poljima. Ljubav: problemi u partnerskim odnosima mogu dostići vrhunac , pa i napuštanje od strane partnera. Loša komunikacija, potrebno je napraviti korjenite promjene kod jednog i drugog partnera da bi se nastavilo dalje. Nije dobro ulaziti u novu vezu ili partnerstvo, neće trajati, a bićete izigrani i prevareni.

Posao: Na poslovnom polju dosta zakulisanih radnji, intriga i problema. Treba biti oprezan da ne dođe do većih obmana i prevara. Mogući su nagli preokreti na poslu koji su izvan vaše kontrole. Budite oprezni, mogućnost upadanja u dugove usljed loše procjene.

Zdravlje: Pojačana nervoza, psihičke smetnje.

BIORITAM 3

Poboljšava se finansijska situacija

Mjesec kada imate osjećaj da možete sve što hoćete, samo pazite između hrabrosti i ludosti je tanka linija. Imaćete sreće da više zarađujete, i da krenete uzlaznom putanjom. Ne propustite ovu priliku.

Ljubav: Promjene su izvjesne ali nejasne. Prisutna nesigurnost zbog dvoumljenja. Obnova neke prekinute veze. Čekanje da se veza obnovi ili započne u ovom slučaju nije gubljenje vremena. Prikupite snagu, nađite kompromis i imaćete bolji i kvalitetniji odnos sa partnerom.

Posao: Novi poslovni ciljevi su pred vama. Dovoljno ste hrabri da ih provedete u djelo i postignete ono što želite u poslu. Poboljšanje finansijske situacije je izvjesno.

Zdravlje: nedostatak željeza bi mogao uzrokovati umor i iscrpljenost.

BIORITAM 4

Pazite da ne budete iskorišteni

Osjećaj da se žrtvujete i radite za tuđu sreću će biti prisutan tokom ovog mjeseca. Završite sve započete poslove, da bi sebi olakšali period u koji ulazite. Ako vam traže pomoć, pomozite ali pazite da ne budete iskorišteni.

Ljubav: Otvoreni razgovori sa partnerom će vas dovesti do raščišćavanja nejasnih situacija i nalaženje rješenja za bolje sutra. Ako baš ne ide bolje prekinite vezu da ne biste vukli ono što će svakako pući. Ne započinjite ništa novo jer nije vrijeme za to.

Posao: Poslovna saradnja će zahtjevati otvorenost i traženje pomoći, da bi se poslovi završili onako kako treba. Slušajte svoju intuiciju i pokušajte nači rješenje kroz saradnju.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom i kičmom.

BIORITAM 5

Problemi sa glavoboljom

Pokušajte se osloniti na sopstvene snage i ne reagovati agresivno ma šta da se bude dešavalo jer vam takvo ponašanje neće donijeti ništa dobro. Mnoge stvari će se pokrenuti i riješiti na potpuno nov način. Smanjite napetost jer su moguće nezgode.

Ljubav: Promijenite način ponašanja u vezi, jer samo radikalna promjena donosi razješenje situacije. U ovom mjesecu ne prekidajte vezu jer možete naći kompromis. Nov razvoj ljubavne situacije.

Posao: Odluka da se sve loše sasječe u korjenu, zarad napretka će uroditi plodom. Samo nove promjene uvedite na fleksibilan način da se situacija ne bi okrenula protiv vas.

Zdravlje: problemi sa glavoboljom i zubima.

BIORITAM 6

Stižu neočekivani novčani dobici

Materijalni problemi će vas okupirati ovog mjeseca, posebno na početku, ali nije sve tako strašno jer mjesec vam donosi i dobitke kad se najmanje nadate. Na mnoga dešavanja nećete moći utjecati, pokušajte se prilagoditi situacijama.

Ljubav:Nezadovoljstvo. Unutrašnja borba koja odvlači snagu. Neki bitni događaji tek slijede, treba biti strpljiv i sačekati ih. Zdrav razum i dobra procjena mogućnosti su veoma bitni u ovom trenutku za vašu vezu.

Posao: Moguće optužbe za neodgovornost, pa i tužbe. Budite oprezni u ophođenju s kolegama, kao i nadređenima jer su moguće lažne optužbe. Prilagodite se situacijama i pokušajte ne reagovati impulsivno zarad sopstvene koristi.

Zdravlje: Problemi sa varenjem, nervna napetost.

BIORITAM 7

Oslonite se na prijatelje

Pojačana komunikacija je glavna odlika ovog mjeseca za vas, čuvati se impulsivnih reakcija kojima ćete biti skloni. Emotivno ćete reagovati na sva dešavanja. Posao koji radite može vam postati naporan, pa ukoliko se ukaže prilika za neko kratko putovanje ne propustite je. Na prijatelje se možete osloniti, prilike za napredak će se pojaviti u ovom mjesecu.

LJUBAV: Nagomilani problemi bi mogli kulminirati i ugroziti vašu vezu. Potrebno je jasno izraziti svoje želje i potrebe i tako naći najbolje rješenje.

POSAO: Nove šanse za posao su pred vama, nemojte ih propustiti, imat ćete mogućnost napredovanja, imajte vjeru u svoje sposobnosti i mogućnosti. Jednostavno poslušajte svoju intuiciju.

ZDRAVLJE: Holesterol, problemi sa probavnim traktom.

BIORITAM 8

Prilika za zaposlenje

Mnogo novi prilika će se pojaviti pred vama, ali će zahtijevati vašu potpunu odgovornost, da bi ste realizovali skoro sve što zamislite . Prisutne velike promjene, ili njihov početak u vašem životu.

Ljubav: Samo ako ste sigurni u svoje stavove i ispravno postupanje možete postići ono što želite u vašoj vezi. Prevazilaženje svih nesuglasica uz čvrsta načela i poštovanje kodeksa ponašanja.

Posao: Sa promjenom plana poslovanja, posao dobija jednu stabilniju notu. Dobro razmislite prije donošenja konačne odluke kada je posao u pitanju. Za nezaposlene mogućnost novog posla.

Zdravlje: Žuč, koža i kosti.

BIORITAM 9

Mjesec dobrih energija

Ispunjenje pojedinih želja je na pomolu. Svakodnevnica ovog mjeseca je puno sastanaka i kontakata. Mjesec dobrih energija koje nose promjene.

Ljubav: Da bi veza opstala ne stavljati samo svoje potrebe u prvi plan. Mijenjati sebe u pozitivnijem smjeru. Prećutati nešto da bi se došlo do željenog ostvarenja.

Posao: Potrebna je stabilnost da bi se nešto dovršilo i promijenilo. Brze novčane transakcije u kojima trebate biti posebno oprezni.

Zdravlje: hronične bolesti

(aura.ba)