Numeroskop za maj 2018: Jedinicama obnova ljubavi, šesticama prilika za zaposlenje!

Za aura.ba piše numerolog i tarot majstor Nina (00 387 61 800 137)

Da biste dobili svoj bioritamski broj, saberite vaš datum i mjesec rođenja i svedite sve brojeve sabiranjem na jednocifren broj. Primjera radi, ako ste rođeni 3. marta 1980. godine, sabirate 3+3+1980=24=6. Vaš bioritamski broj je 6.

BIORITAM 1

Mjesec kada imate osjećaj da možete sve što hoćete, samo pazite između hrabrosti i ludosti je tanka linija. Imaćete sreće da više zarađujete, i da krenete uzlaznom putanjom. Ne propustite ovu priliku.

Ljubav: Promjene su izvjesne ali nejasne. Prisutna nesigurnost zbog dvoumljenja. Obnova neke prekinute veze. Čekanje da se veza obnovi ili započne u ovom slučaju nije gubljenje vremena. Prikupite snagu, nađite kompromis i imaćete bolji i kvalitetniji odnos sa partnerom.

Posao: Novi poslovni ciljevi su pred vama. Dovoljno ste hrabri da ih provedete u djelo i postignete ono što želite u poslu. Poboljšanje finansijske situacije je izvjesno.

Zdravlje: Nedostatak željeza bi mogao uzrokovati umor i iscrpljenost.

BIORITAM 2

Osjećaj da se žrtvujete i radite za tuđu sreću će biti prisutan tokom ovog mjeseca. Završite sve započete poslove da bi sebi olakšali period u koji ulazite. Ako vam traže pomoć pomozite ali pazite da ne budete iskorišteni.

Ljubav: Otvoreni razgovori sa partnerom će vas dovesti do raščičavanja nejasnih situacija i nalaženje rješenja za bolje sutra. Ako baš ne ide bolje prekinite vezu da ne biste vukli ono što će svakako pući. Ne započinjite ništa novo jer nije vrijeme za to.

Posao: Poslovna saradnja će zahtijevati otvorenosti traženje pomoći, da bi se poslovi završili onako kako treba. Slušajte svoju intuiciju i pokušajte naći rješenje kroz saradnju.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom i kičmom.

BIORITAM 3

Pokušajte se osloniti na sopstvene snage i ne reagovati agresivno ma šta da se bude dešavalo jer vam takvo ponašanje neće donijeti ništa dobro. Mnoge stvari će se pokrenuti i riješiti na potpuno nov način. Smanjite napetost jer su moguće nezgode.

Ljubav: Promijenite način ponašanja u vezi, jer samo radikalna promjena donosi razrješenje situacije. U ovom mjesecu ne prekidajte vezu jer možete naći kompromis. Nov razvoj ljubavne situacije.

Posao: Odluka da se sve loše sasječe u korjenu, zarad napretka će uroditi plodom. Samo nove promjene uvedite na fleksibilan način da se situacija ne bi okrenula protiv vas.

Zdravlje: Problemi sa glavoboljom i zubima.

BIORITAM 4

Inicijativa i samostalnost u prvom planu. Utjecaji koji su vas do sad ometali na vašoj stazi sad sasvim iščezavaju. Vodstvo i istrajnost donijeti će vam odgovarajuće nagrade tj. ostvarenje cilja. Budite obazrivi ali ne i tvrdoglavi i nemojte ni po koju cijenu da dozvolite da neko utiče na vas, kada vi to ne želite. Obratite pažnju na dešavanja ponedjeljkom i subotom u ovom mjesecu. Oprez u svim sferama nije na odmet.

Ljubav: Nova prijateljstva i poznanstva vam donose mnogo zadovoljstva u ovom mjesecu.

Posao: Kreativni rad, utvrđivanje pozitivnih veza i odnosa vam donosi nove i uspješne projekte u poslu.

Zdravlje: glavobolja, zubobolja.

BIORITAM 5

Pojačana komunikacija je glavna odlika ovog mjeseca za vas. Čuvati se impulsivnih reakcija kojima ćete biti skloni. Emotivno ćete reagovati na sva dešavanja. Posao koji radite može vam postati naporan, pa ukoliko se ukaže prilika za neko kratko putovanje ne propustite je.

Ljubav: Nagomilani problemi bi mogli kulminiratii ugroziti vašu vezu. Potrebno je jasno izraziti svoje želje i potrebe.

Posao: Nove šanse za posao su pred vama, nemojte ih propustiti, imaćete mogućnost napredovanja, imajte vjeru u svoje sposobnosti i mogućnosti. Jednostavno poslušajte svoju intuiciju.

Zdravlje: Holesterol, problemi sa probavnim traktom.

BIORITAM 6

Mnogo novih prilika će se pojaviti pred vama, ali će zahtijevati vašu potpunu odgovornost, da bi ste realizovali skoro sve što zamislite. Prisutne velike promjene, ili njihov početak u vašem životu.

Ljubav: Samo ako ste sigurni u svoje stavove i ispravno postupanje možete postići ono što želite u vašoj vezi. Prevazilaženje svih nesuglasica uz čvrsta načela i poštovanje kodeksa ponašanja.

Posao: Sa promjenom plana poslovanja, posao dobija jednu stabilniju notu. Dobro razmislite prije donošenja konačne odluke kada je posao u pitanju. Za nezaposlene mogućnost novog posla.

Zdravlje: Žuč, koža i kosti osjetljiviji nego inače.

BIORITAM 7

Ispunjenje pojedinih želja je na pomolu. Svakodnevnica ovog mjeseca je puno sastanaka i kontakata. Mjesec dobrih energija koje nose promjene.

Ljubav: Da bi veza opstala ne stavljati samo svoje potrebe u prvi plan. Mijenjati sebe u pozitivnijem smjeru. Prećutati nešto da bi se došlo do željenog ostvarenja.

Posao: Potrebna je stabilnost da bi se nešto dovršilo i promijenilo. Brze novčane transakcije u kojima trebate biti posebno oprezni.

Zdravlje: Hronične bolesti.

BIORITAM 8

Na prvi pogled dosta miran mjesec ali donosi dešavanja u partnerskim odnosima, gdje ćete osjećati potrebu za osloncem u životu koji bi vam pružio neku vrstu sigurnosti. Težnja ka emocionalnoj i materijalnoj ravnoteži. Potreba da se preuzme kontrola nad svojim životom.

Ljubav: Naći ćete se u iskušenju po pitanju svih vrsta partnerskih odnosa, bilo da je to veza ili brak. Duševne brige biće vaša svakodnevnica u ovom mjesecu, iz čiste potrebe za ravnotežom i sigurnošću. Istovremeno prisutna neodlučnost da li okončati nešto, da li ste donijeli pravu odluku. Potražite pomoć starijih ili iskusnijih. Poslušajte savjet.

Posao: Želja i napor za poslovnim ostvarenjem. Mogućnosti će biti prisutne samo ih treba iskoristiti, bez straha od neuspjeha. Finansije će ići uzlaznom putanjom.

Zdravlje: Obratiti pažnju na organe za reprodukciju.

BIORITAM 9

Stresan mjesec koji nosi hroničnu nestabilnost i dosta nepredviđenih situacija koje će donijeti dosta nervoze i napora pa probleme sa psihičkim zdravljem. Brojni nesporazumi će biti prisutni, kao i odugovlačenja na raznim životnim poljima.

Ljubav: Problemi u partnerskim odnosima mogu dostići vrhunac, pa i napuštanje od strane partnera. Loša komunikacija, potrebno je napraviti korjenite promjene kod jednog i drugog partnera da bi se nastavilo dalje. Nije dobro ulaziti u novu vezu ili partnerstvo, neće trajati a bićete izigrani i prevareni.

Posao: Na poslovnom polju dosta zakulisnih radnji, intriga i problema. Treba biti oprezan da ne dođe do većih obmana i prevara. Mogući su nagli preokreti na poslu koji su izvan vaše kontrole. Budite oprezni, mogućnost upadanja u dugove usljed loše procjene.

Zdravlje: Pojačana nervoza, psihičke smetnje.

(aura.ba)