Numeroskop za juni 2018: Osmicama ljubavni, Trojkama novčani, a Šesticama zdravstveni problemi!

Da biste dobili svoj bioritamski broj, saberite vaš datum i mjesec rođenja i svedite sve brojeve sabiranjem na jednocifren broj. Primjera radi, ako ste rođeni 3. marta 1980. godine, sabirate 3+3+1980=24=6. Vaš bioritamski broj je 6.

Za aura.ba piše numerolog i tarot majstor Nina (00 387 61 800 137)

BIORITAM 1

Osjećaj da se žrtvujete i radite za tuđu sreću će biti prisutan tokom ovog mjeseca. Završite sve započete poslove, da bi sebi olakšali period u koji ulazite. Ako vam traže pomoć pomozite ali pazite da ne budete iskorišteni.

Ljubav: Otvoreni razgovori sa partnerom će vas dovesti do raščišćavanja nejasnih situacija i nalaženje rješenja za bolje sutra. Ako baš ne ide bolje prekinite vezu da ne biste vukli ono što će svakako pući. Ne započinjite ništa novo jer nije vrijeme za to.

Posao: Poslovna saradnja će zahtijevati otvorenost i traženje pomoći, da bi se poslovi završili onako kako treba. Slušajte svoju intuiciju i pokušajte nači rješenje kroz saradnju.

Zdravlje: Problemi sa pritiskom i kičmom.

BIORITAM 2

Pokušajte se osloniti na sopstvene snage i ne reagovati agresivno ma šta da se bude dešavalo jer vam takvo ponašanje neće donijet ništa dobro. Mnoge stvari će se pokrenuti i riješiti na potpuno nov način. Smanjite napetost jer su moguće nezgode.

Ljubav: Promijenite način ponašanja u vezi, jer samo radikalna promjena donosi razješenje situacije. U ovom mjesecu ne prekidajte vezu jer možete naći kompromis. Nov razvoj ljubavne situacije.

Posao: Odluka da se sve loše sasječe u korjenu, zarad napretka će uroditi plodom. Samo nove promjene uvedite na fleksibilan način da se situacija ne bi okrenula protiv vas.

Zdravlje: problemi sa glavoboljom i zubima.

BIORITAM 3

Materijalni problemi će vas okupirati ovog mjeseca, posebno na početku, ali nije sve tako strašno jer mjesec vam donosi i dobitke kad se najmanje nadate. Na mnoga dešavanja nećete moći utjecati, pokušajte se prilagoditi situacijama.

Ljubav: Nezadovoljstvo. Unutrašnja borba koja odvlači snagu. Neki bitni događaji tek slijede, treba biti strpljiv i sačekati ih. Zdrav razum i dobra procjena mogućnosti su veoma bitni u ovom trenutku za vašu vezu.

Posao: Moguće optužbe za neodgovornost, pa i tužbe. Budite oprezni u ophođenju s kolegama, kao i nadređenima jer su moguće lažne optužbe. Prilagodite se situacijama i pokušajte ne reagovati impulsivno zarad sopstvene koristi.

Zdravlje: Problemi sa varenjem, nervna napetost.

BIORITAM 4

Pojačana komunikacija je glavna odlika ovog mjeseca za vas, čuvati se impulsivnih reakcija kojima ćete biti skloni. Emotivno ćete reagovati na sva dešavanja. Posao koji radite može vam postati naporan, pa ukoliko se ukaže prilika za neko kratko putovanje ne propustite je. Na prijatelje se možete osloniti, prilike za napredak će se pojaviti u ovom mjesecu.

Ljubav: Nagomilani problemi bi mogli kulminirati i ugroziti vašu vezu. Potrebno je jasno izraziti svoje želje i potrebe i tako naći najbolje rješenje.

Posao: Nove šanse za posao su pred vama, nemojte ih propustiti, imaćete mogućnost napredovanja, imajte vjeru u svoje sposobnosti i mogućnosti. Jednostavno poslušajte svoju intuiciju.

Zdravlje: Holesterol, problemi sa probavnim traktom.

BIORITAM 5

Mnogo novih prilika će se pojaviti pred vama, ali će zahtijevati vašu potpunu odgovornost, da bi ste realizovali skoro sve što zamislite. Prisutne velike promjene , ili njihov početak u vašem životu.

Ljubav: Samo ako ste sigurni u svoje stavove i ispravno postupanje možete postići ono što želite u vašoj vezi. Prevazilaženje svih nesuglasica uz čvrsta načela i poštovanje kodeksa ponašanja.

Posao: sa promjenom plana poslovanja, posao dobija jednu stabilniju notu. Dobro razmislite prije donošenja konačne odluke kada je posao u pitanju. Za nezaposlene mogućnost novog posla.

Zdravlje: Žuč, koža i kosti osjetljivi.

BIORITAM 6

Ispunjenje pojedinih želja je na pomolu. Svakodnevnica ovog mjeseca je puno sastanaka i kontakata. Mjesec dobrih energija koje nose promjene.

Ljubav: Da bi veza opstala ne stavljati samo svoje potrebe u prvi plan. Mijenjati sebe u pozitivnijem smjeru. Prećutati nešto da bi se došlo do željenog ostvarenja.

Posao: Potrebna je stabilnost da bi se nešto dovršilo i promijenilo. Brze novčane transakcije u kojima trebate biti posebno oprezni.

Zdravlje: hronične bolesti.

BIORITAM 7

Na prvi pogled dosta miran mjesec ali donosi dešavanja u partnerskim odnosima, gdje ćete osjećati potrebu za osloncem u životu koji bi vam pružio neku vrstu sigurnosti. Težnja ka uravnoteženju kako emocionalnom tako i materijalnom. Potreba da se preuzme kontrola nad svojim životom.

Ljubav: Naći ćete se u iskušenju po pitanju svih vrsta partnerskih odnosa, bilo da je to veza ili brak. Duševne brige biće vaša svakodnevnica u ovom mjesecu, iz čiste potrebe za ravnotežom i sigurnošću. Istovremeno prisutna neodlučnost da li okončati nešto, da li ste donijeli pravu odluku. Potražite pomoć starijih ili iskusnijih.

Posao: Želja i napor za poslovnim ostvarenjem. Mogućnosti će biti prisutne samo ih treba iskoristiti, bez straha od neuspjeha. Finansije će ići uzlaznom putanjom .

Zdravlje: Obratiti pažnju na organe za reprodukciju.

BIORITAM 8

Stresan mjesec, koji nosi hroničnu nestabilnost i dosta nepredviđenih situacija koje će donijeti dosta nervoze i napora pa i probleme sa psihičkim zdravljem. Brojni nesporazumi će biti prisutni, kao i odugovlačenja na raznim životnim poljima.

Ljubav: problemi u parnerskim odnosima mogu dostići vrhunac, pa i napuštanje od strane partnera. Loša komunikacija, potrebno je napraviti korjenite promjene kod jednog i drugog partnera da bi se nastavilo dalje. Nije dobro ulaziti u novu vezu ili partnerstvo, neće trajati a bićete izigrani i prevareni.

Posao: Na poslovnom polju dosta zakulisnih radnji, intriga i problema. Treba biti oprezan da ne dođe do većih obmana i prevara. Mogući su nagli preokreti na poslu koji su izvan vaše kontrole. Budite oprezni, mogućnost upadanja u dugove usljed loše procjene.

Zdravlje: Pojačana nervoza, psihičke smetnje.

 BIORITAM 9

Imat ćete mnogo obaveza tako da u momentima nećete uspijevati ispuniti svoje planove. Teško ćete vladati situacijom jer ovo je za vas mjesec materijalnih briga, trošenja novca…pa budite spremni na neočekivane troškove. Pružiće vam se prilika da neke stvari bolje shvatite i razumijete, pa i da promijenite neke svoje stavove. Blokade će takođe biti prisutne, pokušajte im se prilagoditi, u suprotnom će vas situacije vraćati na početak.

Ljubav: Visoki kriterijumi mogu donijeti nezadovoljstvo. Realno sagledajte mogućnosti, pravite kompromise da prevaziđete probleme. Neke se stvari jednostavno moraju desiti.

Posao: Promjena situacije na bolje pod veoma sretnim okolnostima. Jasno odredite cilj i uspjeh neće izostati. Ne ulažite previše.

Zdravlje: Problemi sa varenjem i nervoza.

 

 

Komentari

komentara