NUMEROSKOP ZA JANUAR 2018: Šta vam po bioritamskom broju donosi januar

Za aura.ba piše numerolog i tarot majstor Nina (00 387 61 800 137)

Svoj bioritamski broj izračunajte sabiranjem dana i mjeseca vašeg rođenja i svedite na jednocifreni broj

Bioritam 1
Jauar je za bioritamske jedinice mjesec dodatnih opterećenja, vjerovatno će morati rješavati ozbiljna životna pitanja. To će vas zamarati ali važno je da se oslonite sami na sebe i bićete iznenađeni koliko možete postići.

Izgledaće kao da vam ništa ne ide kako treba, ipak vi ste u mjesecu četvorke, ali ostvarićete više nego što mislite, ukoliko budete ozbiljni i odgovorni. Mjesec povoljan za promjenu posla, kao i za regulisanje nekih pravnih pitanja. Postoji mogućnost porodičnih problema, ili problema u vezi ili braku koje trebate savladati ne kriveći druge. Zdravstveno nosi teškoće vama ili nekom od članova vaše porodice i to često nešto što se pojavljuje prvi put.

Bioritam 2
Za vas je ovo mjesec postizanja pozitivnih rezultata, ispunjenja želja i putovanja. Čak i ako ne budete u prilici putovati fizički, učinićete to imaginarno. Svakodnevnica će biti ispunjena sastancima i kontaktima, a nećete izbjegavati ni rizik. Period dobrih energija koje nose promjene, ali ne smijete zaboraviti da je vaša lična godina u broju četiri i da je odgovornost jako važna. Ukoliko budete reagovali neodgovorno i nepromišljeno uletićete u situacije iz kojih ćete se teško izvući.
Obratite pažnju na iscrpljenost i napetost, jer vam to može uzrokovati zdravstvene proleme.

Bioritam 3
Ako u o vom mjesecu tražite posao velike su šanse i da ga dobijete, a oni koji su već zaposleni mogli bi se obradovati povećanjem prihoda. Ipak januar za vas bioritamske trojke može donijeti i lijepe ali i ružne situacije..Dešavanja na emotivnom planu od početaka novih veza ali do raskida koje ne želite.
Moguća je prinova u vašoj užoj ili široj porodici ali isto takoi gubitak neke vama drage osobe. Ukoliko vam se obrate za neku vrstu pomoći, pomozite jer ovo je vaš mjesec davanja, nemojte očekivati protuuslugu ili zahvalnost.
Mjesec koji neće donijeti važne odgovore , pazite da ne budete iskorišteni od strane prijatelja i rodbine.

Bioritam 4
Drage bioritamske četvorke, januar za vas nije nimalo lagan. Donosi vam mnogo nesporazuma , nervoze i odugovlačenja na svim poljima. Na poslu nezadovoljstvo iz razloga mnogo rada, malo novaca, čak ni otkaz u ovom mjesecu nije isključen.
Pravna pitanja pokušajte odgoditi za sljedeći mjesec , a ako niste u mogućnosti onda nađite sporazumno rješenje, da ne biste vi bili gubitnik. Emotivna situacija će takođe donijeti probleme, pa može doći do  prekida veze ili braka.
Za one koji su slobodni, nije preporučljivo započinjati vezu ili brak jer će biti nezadovoljavajuće i kratkotrajne. Zbog napetosti povedite računa o nervima i stomaku.

Bioritam  5
Ovo je za vas mjesec davanja, ali ukoliko pravilno usmjerite investicije vratiće vam se uvećano. Moguć dobitak na igrama na sreću, kao i neku pomoć ili novac koji niste očekivali. Januar vam takođe donosi nova ljubavna poznanstva i povećan seksualni apetit. Bićete osjetljivi na glavobolju, kosti, zube i probleme sa probavom.

Bioritam  6
Mjesec pogodan za završavanje nedovršenih stvari kao i za generalno raščišćavanje svega što nije dobro za vas, u bilo kojem segmentu života. Nije dobar za započinjanje ničeg novog, jer može donijeti mnoge neprijatne situacije. Pazite šta govorite, to vas dovodi u konflikte koje ne želite.
Nađite način koji vam najviše odgovara da se opustite i tako prevaziđete nervozu i napetost koji vas prate u ovom mjesecu.

Bioritam  7
Mnoge stvari se za vas bioritamske sedmice u ovom mjesecu mogu pokrenuti i riješiti na neki sasvim nov način. Istovremeno možete reagovati agresivnije, a negativne emocije (neraspoloženje, ljutnja, bijes..) nećete moći sakriti.
Posebno će vas iz takta izbacivati situacije koje se ne realizuju kako ste zamislili. Zbog napetosti moguće su nezgode pa se pokušajte opustiti, povući u izolaciju bar na kratko da povratite energiju.
Pokušajte izgladiti zategnute odnose i izbjegavajte sukobe.

Bioritam 8
Očekuju vas neočekivana iznenađenja u svim segmentima života. Moglo bi doći do povećanog trošenja novca i materijalnih problema. Želja za korigovanjem nekih stvari će biti prisutna, ali naoružajte se strpljenjem i pokušajte prilagoditi situacijama jer ništa neće ići glatko. Imaćete priliku da neke stvari bolje shvatite i razumijete što vodi ka promjeni nekih vaših stavova, čime ćete sebi olakšati život. Ljubavni odnosi mogu postati nestabilni, zbog nemogućnosti usklađivanja vaših želja sa potrebama partnera. Bičete preosjetljivi u svim odnosima.

Bioritam 9
Januar je za bioritamske devetke pod energijama broja tri što će na neki način olakšati početak godine koja za vas nije baš jednostavna. Donosi vam susrete i dosta komunikacije, druženja pa i emotivnih početaka koji će biti više flertovanja i kratkotrajne veze. Posao koji radite nosiće dozu napora, pa će potreba za opuštanjem i odmorom biti pojačana. Ne brzajte s odlukama, dobro razmislite jer u protivnom su greške izvjesne. Kako vas emocije vode velika mogućnost da budete razočarani i neodlučni. Ne obećavajte ono što ne možete ispuniti, ali istovremeno ne pouzdajte se u obećanja drugih. Moguće prehlade, laringitis i oboljenja grla.

(aura.ba)