NUMEROSKOP ZA februar 2018: Šta vam po bioritamskom broju donosi februar: Devetkama nervoza, trojkama nova ljubav, a peticama laži i intrig

Za aura.ba piše numerolog i tarot majstor Nina (00 387 61 800 137)

Da biste dobili svoj bioritamski broj, saberite vaš datum i mjesec rođenja i svedite sve brojeve sabiranjem na jednocifren broj, a zatim

BIORITAM 1

Očekujte pomoć iz inostranstva

Mjesec koji vam donosi dosta promjena i iznenadnih dešavanja. Obilovat će dobrim rješenjima i dogovorima. Ukazat će vam se prilike bilo na emotivnom, bilo na poslovnom planu koje ne trebate propustiti.

Ljubav: Emotivne veze nose iznenadne preokrete i mnogo emocija. Mjesec je povoljan više za flertovanje nego za započinjanje neke trajnije veze. Ako ipak uđete u neku ozbiljnu vezu, dobro se raspitajte da ne biste bili izigrani.

Posao: Na poslu možete osjetiti opterećenje i napetost, zato se čuvajte naglih odluka, greške su izvjesne. Pružiće vam se mogućnost saradnje sa inostranstvom ili neka vrsta pomoći iz inostranstva. Novosti koje donose rješenja i sklapanje ugovora, sve što potpisujete dva puta pročitajte.

Zdravlje: Neadekvatna ishrana vam može donijete probleme u ovom mjesecu, zato obratite pažnju da unosite sve što vam je potrebno u organizam.
Mogući su problemi sa cirkulacijom.

BIORITAM 2

Prijete vam zdravstvene tegobe

Mjesec povoljan za dovršavanje nedovršenih poslova koji vas opterećuju. Uložit ćete napor da biste realizovali svoje ciljeve i ambicije ali neće proći bez prepreka. U ovom mjesecu posebno morate biti odgovorni. Bitno je da se oslonite na sopstvene snage, na taj način ćete u ovom mjesecu postići mnogo da ćete i sami biti iznenađeni . Moguće da ćete rješavati stambeno pitanje ili neke situacije u domu.

Ljubav: Potreba za stabilnom emocijom koja donosi smirenje i sopstveno ostvarenje kroz tradiciju, pa i osnivanje porodice. Za one slobodne povoljan mjesec za postavljanje temelja za budućnost, dok će oni u braku rješavati situacije bitne za njihovu porodicu.

Posao: Spore promjene koje nose mukotrpan rad ali uz oslanjanje na sopstvene snage i odgovornost donosi adekvatne nagrade. Moguća promjena posla.

Zdravlje: Problemi sa zubima, ušima kao i reumatične tegobe.

BIORITAM 3

Moguće upoznavanje onog pravog!

Promjene i prilagođavanje bez većih trzavica i teškoća. Mjesec vam donosi mogućnost pozitivnih rezultata, ispunjenje želja i putovanja. Mnogo sastanaka, komunikacije, bićete raspoloženi za sve vrste druženja, a možete sebi dozvoliti i malo rizika. Pazite se samo gubitaka zbog ponosa, arogancije i ekstravagancije i gubitka strpljenja.

Ljubav: Događati će se manje promjene u odnosima s partnerom. Izgladiti ćete odnose i osjetiti ponovo ljubav, toleranciju i razumijevanje. Oni slobodni mogu upoznati osobu koja će duže ostati u njihovom životu.

Posao: Regulisanje odnosa s poslovnim partnerima. Nagli preokreti i poslovne prilike koje treba iskoristiti.

Zdravlje: Osjetljiv nervni sistem, sinusi, vid.

BIORITAM 4

Evo prilike za zaposlenje!

Bez vaše incijative u ovom mjesecu, sigurno nećete dobiti važne odgovore. Mnogi će vam se obraćati za neku vrstu usluge ili pomoći. Pomozite bez očekivanja da vam bude vraćeno, ali pazite da ne budete iskorišteni. Sami možete osujetiti planove zbog neodlučnosti, potrudite se biti neovisni od tuđeg mišljenja.

Ljubav: Možete se naći na iskušenju uz duševne brige. Budiće se emocije, ali se čuvajte ishitrenih odluka. Ovo može biti period početka sklada i harmonije u partnerstvu, ali isto tako i početak kraja. Vi ili neko bliži može dobiti lijepe vjesti o trudnoći ili rođenju.

Posao: Nezaposlenima su velike šanse da u ovom mjesecu dobiju posao.  Želja i trud za poslovnim ostvarenjima je prisutna, prilika će se pojaviti ne propustite je. Mogućnost povećanja prihoda.

Zdravlje: Problemi sa organima za reprodukciju, mokraćna bešika i tegobe sa štitnom žlijezdom.

BIORITAM 5

Čuvajte se laži i intriga!

U ovom mjesecu bi vas mogli opsjedati ozbiljni životni problemi, koji će sa sobom nositi mnogo napora i nervoze. Potreba za nadvladavanjem kao i nagli preokreti van vaše kontrole. Obratite pažnju na intuiciju, ona će vas voditi u ovom periodu jer biće prisutni ljudi i situacije skloni prevarama i lažima.

Ljubav: Nagli preokreti, dosta laži, moguće su i prevare partnera kao i dvoličnost. Kraj mjesecaa donosi smirenje situacije i lijepe trenutke posebno za one u stabilnim vezama. Za one koji su slobodni, nije vrijeme za novu vezu, a ukoliko ipak započnete pazite da vas ne izigraju.

Posao: Poslovno okruženje krije neke zakulisne radnje i intrige. Pazite da se ne nađete tim zbivanjima, donijeće vam mnogo napetosti i komplikacija što vam ne treba u ovom momentu.

Zdravlje: Psihičke smetnje.

BIORITAM 6

Idealna prilika za pokretanje vlastitog posla

Prestanite odlagati svoje obaveze i potpunu odgovornost ,u suprotnom naći ćete se u nezavidnim situacijama koje nose čisti gubitak. Mjesec pravednosti za vas, pa ćete tako i požnjeti kako ste posijali. Može početi sa troškovima koje niste planirali, zato vam druga polovina mjeseca donosi olakšanje i dobitke. Imaćete jaku volju i dovoljno snage da odradite sve što zamislite, pa to iskoristite.

Ljubav: U partnerstvima neće sve biti baš idealno, iako će seksualni apetiti biti povećani, zato budite oprezni i ne dozvolite sebi dvoumljenja i neodlučnosti. U bilo kojoj situaciji pokušajte se ponašati ispravno i to će vam donijeti zadovoljstvo u emotivnom životu. Prikupite snagu i ojačajte postojeće veze.

Posao: Velika potreba za nezavisnošću vodiće vas u smjeru osmišljavanja i vođenja vlastitih poslova. Ukoliko imate najmanju šansu pokrenuti vlastiti posao ne propustite je. Stabilna finansijska situacija uz jasno sagledavanje situacije.

Zdravlje: Bronhije, mišići, virusna oboljenja.

BIORITAM 7

Karma brani novu ljubav!

Mjesec koji donosi komunikaciju sa osobama koje su daleko od vas, a na neki način su dio vašeg života. Raščiščavanje svega što nije dobro za vas, mada vam s u nekim momentima situacije i neće svidjeti. Pokušajte pratiti intuiciju jer će biti pojačana i govoriće vam više nego inače. Nađite rješenja situacija kroz razmišljanja i unutrašnju snagu. Ne tražite savjete od okoline i bližnjih jer je odgovor upravo u vama samima.

Ljubav: napete situacije posebno vezane za dešavanja iz prošlosti neće vam dati mira. Dobro razmislite da li je baš ovo pravi momenat za promjene, jer ostajati u vezama ili braku koji vas ne ispunjava ne donosi bolje sutra. Nije povoljno za započinjanje novih veza zbog karme.
Posao: Poslovna situacija zahtijeva otvoreniji odnos i završavanje nezavršenog. Zatražite pomoć ako vam je potrebna.

Zdravlje: Hipertenzija, imunitet.

BIORITAM 8

Slijedi mjesec pun ljutnje!

Uz oslanjanje na sopstvene snage i inicijativu, ovaj mjesec donosi mnogo pozitivnih dešavanja i novih početaka. Bićete puni pokretačke energije ali izbjegavajte udruživanja. Ljutnja će biti izvan vaše kontrole, a češće prisutna, pokušajte se kontrolisati da biste izbjegli komplikacije.

Ljubav: Promjene su na pomolu, donose mnogo više stabilnosti i zadovoljstva. Za slobodne novi početak veze i uspješna i stabilna partnerstva.

Posao: Dobre poslovne šanse i ostvarenja. Budite inicijator promjena i uspjeh je neizostavan.

Zdravlje: Psihosomatska oboljenja, cirkulacija, kičmeni stub.

BIORITAM 9

Nervoza, rastrošnost i problemi s varenjem!

Imat ćete mnogo obaveza tako da u momentima nećete uspijevati ispuniti svoje planove. Teško ćete vladati situacijom jer ovo je za vas mjesec materijalnih briga, trošenja novca…pa budite spremni na neočekivane troškove. Pružiće vam se prilika da neke stvari bolje shvatite i razumijete, pa i da promijenite neke svoje stavove. Blokade će takođe biti prisutne, pokušajte im se prilagoditi, u suprotnom će vas situacije vraćati na početak.

Ljubav: Visoki kriterijumi mogu donijeti nezadovoljstvo. Realno sagledajte mogućnosti, pravite kompromise da prevaziđete probleme. Neke se stvari jednostavno moraju desiti.

Posao: Promjena situacije na bolje pod veoma sretnim okolnostima. Jasno odredite cilj i uspjeh neće izostati. Ne ulažite previše.

Zdravlje: Problemi sa varenjem i nervoza.

(aura.ba)