Numeroskop za april 2018: Šta vam po bioritamskom broju donosi april: Jedinicama sretna nedjelja, trojke muku muče sa zdravljem!

Za aura.ba piše numerolog i tarot majstor Nina (00 387 61 800 137)

Da biste dobili svoj bioritamski broj, saberite vaš datum i mjesec rođenja i svedite sve brojeve sabiranjem na jednocifren broj. Primjera radi, ako ste rođeni 3. marta 1980. godine, sabirate 3+3+1980=24=6. Vaš bioritamski broj je 6.

BIORITAM 1

U ovom mjesecu će vas opsjedati ozbiljni životni problemi. Doći ćete do nekih istina i saznanja kojima do sada jednostavno niste imali pristup. Odvojite vrijeme za razmišjanje i preispivanje sebe, čak i po cijenu odvojenosti od ljudi s kojima inače provodite vrijeme. Srest ćete nekoga ko vam može biti od pomoći u dosta segmenata života. Najbolji dani za vas u ovom mjesecu su nedjelja i ponedjeljak. Ukoliko ste u mogućnosti priuštite sebi boravak pred vode.

Ljubav: U odnosima ćete preispitivati i sebe i partnera, što može dovesti do pojačane nervoze i napetosti u odnosima pa i do prekida. Nemojte reagovati impulsivno, pustite da situacija prenoći prije konačne odluke. Nije dobar mjesec za započinjanje veza.

Posao: Napredak na radnom mjestu je izvjestan ali neće proći bez napetosti. Moguća povišica plate.

Zdravlje: napetost, nervoza i probavni trakt.

BIORITAM 2

Mjesec u kom će vam sve stvari ići savršeno od ruke a posebno što se tiče poslovnih stvari. Ono što se odavno priželjkivali ostvariće vam se u drugoj polovini mjeseca. Poslušajte savjete pravih prijatelja, pomoći će vam da razriješite svoje dileme. Navala želja i ideja će vas preplaviti posebno kad je u pitanju materijalna strana života. Budite odlučni u prihvatanju životnih prilika, ali i spremni na razočarenja i nerazumijevanje. Kroz sve negativne okolnosti provešće vas snaga vašeg duha i spremnost da se borite za ono što mislite da je ispravno.

Ljubav: Odbacite ljubomoru i više vjerujte svom partneru. Život je mnogo ljepši od ljubomore, zavisti, sumnje, straha. Kada te stvari odbacite, odnosi će procvjetati.

Posao: U izgledu vam je širenje poslova i poslovne djelatnosti, nastojte da očuvate smisao za balans između materijalnog i duhovnog. Zdravlje: bronhije, krvni sudovi osjetljivi.

BIORITAM 3

Mjesec čije vibracije vam mogu donijeti mnogo lijepog ukoliko ih budete znali iskoristiti. Ne tražite na sve strane odgovore na vaša pitanja, jer su svi odgovori upravo u vama. Doći ćete do novih viđenja mnogih stvari koje će vam pomoći da učvrstite vjeru u sebe i izađete iz patnji. Istovremeno je i vrijeme eliminacije koja vam se može dešavati na svim nivoima, vrijeme da okončate sve što je visilo mjesecima posebno ono što ste davno započeli. Utorak, četvrtak i petak biće važni dani od kojih u ovom mjesecu možete očekivati najviše.

Ljubav: Održavajte veze s osobama koje su trenutno daleko od vas, jer bi upravo takve osobe mogle da vam donesu mnogo toga novog, ugodnog i lijepog. Ako nešto ne funkcioniše dozvolite da se završi, tako je najbolje za vas.

Posao: Pripremite se za nove početke i bez predaha se borite za ono što ste naumili pa neće biti negativnih rezultata. Čistite stvari što više možete na svim područjima i bićete kao preporođeni.

Zdravlje: osjetljiv probavni trakt, mokraćni kanali.

BIORITAM 4

Inicijativa i samostalnost u prvom planu. Uticaji koji su vas do sad ometali na vašoj stazi sad sasvim iščezavaju. Vodstvo i istrajnost donijeti će vam odgovarajuće nagrade tj. ostvarenje cilja. Budite obazrivi ali ne i tvrdoglavi i nemojte ni po koju cijenu da dozvolite da neko utiče na vas, kada vi to ne želite. Obratite pažnju na dešavanja ponedjeljkom i subotom u ovom mjesecu. Oprez u svim sferama nije na odmet.

Ljubav: Nova prijateljstva i poznanstva vam donose mnogo zadovoljstva u ovom mjesecu.

Posao: Kreativni rad, utvrđivanje pozitivnih veza i odnosa vam donosi nove i uspješne projekte u poslu.

Zdravlje: glavobolja, zubobolja.

 BIORITAM 5

Mjesec kad svim svojim snagama treba da sarađujete sa drugima, umjesto da započinjete nove poslove. Trebate svladati mnoge praktične lekcije u ovom mjesecu, kako formalnim obrazovanjem, tako i u školi života. Možete imati ulogu mirotvorca između zavađenih strana u ovom mjesecu, jer će vam jednostavno vjerovati. Obuzdajte vaš temperament i ni u kom slučaju ne dozvolite da izgubite kontrolu nad sobom. U toku ovog mjeseca možete se osjećati neodlučno, nesigurno i nesposobno za donošenjem važnih odluka, zato sve važne odluke ostavite za sljedeći mjesec.

Ljubav: Nova ljubav sa partnerom će vas učvrstiti pred drugima kao i pred samim sobom.

Posao: Pokušajte se prilagoditi situacijama, jer nije povoljan period za promjene. Desiće se sve ono što treba i na šta nemate direktan uticaj. Zdravlje: Zamor kao posljedica stalne turbulencije raspoloženja.

BIORITAM 6

Smirenost, strpljivost i istrajnost dovešće vas do ostvarenja vaših poduhvata u ovom mjesecu. Društveni život će biti mnogo aktivniji nego u prethodna dva mjeseca, zato budte oprezni da potrošite ili ne prokockate novac. Klonite se što više možete crnih misli i mrzovolje jer vam neće donijeti ništa lijepo. Ambicije će vam rasti u ovom mjesecu pa isto tako i prilike za realizaciju, samo nemojte vjerovati baš svakom, lažnih dobronamjernika će biti oko vas više nego inače. Utorak , četvrtak i petak dani sa bitnim dešavanjima u ovom mjesecu. Ljubav: magnetska privlačnost će biti prisutna, pa obratite pažnju da ne uletite u neku avanturu zbog koje bi se kasnije kajali.

Posao: Velike pozitivne promjene na poslovnom planu su pred vama. Ne dozvolite poslovnim partnerima i kolegama da vas izbace iz kolosjeka jer smirenost i strpljivost su ovog mjeseca vaš ključ uspjeha. Zdravlje: Nervna napetost, arterije.

BIORITAM 7

Mjesec rada i uspjeha, pod uslovom da prepreke, kojih će biti skoro pa na svakom koraku prevazilazite bez melanholije. Dosta lijepog na svim razinama donosi za vas ovaj mjesec, a ono na šta posebno trebate obratiti pažnju je da nekom ne nanesete nepravdu jer bi vam se vratilo troduplo u ovom periodu. Subota, nedjelja i ponedjeljak su vam povoljni dani u ovom mjesečnom ciklusu.

Ljubav: Javiće vam se ovaj mjesec usamljenost i izolacija, mogli bi ste biti loše volje i ne vidjeti izlaz iz tih situacija. Zato povedite računa o tome šta osjećate? Za koga i zašto?

Posao: Obratite pažnju na sve ono što donosi novac, prihvatite čak i one poslove koje smatrate nebitnim i nekorisnim, jer će vam oni kasnije donijeti korist.

Zdravlje: predispozicije nasljednih bolesti.

BIORITAM 8

Mjesec promjena i prilagođavanja ali gotovo bezbolno tj. bez nekih velikih trzavica. Budite oprezni i popustljivi kada to bude neophodno, jer ćete u ovom mjesecu imati poriv za novim i neočekivanim uzbuđenjima. Može doći do nervoze i nestrpljenja u odnosima sa ljudima iz bliže okoline. Neodlučnost i smetenost bi mogli vladati ovim mjesecom.

Ljubav: Neka nova strast, probuđena vlastitom imaginacijom bi vas mogla odvesti u vrtoglave visine uživanja u ovom periodu. Uživajte ali istovremeno budite oprezni jer će brzo splasnuti i vratiti se na staro.

Posao: Prilike za promjenu na poslovnom planu biće prisutne, mnogo komunikacije razgovora, posebno sa inostranstvom ili vezano na bilo koji način za inostranstvo.

Zdravlje: umor, moguće virusne i bakterijske infekcije.

BIORITAM 9

Materijalna sigurnost je nešto što će za vas biti aktuelna kako tema tako i dešavanja u ovom mjesecu. Svoja dobra podijelite sa svojim bližnjima jer je to prvenstveno vaša dužnost, ali i donijeće vam mnogo lijepe svakodnevne ljudske radosti. Neke bitne stvari će se dešavati na porodičnom nivou, kako lijepe, tako se mogu desiti i ružne. Prihvatite ih jer niste mogli uticati na to. Utorak , četvrtak i petak donose bitna dešavanja za vas u ovom mjesecu.

Ljubav: Ovaj period zavisi od vaše lične preduzimljivosti. U vašoj bližoj familiji može doći do nastanka problema o kojima i ne sanjate da vam se mogu dogoditi. Moraćete iz svega sami da nađete izlaz po cijenu lične žrtve.

Posao: Promjene koje donose dosta pozitivnih dešavanja bez velikih turbulencija.

Zdravlje: nervna napetost, kičma.

(aura.ba)