Numerološki horoskop za period od 23. 07. do 23. 08. 2018.godine

Autor: Damir Igor, astrolog i numerolog
www.astrologdamirigor.com

Period od 23.07. do 23.08.2018.godine, nalazit će se pod dominantnim utjecajem energije broja 6. Na globalnom, godišnjem planu dominantan je utjecaj energije broja 2. Oba ova broja pripadaju grupi brojeva zemljanog elementa i time se uzajamno nalaze u dobrom odnosu. No, postoji jedan faktor koji u određenoj mjeri remeti njihov odnos, a on očituje u tome što su njihovi vladari, planeti Merkur (vladar broja 6) i Jupiter (vladar broja 2) u neprijateljskom odnosu. Merkur je melankoličan po prirodi, significira mentalni aspekt, um, racio, logiku, točnost, preciznost, vrijeme, rokove, dok je Jupiter sangviničan i significira duhovni aspekt, potrebu za stjecanjem viših znanja koja ide izvan okvira svakodnevno-racionalnog, širinu, apstrakciju, prostor.

Da bismo sagledali događanja u narednom periodu, osvrnut ćemo se na primarno na postavku Merkura, koji je vladar broja 6. Merkur će biti retrogradan, u znaku Lav. Vladar broja 2 je Jupiter, koji je krenuo direktno kroz znak Škorpiona. Merkur i Jupiter se međusobno nalaze u odnosu od oko 90 stupnjeva, a čak će i izgraditi kvadrat.

Kako je Merkur retrogradan nemojte da vas začudi ili deprimira, ako bude dolazilo do odgađanja i kašnjenja, vezano uz brojne aktivnosti. Kada je riječ o odgađanjima i kašnjenjima, uvijek imajte na umu, kako se sve događa za neko naše veće dobro. Ne dramatizirajte, time samo postižete kontraefekat. U ovakvim situacijama, riješenje je samo preusmjeriti svoj fokus na ono za što postoje uvjeti da se realizira.
Ovaj period donosi potrebu i nužnost za riješavanjem svega onoga što je u prošlosti ostalo nerješeno, a neophodno ga je riješiti radi zadovoljenja određenih želja, planova i ciljeva. Zato, iskoristite ovaj period i riješite sve što vam visi nad glavom. Posebno se odnosi na papirologiju i sredstva koja koristite u radu. Zatim, bit će vrlo aktualna tematika zdravlja. Kada je o zdravlju riječ, djelujte preventivno na sve vaše kronične tegobe, prekontrolirajte ono što vam smeta, radite na jačanju imunog sustava putem meotda i sredstava iz domene alternativne medicine, i čuvajte se upala i prehlada. Najosjetljiviji djelovi organizma bit će trbuh i urogenitalni sustav. Zatim, energija broja 6 pojačat će poslovnu odgovornost, a na vama je da točno odredite granice, kako ne biste pretjerali u odgovornosti, obzirom da je svaki vid pretjerivanja kontraproduktivan. Što se posla tiče, nije vrijeme za pokretanje novih velikih poslova, obzirom da će većini vas usklađenost sa odlukama biti slaba strana….mnogi ćete bit i prilično pesimistični, pa se možete odlučiti za poslovnu promjenu iz straha, čime, najblaže rečeno, ništa se ne dobija. Također, nikako se ne preporuča niti pokretanje bilo kakvih poduhvata koji zahtjevaju veća ulaganja, kao niti kupnja skupljih stvari, obzirom da bi ste mogli imati raznih neuogodnosti sa njima. Pored navedenog, u ovom periodu potrebno je obratiti veću pažnju na higijenu svih prostorija u kojima duže boravite, kao i na životinje, ako ih imate.


– Prognoza po Osobnom broju – 

Kako izračunati osobni broj? 
– Zbrojite sve brojeve iz datuma i godine rođenja, te dobiveni zbir svedite na jednostavan broj. 

Npr. Osoba je rođena  01.01.1990.godine – 1+1+1+9+9+0 0 = 21 = 2+1 = 3. 
Dakle, njen osobni broj je 3. 

Osobni broj 1: U ovom periodu, mnogi od vas će biti fokusirani na završavanje obaveza i riješavanje problema i izazova koji ometaju skladno funkcioniranje i ostvarenje planova, ciljeva i želja. Obzirom da ste pod jakim utjecajem energije broja 9, vama se posebno ne preporučaju bilo kakvi novi počeci, jer biste tu mogli doživjeti čitav niz neugodnosti. Period je posebno povoljan za riješavanje financijskih problema. Budite oprezni, što se tiče putovanja, sve dobro provjerite prije no što krenete na put. Mnogi ćete biti u intenzivnijem kontaktu nego inače sa ljudima iz inostranstva ili drugih regija. U slučaju da težite odlasku u inozemstvo, radi posla, ovaj period vam pruža dobre uvjete, ali posao koji se bude nudio neće biti trajnijeg karaktera…. tako, nikako nije pametno riskirati siguran posao ako ga imate, zbog tog posla koji se nudi u inozemstvu, u ovom periodu…ako nemate stabilan posao, onda se savjetuje da prihvatite ponudu koja vam se nudi. Ukoliko ste učenik ili student, ili pohađate bilo koji drugi edukacijski program, u ovom periodu su odlični uvjeti za pripremu i polaganje ispita koji vam se dugo vuku. Pored navedenog, ovaj period je iznimno povoljan za duhovni rad…Stoga, pojačajte molitvu, meditaciju, i druge duhovne prakse koje prakticirate. Ako ne prakticirate niti jednu posebno, savjet je da počnete…Inače, savjet za sve vas, neovisno na kojoj ste razini duhovnog razvoja je prakticiranje yoge, koja će vas dovesti u savršeni sklad.

Osobni broj 2: Mnogi od vas ćete poželjeti da načinite određene promjene u vašem životu. Više vam je dosta faznih repova koji se vuku iz prošlosti. Sve što vam ne odgovara eliminirajte. Ako vam ne odgovara ponašanje neke osobe, možete biti prilično naoštreni, ali potrudite se maknuti svoj fokus sa te osobe…Ukoliko dođe do problema u nekom bliskom odnosu, nekada je najbolje povući se na neko vrijeme, kao što je to slučaj u ovom periodu. Niti vam ovaj period nije dobar nit za kakve velike početke. Sada sve isplanirajte, a onda od 9. mjeseca krenite u konkretne akcije. Povedite više računa o papirologiji, a posebno onoj koja se tiče vaših nekretnina. Period je povoljan za renoviranje nekretnina i stambenog objekta, no vodite računa, kada se radi o cijeni usluga majstora, obzirom da biste mogli naići na majstora ćija je cijena značajno veća. Također, dobro obratite pozornost na uređaje u kući, ako nešto ne štima odmah nosite na servis, kako ne bi bilo kakvih većih problema…i budite obazrivi vezano uz struju. Što se zdravlja tiče, u ovom periodu je jako preporučivo da uradite jedan, kompletan detox organizma. Uzimajte zeleni čaj koji je izuzetno moćan detoksikator.

Osobni broj 3: Na osobnom planu, mnoge od vas će mučiti neraščišćene emocije iz prošlosti…Ono što smatrate da više nije prisutno u vašoj duši, punovo se vraća…Tihi osjećaj krivnje zbog propuštenih šansi, i zbog trpljenja osoba koje to nezaslužuju…Ne krivite sebe, neka vam sve zbog čega krivite sebe, bude znak da poradite na svom samopouzdanju…A, nedostatak samopouzdanja se reflektira kao strah od izlaska iz zone komfora…Izađite već jednom, uvijek ima razloga zbog čega izaći. Ono što je još tipično za ovaj vaš mjesec jeste polje financija, gdje se polako pružaju prilike za riješavanje određenih problema…No, nikako nije dobro uzimati kredite, jer bi to moglo bit pod nepovoljnim uvjetima. Pored navedenog, dobre su prilike za sve koji želite otpočeti dodatni posao, kao i za privremene poslove u inostranstvu.

Osobni broj 4: Vrlo lako biste mogli doć u fazu prevelike mentalne napetosti. Uvijek kada vam je teško, prvo što se trebate potruditi, to je štišati svoje misli. Zbog naglašenog upliva Saturna, po prirodi ste često skloni pretjerati sa odgovornošću, što sada jako može doć do izražaja. Zato, radite na svom opuštanju. Od velike pomoći vam može biti prakticiranje neke od duhovnih tehnika, poput yoge i meditacije. Mnoge od vas će u ovom periodu izluđivati ponašanje jedne ili uglavnom više osoba. Ono što vi možete, to je nikako ne pristupati tim osobama sa osudom, ne baviti se detaljno njima, već preusmjeriti svoje misli na potpuno druge, ljepše stvari. Ipak, vrlo je moguće da ćete staviti točku ili uspostaviti veću distancu, po pitanju odnosa koji vas frustriraju….i to prilično iznenadno…Na drugoj strani, možete se nadati susretima sa osobama koje baš dugo niste vidjeli, a pritom vam je ugodno biti u njihovom društvu. Obzirom da ste u osobnom mjesecu broja 3, koji je 6 u ogledalu, a još ste i u godni 6, poduzmite strogi oprez u saobraćaju, i odvedite svoje prevozno sredstvo na generalku, jer su itekako mogući kvarovi. Zatim, ne preporuča se kupnja bilo kakvih skupljih stvari, a posebno ne prevoznih sredstava. Na drugoj strani, povoljno je za kupnju polovnih stvari, ali u slučaju da su vam baš potrebne.

Osobni broj 5: Polako, ali sigurno izlazite iz poprilično frustrirajućeg perioda, u kom ste bili prethodna 3-4 mjeseca. Otvaraju vam se prilike vezano uz ono čemu težite…Kod mnogih, želja za otpočeti nešto novo je prejaka…Ipak, unatoč tome, prolongirajte sve nove početke za period od sredine 8. mjeseca pa na dalje…Do tada je jako dobro za planiranje i završavanje onoga što stoji kao obaveza. Savjet je da u ovom periodu riješite svu papirologiju koja ima veze sa nekretninama. Ukoliko težite prodaji ili izdavanju nekakve nekretnine, period je jako dobar, no još uvijek ne toliko da biste mogli ostvariti cijenu koju želite…Budite spremni na sve vrste dogovora…Na drugoj strani, nipošto se ne preporuča kupnja novih nekretnina, iz razloga što nećete biti u potpunosti usklađeni sa svojom odlukom, i što možete vrlo lako naići na nekretninu koja vam energetski ne bude odgovarala. Povoljno je za renoviranje nekretnina, ali samo u domeni grubih radova…Uređenje interijera i kupnju uređaja i stvari obavezno odgodite za period poslije 23.08…Također, izabacite iz svog stambenog ili poslovnog objekta sve stvari koje vam ne služe ili nisu ispravne, kako biste otvorili kvalitetan protok energije u svom domu…Stavite u svoj dom fontanu ili akvarij, jer je jako poželjno da u ovom periodu što više vremena provodite u dodiru sa vodom…I izbjegavajte tamne boje. Najzad, u ovom periodu, bit ćete u fazi intenzivnog karmičkog čišćenja, i jako bi vam godili energoterapeutski tretmani, kao i prakticiranje yoge, meditacije, odlasci na sveta mjesta, radionice iz osobnog razvoja itd. Što se tile zdravlja, stabilno je, samo djelujte preventivno ako imate kroničnih problema sa kralježnicom.

Osobni broj 6: Stalno ćete se vraćati u prošlost i preispitivati, što ste mogli drugačije, i da li biste bili sretniji da ste učinili drugačije. Prošlost se ne može vratiti. Jedino što možemo je uživati u sadašnjem trenutku. Ovo je vrijeme kada trebate raskrstiti sa svim što vas je mučilo iz prošlosti. Jedan od izazova bit će vremenski rokovi, ali tu ne smije biti mjesta opterećenjima…Dajte sve od sebe da se stvari urade na vrijeme, ali nikako po cijenu nerviranja i sekiracije. Polje posla bit će opterećeno brojnim obavezama. Dobro vodite računa o uređajima koji vam služe u poslu, kao i o poslovnoj papirologiji, obzirom da su mogući razni izazovi sa spomenutim…Nepovoljni su uvjeti za otpočinjanje novih poslova i ulaganja….pomjerite ih za period od oko 20.08…Ako ste nezaposleni, otvaraju se snažne mogućnosti za zaposlenje, mada riječ je o poslovima koji su privremenog karaktera. Obzirom da je ovo vaš osobni mjesec broja 5, kod mnogih će ljubav biti vrlo aktualna…No, veze sklopljene u ovom periodu, neće vam donijeti sreću…Mnogi ćete obnoviti stare veze, ili dati svom partneru novu šansu, što može štimati lijepo, ali samo na neko vrijeme….Naprosto, druga strana neće pokazati dovoljno ozbiljnosti i odgovornosti, pa će se odnos (kakogod okrenete) ipak ponovo završiti prekidom. Savjet za ovaj period je da što više uživate u stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo, zatim kreativnim sadržajima, sportu, zabavnim aktivnostima,..Vratite se svojim hobijima i kolko god više možete, kreativno se izražavajte. I najzad, veliki utjecaj broja 6 govori da više pažnje obratite na svoje zdravlje, pogotovu kardio-vaskularni bolesnici…Djelujte preventivno…Trudite se da se hranite zdravo…Izbjegavajte alkohol, jer tu može biti problema, kao i sa drugim psihoaktivnim supstancama.

Osobni broj 7: Ovo je vaš mjesec broja 6, pa će se osobine broja 6 na vas najviše odraziti od svih drugih brojeva. Mnogi ćete biti podložni pojačanim nezadovoljstvima, frustracijama, napadajima panike, stresu,…a ako imate većih psihičkih problema, vrlo lako bi se mogli aktivirati…Ipak, najvažnije je da posjedujete moć stati svakom problemu na put, ako se djeluje na vrijeme…Potrudite se što više uživati u svojim omiljenim aktivnostima, zabavnim sadržajima, i intenzivno se usmjerite ka nekom vidu duhovnog rada. Problemi bi se mogli javiti u komunikaciji sa drugim ljudima…Naime, konztelacija 7-6 koja je u ovom periodu dominantna kod vas, upravlja skrivenim mislima i postupcima drugih ljudi…Čuvajte se onih koji vam ne djeluju pouzdanima, a budite oprezni i što se tiče novih poznanstava, jer biste mogli biti izmanipulirani,…također, nikako nemojte ostvarivati nova poslovna partnerstva, jer ćete se kad-tad razočarati…Dobro vodite računa što i pred kim govorite, posebno ako niste sigurni da li trebate reći nešto o nekom, ili ako ne želite obznaniti nekakvu svoju tajnu. Pored navedenog, savjetuje se da više povedete računa o svom imunološkom sustavu.

Osobni broj 8: Ono što nikako ne biste trebali činiti u ovom periodu to je uspoređivati sebe i druge ljude, o kom god području života da je riječ…Svatko od nas je jedinka za sebe, i radimo onako kako najbolje znamo i umijemo. Oči drugih će biti uprte u vas, mnogo više nego inače, a vi možete dozvoliti da vas to nikako ne dotiče. Kada je riječ o odnosima sa drugim ljudima, sačuvajte svoju prisebnost i taktičnost, nikog ne možete promjeniti…Ne govorite mnogo o svojim planovima, željama i ciljevima, kao niti o drugim ljudima,…posebno ne govorite onima koji vam ne djeluju pouzdano, ili ste ih tek upoznali. Za mnoge od vas će biti značajno polje ljubavi, ali skroz obazrivo postupajte…Ukoliko ste u vezi koja je poljuljana, situacija će biti toplo-hladno,…ne dozvolite sebi upasti u zamku davanja drugih šansi, jer ćete samo izgubiti i nerve, i svoje dragocjeno vrijeme…U mnogim vezama i brakovima će doći do prevara, koje vam trebaju biti jasan znak da u vašoj vezi ili braku nešto ozbiljno ne štima, te da je potrebno iskoračiti iz zone komfora, i korjenito mijenjati stvari…Mnogima će se dogoditi obnova veze iz prošlosti, a na vama je da ovog puta postavite granice…jer kakogod, ali najvažnije je očuvati svoj unutarnji mir…Ako  ste slobodni, možete se nadati zanimljivom poznanstvu koje vodi u vezu, no ubrzo će se ispostaviti da ta veza nije ono za čime vi žudite…Nikako nije dobro za planiranje i uspostavu zajedničkog života i braka,…sačekajte 9. mjesec pa odlučite, jer ako sad prenaglite, vrlo lako biste se mogli pokajati. Zatim, u ovom periodu bit će naglašene pregovaračke aktivnosti, gdje svakako možete imati sreće. No, jedna stvar, nikako, a to je sklapanje ugovora, izuzev ukoliko nije riječ o reprogramu nekakvog duga ili nekretnini koju ste kupili ili prodali. Kada smo kod nekretnina, otvaraju se uvjeti za prodaju, izdavanje i kupnju, no uz izvjesna otežanja koja se tiču novca…ako želite završiti posao, bit će potrebno da pristanete na neke uvjete koji vam neće ići u korist. Otežanja su itekako moguća i na polju pravnih procesa, gdje će suprotna strana biti sklona manipuliranju, ali to neka vas ne pokoleba, jer je pravda na vašoj strani,…naime, nalazite se u godini broja 9 koji simbolizira ostvarenu pravdu, pa vas od sredine jeseni očekuju značajni pozitivni preokreti i manifestacije. U slučaju da ste optuženi za krivično djelo koje ste uistinu počinili, ovog puta su šanse da se izvučete ili dobijete kakvu olakšicu, gotovo nikakve. Ukoliko ste javna ličnost, čuvajte se skandala, koji su itekako mogući sve do početka jeseni. Zatim, ako želite plasirati nekakve ideju, djelo ili koncept, nije vam dobar period za to, sve do oko 18.-19.08. Veliki oprez se savjetuje svima koji imate intelektualnu svojinu koju niste osigurali.

Osobni broj 9: Ovo je vrijeme vaše velike transformacije….Ali, nikako ne znači da će biti lako…Dapače…Moguća su brojna preispitivanja, unutarnje trzavice, teške misli, sjećanja na teške događaje iz prošlosti…Riješenje je u tome da oprostite, ma koliko vam bilo teško…Oprost je najuzvišeniji čin, jer nas oslobađa od toksičnih misli, i otvara vrata novim mogućnostima u životu…Naravno, to nipošto ne znači da ponovo prelazite preko istih ili sličnih stvari…Napravite granicu, odakle može, a odakle više ne može,…i kraj. U svemu što radite imat ćete značajnu podršku drugih ljudi, ali nikako nemojte otpočinjati bilo kakve nove, značajne poduhvate, iz razloga što bi propast bila neminovna, i vrlo brza…Odgodite sve nove početke za period od kraja 8. mjeseca. Značajno područje za vas bit će financije,..uspješno riješavanje pitanja dugova, kredita, odšteta…ako i ne dođe do konkretizacije u ovom periodu, doć će zasigurno do početka jeseni…Vodite računa o trošenju koje bi moglo biti vrlo izraženo, i dovede vas u veće probleme….Također, čuvajte se svega što bi moglo prouzročiti plaćanje kazni. Ako imate nekakav značajniji zdravstveni problem, savjet je  da se više okrenete alternativnoj medicini i duhovnom razvoju….od velike pomoći bi vam mogla biti terapija koja podrazumijeva komunikaciju sa anđelima, kao i theta healing…Slabe točke su: kardio sustav i genitalni organi,…a trebate se obavezno čuvati virusnih i bakterijskih upala i infekcija.