Numerološka prognoza za februar 2018: KOGA OČEKUJE DOBITAK NA LUTRIJI, KO MORA DA IMA “ČELIČNE ŽIVCE”

Sabiranjem datuma rođenja i svođenjem na jednu cifru dobijate bioritamski broj koji će vam otkriti šta vas čeka tokom februara
Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primJer, ako ste rođeni 25.8. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podlIJeže promJenama iz dana u dan, iz mJeseca u mJesec.

JEDINICA

Imate potrebu da uradite nešto veliko i da sklopite nove poslove, a da pri tom niko ne trpi, ni porodica ni kolege, a ni vaše zdravlje. Ovo je mJesec velikih planova, ali ne realno i neke velike realizacije osim ako ste već na pola puta da posao završite. Projekti u vezi sa inostranstvom biće u drugom planu iako biste vi najradije tome dali prioritet. Potrudite se da pokažete inicijativu, budite ono što ste, nemojte glumiti ono što mislite da okolina od vas očekuje da budete.

Ne možete pobJeći od sebe i svog temperamenta. Lako vas je isprovocirati, posebno ćete biti skloni da se raspravljate sa onima koji su ispod vašeg nivoa ili sa kojima nemate dodirnih tačaka. VrIJeme je da se bavite praktičnim problemima, da sredite dom i rIJešite probleme u vezi sa nekretninama. U ljubavi možete biti veoma zahtJevni i prilično nestrpljivi.

DVOJKA

Bežanje od stvarnosti je vaša omiljena disciplina. Ako ste žena koristite emocije kao oružje pred kojim mnogi dižu ruke jer vaše potoke suza teško da bilo ko može da izdrži. I muški predstavnici ovog broja mogu igrati na kartu emocija. Preterana sklonost ka dramatizaciji svega što vam se dešava u životu, a čega ste u većini slučajeva vi vinovnik, biće od koristi samo umetnicima.

Tajne ljubavi su na pomolu, posebno ćete biti skloni da kod partnera stvarate osjećaj nesigurnosti i da se poigravate njegovim osjećanjima da biste saznali koliko mu je stalo do vas. Sa novcem ne znate da rukujete, pa ga možete i izgubiti ili se možete odati stilu života koji prevazilazi vaše finansijske mogućnosti. Ako igrate igre na sreću, mogući su dobici. Ukoliko tražite posao, naći ćete ga preko mlađe žene iz porodice.

TROJKA

Odlično komunicirate sa okolinom, ali to vam neće biti plus u ovom periodu jer ćete biti prilično lakomisleni, naivni i preuzećete na sebe obaveze koje će vam teško pasti. Sve što obećate trudićete se da ispunite, što će biti dodatni stres. Pred vama je naporan period u toku koga ćete morati da rješavate brojne praktične probleme, od finansijskih do onih koje se tiču vaših ličnih stvari, poreza, stambenog prostora.

Ako ste u zrelim godinama, saradnici će vas posebno iritirati sporošću i insistiranjem na nebitnim pitanjima koja mogu sami da riješe. Studenti i đaci će biti prilično u panici da ništa ne znaju, a moguć je odličan uspjeh. Ako se bavite sportom, stalno ste u žurbi, pazite da se ne povrijedite. U saobraćaju otvorite četvoro očiju. Oni koji rade u medijima ili traže posao, naći će ga u marketinškoj agenciji ili u sportskom društvu.

ČETVORKA

Ovo je mjesec kada morate da imate čelične nerve i da se dobro potrudite da biste uspjeli da ostanete na sadašnjem radnom mjestu. Provokacije na sve strane, vi nestrpljivi a ambiciozni. Bićete podozrivi i nespremni da baš uvijek oćutite. Mnogi pokušavaju da vas gurnu u drugi plan i često će vam se činiti da se držite za slamku. Ako namjeravate da se bavite privatnim biznisomili imate svoju firmu, potrebno je da budete mnogo odlučniji i da čvrsto stojite iza svojih stavova.

Imaćete potrebu za jakim osloncem, za nekim ko će vam dati koristan savjet, moguće i novac na zajam. Ako namjeravate da renovirate stan, pazite koga angažujete, možete biti nezadovoljni krajnjim ishodom. U ljubavi ste posesivni i prilično kritički nastrojeni prema partneru. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu.

PETICA

Pravite velike planove, ne dozvoljavate nikome da vas ni u čemu ograničava, a upravo ćete na sve strane nailaziti na prepreke. Potrebna vam je podrška osoba koje imaju veze sa inostranstvom, bićete u prilici da razgovarate sa onima koji su na daleko većoj poziciji od vas i moći ćete da napravite dogovor o novom poslu.

Ovo je mjesec u kojima žene imaju veće šanse za posao, a muškarci za flert. Pokušajte da se zadovoljite onim što je trenutno moguće i laganim, ali sigurnim koracima krenite ka promjenama kada je u pitanju karijera. Mlađi muškarci će se slagati sa starijim ženama i obrnuto. Osobe istog pola će jedna drugu doživljavati kao rivale. Moguć je poziv za put na kome možete doživjeti lijepu romansu. Ako ste dugo u vezi, vjerovatno ćete razgovarati o braku ili ako ste od nedavno osnovali zajednicu, o proširenju porodice.

ŠESTICA

Veoma naporan mjesec ako ne naučite kako da se odbranite od kritika, čak i vaših najbližih. Možete biti pretjerano osjetljivi na sve što vam ne odgovara, na promjenu radnog mjesta čak i nabolje. Skloni ste stresu i sitničarenju.
Može vam se učiniti da vam mnogi nisu naklonjeni zbog bilo koje primjedbe na vaš račun. Potrudite se da napravite nekakvu promjenu u svom svakodnevnom životu.

Nemojte se izlagati velikim fizičkim naporima, naročito ako nemate dobru kondiciju. Mnogi će željeti da se presele u drugi stan ili čak u drugo mjesto. Ljubavni izazovi će za vas biti veliki, naročito će mlade dame Šestice biti meta sredovječnih iskusnih zavodnika. Mjesec je pogodan za ulaganje novca u stvari od vrijednosti. Možete dobiti veoma vrijedan poklon, nakit, nekretninu ili automobil. Obratite pažnju na manje zdravstvene tegobe.

SEDMICA

Evo mjeseca u kome možete mnogo da postignete, ali samo ako budete dovoljno prilagodljivi i istovremeno odlučni. Zaboravite na svoje planove, želje, ideje, snove. Završite sve što je odavno trebalo. Ako treba, stavite tačku na sve što nije funkcionisalo, bilo da se radi o emotivnom ili poslovnom odnosu. Najbolje će proći oni koji budu krajnje praktični i spremni da slušaju druge. Žene će vam biti od velike koristi. Dugogodišnji porodični prijatelji takođe će vam se naći pri ruci kada budete u dilemi kako da postupite.

Neko iz vaše porodice vjerovatno mora na put, a vas će to iz nekog razloga da pomalo zabrine. Nemojte se pretjerano opterećivati strahom od neuspjeha ili od mogućnosti da ne stignete da u roku ispunite ono što ste preuzeli kao svoju obavezu. Članovi porodice neće imati mnogo razumijevanja za vas, ali će očekivati da vi imate za njih.

OSMICA

Predstavnici vašeg broja će morati da se uhvate u koštac sa ozbiljnim problemima. Sve ono što ste na neki način ignorisali izbiće u prvi plan kao nešto što nikako nećete moći da ignorišete. Nemojte se izlagati velikim fizičkim naporima ako vam to nikako ne prija.

Neke vanredne okolnosti mogu iskrsnuti kao neminovnost i vi ćete uspjeti da se uklopite u tok događaja samo ako budete spremni i na neku vrstu žrtve, naročtio za svoje bližnje. Mogući su manji zdravstveni problemi, posebno usljed udaraca ili povreda. Pazite se u saobraćaju. U ljubavi nećete biti naročito maštoviti niti spremni na ustupke, naročito ako ste muški predstavnik ovog broja.

DEVETKA

Dinamičan mjesec pun raznih obrta, putovanja, planova koje vjerovatno nećete moći da ispunite ili koje ćete željeti da mijenjate ako pomislite da vam neko drugi režira život. Potreba za maksimalnom slobodom biće ono što će vas činiti buntovnikom koji sam sebi pravi stres željom da u svakoj situaciji dominira.

U ljubavi ćete biti veoma nestalni, moguće i veoma zaljubljeni, skloni flertu. Ako ste u stalnoj vezi ili braku sa nekim parnim brojem, pokušaćete da budete što je moguće češće odvojeni od partnera pod raznim izgovorima. Mnogi će promijeniti posao ili će naći neki dodatni izvor prihoda. Mogući su dobici u igrama na sreću. Pazite se oštrih predmeta, možete se povrijediti usljed nesmotrenosti i zbog žurbe. Ako ste mladi, možete očekivati uspjeh u sportu ili umjetnosti.