Numerološka prognoza za 2017.: “Dvojke” čeka dvostruko burnija godina, “sedmice” pred ljubavnim iznenađenjima

Vaš bioritamski broj govori što vas očekuje u 2017. godini na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu. Bioritamski broj izračunava se tako što zbrojite datum i mjesec rođenja (bez godine) i svedete na jednoznamenkasti broj.

Evo primjera: Bioritamski broj osobe rođene 16. studenog je 9.

Ovaj broj je dobiven na sljedeći način: 16 + 11 = 27 = 2 + 7 = 9

Broj 1 – numerološka prognoza za 2017. godinu

Ulazi u sudbinsku godinu u kojoj će uživati ​​u plodovima svog rada u ovoj godini. Vrlo je važno znati da ćete moći ubrati samo ono što ste posadili. Svi aspekti vam idu u prilog, ali morate se osloboditi svojih strahova i kočnica, kanalizirati svoj ego i taštinu. Mogući su veći problemi s papirologijom. Što se zdravlja tiče, obratite pažnju na tekućine u organizmu – mogući su problemi zbog Mjesečevih faza u godini.

Oprez: Moguća su dva gubitka!

Broj 2 – numerološka prognoza za 2017. godinu

Sve što doživite tijekom naredne godine – dobro ili loše, doživjet ćete burnije nego do sada. Ono što će obilježiti 2017. godinu su hedonizam i lijenost. S jedne strane, putovat ćete više nego obično, ali ćete pomalo zapostaviti poslovne obveze koje imate. Ali, ako uspostavite dobre odnose s inozemnim partnerima, za vas “neće biti zime”. Mogući su problemi s kilogramima, te vam savjetujemo da povedete računa o prehrani – smanjite unos masne hrane.

Oprez: Problemi na obiteljskom planu.

Broj 3 – numerološka prognoza za 2017. godinu

2017. godina će biti godina destrukcije i stresa. Moguće je da ćete sve što Vam se bude događalo doživljavati stresnije nego što jest. Zbog toga možete imati manje probleme na poslovnom i ljubavnom planu. Jedini način da ostvarite zacrtane ciljeve na poslovnom planu je da red, rad i disciplina postanu vaša svakodnevnica.

Također, savjetujemo vam da se već početkom godine počnete baviti nekom fizičkom aktivnošću – na taj način ćete se moći izboriti s nagomilanim stresom. Moguće su i kronične tegobe.

Oprez: Nepovoljna godina za posao! Moguć je financijski gubitak ili otkaz.

Broj 4 – numerološka prognoza za 2017. godinu

Odličan period za unapređenje postojećih i stjecanje novih znanja i vještina. Tijekom 2017. godine ćete se morati suočiti sa strahovima i frustracijama iz prošlosti. Znamo da je to vrlo teško, ali jedino na taj način možete napredovati na poslovnom i privatnom planu. Ovo je odlična godina za sve koji se bave marketingom i menadžmentom. Na zdravstvenom planu, mogući su problemi s plućima i trbuhom.

Oprez: Ozbiljan okršaj s problemima i osobama iz prošlosti.

Broj 5 – numerološka prognoza za 2017. godinu

Sve petice će imati vrlo zanimljivu godinu – barem kada su ljubav i emocije u pitanju. Osobe koje su duži period bez partnera, tijekom 2017. mogu očekivati ​​ulazak u ozbiljnu vezu, pa čak i stupanje u brak. Žene s ovim bioritamski brojem se mogu nadati trudnoći.

Zbog pozitivnog djelovanja bioritamskog broja možete očekivati ​​popravljanje obiteljskih odnosa i veliki poslovni napredak, posebno ako se bavite umjetnošću.

Oprez: Ne dozvolite da emocije preuzmu kormilo nad vašim životom.

Broj 6 – numerološka prognoza za 2017. godinu

Pred šesticama je vrlo naporna godina, puna stresa i naglih preokreta – posebno kada su ljubav i emocije u pitanju. Šestice koje su dugo u vezi, mogu naprasno odlučiti izaći iz veze.

S druge strane, šestice koje su kratko u vezi mogu ishitreno ući u brak s osobom koju jedva i da poznaju. Sve te nagle promjene u vašem životu mogu unijeti mnogo stresa u vaš život. Zbog toga vam savjetujemo da krenete na meditaciju. Mogući su problemi s kralježnicom. Opasnost od pada s visine.

Oprez: Ne donosite odluke ishitreno. To vas može skupo koštati.

Broj 7 – numerološka prognoza za 2017. godinu

Ova godina je bila vrlo izazovna za vas. Dobra vijest je što će olakšanje stići tijekom 2017. godine. Napokon ćete se riješiti mentalnih kočnica i krenuti s psiho-fizičkom regeneracijom. S obzirom na to, treba prihvatiti nove okolnosti i nove ljude.

Nikako se nemojte vraćati starim navikama i okruženju. Godina je odlična za posao. Osobe koje imaju sportsku ili neku drugu ozljedu, mogu očekivati ​​oporavak. Što se ljubavi tiče, postoji šansa da ćete se iznenada zaljubiti. Moguć je manji kirurški zahvat.

Oprez: Ne vraćajte se osobama iz prošlosti.

Broj 8 – numerološka prognoza za 2017. godinu

Početak godine treba iskoristiti za sublimaciju svih iskustava iz 2016. godine. Vrlo je važno da izvučete pouku iz svega što vam se dogodilo. Ne budite ljuti, sujetni i bijesni, jer je ova godina godina praštanja i ostavljanja svih loših stvari iza sebe. Loša vijest je ta da je ovo godina svršetaka, a ne novih početaka. Dakle, raščistit ćete s problemima koje imate, ali to ne znači da ćete u istoj godini i započeti nešto novo. Čak i ako poželite započeti nešto novo na ljubavnom, poslovnom ili zdravstvenom planu, pričekajte povoljniji period za to. Ovo je odlična godina za sklapanje novih kontakata i odlazak na putovanje.

Oprez: Ne započinjite stvari o kojima niste dobro promislili.

Broj 9 – numerološka prognoza za 2017. godinu

Čestitam! Ove godine se prekida začarani krug u koji ste ušli. Napokon ulazite u novo poglavlje svog života. Zbog toga je vrlo važno postaviti dobre temelje. Energija vašeg bioritamskog broja je neiscrpna i ogromna – iskoristite je za nove početke. Ne dozvolite da vas netko ili nešto pokoleba. Ne budite sujetni, oprostite, prigrlite nove ljude u svoj život.

Oprez: Ne dozvolite drugima da manipuliraju vama!

Izvor: Astrousluge.com/ preuzeto s portala lovesensa.rs