Numerološka prognoza: Kakva vas (ne)sreća čeka do kraja maja, kome stiže iznenadni poslovni uspjeh?

Četvorka u datumu rođenja donosi sreću i štiti od nesreća, Udate žene u znaku četvorke mogle bi upasti u kanđe mladih zavodnika, veoma opasno flertovanje


Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primjer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podliježe promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

JEDINICA

Vama kao Jedinici koja je pod uticajem Sunca, ovaj mjesec može biti prilično uzbudljiv osim ako ste po prirodi pomalo nervozni. Prevelika aktivnost vas može u bukvalnom smislu slomiti, osim ako nemate neku četvorku u datumu rođenja. Možete biti skloni povredama ili raspravama.

U ljubavi ste više nego zahtjevni, ali i priličnoharizmatični. Ipak, odgovaraće vam samo jake, stabilne ličnosti, a vas može upravo privući neko ko je veoma senzibilan. Ako ste muškarac, u boljoj ste poziciji, jer vam predstoji sjajan period u ljubavi, posebno ako zbog posla često putujete. Ovo bi mogao biti mjesec nekih velikih početaka, ali se čuvajte preteranog trošenja novca.

DVOJKA

Ovaj mjesec je sjajan za neke nove početke, posebno kada su u pitanju kreativni projekti. Oslonite se na svoju intuciju i nećete se prevariti. Bićete veoma duhoviti i simpatični svima, osim možda stalnom partneru, naročito ako je pripadnik parnog broja. Ako mu budete nametali svoju volju, a takva tendencija postoji i kada je u pitanju poslovna saradnja, konflikti su neminovni.

Za žene je ovo mnogo bolji mjesec nego za muškarce. One će moći da dožive divnu ljubavnu priču sa vrlo aktivnim, atraktivnim i dinamičnim muškarcem, dok će jači pol biti prilično zbunjen pred eventualnom konkurencijom. Ako ste jedan od njih, nemojte dozvoliti da vas bilo šta omete u ostvarenju ciljeva.

TROJKA

Veseloj Trojci kojom vlada Jupiter odgovara u potpunosti ovaj mjesec, ali može na vas djelovati prilično iritirajuće ako ste pretjerano ambiciozni. Osjećate se prilično sigurnim u društvu aktivnih i dinamičnih osoba, ali vama može nedostajati inicijative u svakom pogledu. Nemojte misliti da treba da se potčinite tuđoj volji da biste bili prihvaćeni ili voljeni. Vaša energija je pomalo u padu jer ćete se tokom prvog dijela mjeseca maksimalno trošiti, često na nepotrebne poslove ili aktivnosti koje vam ne donose satisfakciju.

Žene Trojke biće podložne čarima vrlo iskusnih mačo muškaraca, a oni će vrlo jednostavno sebe prepustiti čarima jačih, dinamičnih i preduzimljivih žena. Već krajem mjeseca slijedi razočaranje.

ČETVORKA

Vaša prava priroda traži red, harmoniju, a suočeni ste sa enegijama neparnih brojeva koje vas u potpunosti izbacuju iz vašeg uobičajenog kolosijeka i čine vas nesposobnim da razmišljate na način na koji ste navikli. Moraćete da brzo donosite odluke, da budete spremni na razne promjene, na enegiju Jupitera koja će djelovati povoljno na vašeg vladaoca Saturna. Nove poslovne mogućnosti i podrška uticajnih osoba za vas mogu biti više nego izazovni.

Ako samo pokušate da pratite druge, njihov ritam i pristanete da budete, samo prividno u pozadini, bićete u sjajnoj poziciji. Udate žene mogu biti meta iskusnih zavodnika, slobodnih muškaraca, a muškarci zbunjeni otvorenim udvaranjem poslovnih žena.

PETICA

Vaša merkurovska priroda koja stalno traži nove izazove nikako ne pristaje na kompromise. Sve ono što ste željeli moglo bi da vam se dogodi, a to znači – mnogo uzbuđenja, novi poslovi, novi počeci, uzbuđenja svake vrste.

Bilo bi dobro da ipak pokušate da odolite igrama na sreću jer je ishod neizvjestan. Ako ne budete spremni na neki kompromis, mogući su sukobi. Snaga Marsa djeluje na vas svom svojom jačinom u ovom mjesecu kao i snaga Sunca, a to su jake energije za vašu radoznalu djetinjastu prirodu. Možda nije loše da, ako treba, i preko noći sazrite, i kada je posao u pitanju a još više kada se radi o ljubavi. Pazite se oštrih predmeta, možete biti skloni povredama.

ŠESTICA

Da biste završili sve što želite, moraćete da uložite priličnu enegiju što vam možda neće baš sasvim odgovarati. Ipak, vladalac vašeg broja Venera, planeta ljubavi, doći će do punog izražaja, posebno pod uticajem osobe koja je intelektulano mnogo jača od vas, koja često putuje i koja će vam na svaki način imponovati. Pokušajte da se uklopite u neki timski rad osoba koje su vrlo iskusne, moguće poznate i koje imaju kontakt sa strancima.

Ako tražite posao, naći ćete ga. U ljubavi ste veoma romantični i vaša očekivanja mogu da se vrlo brzo ispune preko osobe koja ima veze sa prekookeanskim zemljama. Možda ćete nekoga upoznati na putu.

SEDMICA

Vaša uranovska priroda dolazi do punog izražaja u kontaktu sa brojnim Jedinicama koje imaju snagu Sunca. Neko će uspjeti da na vas pozitivno utiče i da vas natjera da sagledate ne samo svoje probleme nego i svoje potencijale iz drugog ugla. Ne odustajte od svojih ciljeva, jer ste vrlo blizu momenta kada ćete ih ostvariti. Novac koji čekate stići će, moguće preko poslovnog čovjeka koji je vrlo prodoran.

U ljubavi ćete biti potpuno pod vlašću one druge strane koja je vaša sušta suprotnost, a vama će se činiti upravo obrnuto, da ste sreli srodnu dušu. Flert ili romansa su neizbježni. Ako ste u braku ili dužoj vezi, možete doći u iskušenje da uđete u neke zabranjene vode.

OSMICA

Sjajno se snalazi pod uticajem Sunca koje će vam dodati potrebnu energičnost i motivaciju. Čuvajte se naglih pokreta, opekotina, uniformisanih lica, i sopstvene samouvjerenosti. Konflkti mogu biti ozbiljni, posebno sa muškarcima, ma kog pola da ste. Ako ste žena, a priželjkujete strastvenu vezu, imaćete je, ali sa prilično egocentričnim muškarcem.

Ukoliko ste muškarac, pokušaćete da dominirate i prva runda je vaša, a zatim slijedi nokaut. Pazite da ni u čemu ne pretjerate da ne biste na kraju mjeseca bili u gubitku, naročito ponosa i novca. Malo mudrosti i strpljenja i na pragu ste značajnih uspjeha.

DEVETKA

Vaša harizma doći će do punog izražaja u ovom mjesecu. Ako ste željeli posao zbog koga biste morali da dosta putujete, ostvariće vam se san. Ne samo da ćete imati prilike da putujete nego i da sklapate sjajne poslove, da stičete nove poslovne kontakte i da upoznajete interesantne osobe. Vaša prilagodljivost biće mnogo izraženija, ali i vaša plemenitost i sposobnost dobre komunikacije.
Ipak, vaša glavna mana, svojeglavost i dalje će biti dominantna crta vaše ličnosti koja može da vas ponekada navede ne pogrešne poteze. Ljubav sa strancem ili na putovanju.