Numerološka prognoza 22.12.-25.12.: izuzetno dobre energije za Badnjak, nezaboravan Božić!

Šta nam numerologija govori o prazničnim danima i kakve će energije biti, saznajte u nastavku teksta.

PETAK 22.12.2017.

Venera u danu i Mars u broju daje dvojake energije ovoga petka. Mars će dati težinu ovome danu i može donijeti nervozu i nezadovoljstvo. Okolina bi vam mogla djelovati pomalo agresivno. Pametno je izbjegavati ljude, gužve i rasprave. Dokazivanje ovoga petka neće dobro proći – jer nećete uspjeti u svojoj namjeri. Dan je stvoren za usmjeravanje na sebe i ulaganje u sebe. Energije su dobro naklonjene za timski rad, za dobivanje korisnih informacija te za kretanje u okviru svojih mogućnosti!

SUBOTA 23.12.2017.

Saturn u danu i Neptun u broju donose teškoće, padove energije i neodlučnost. Energije dana pomalo su teške, Saturn daje teškoće i umor dok Neptun daje iluzije, emotivnu uzdrmanost i nejasnoće. Ovo bi mogao biti veoma težak dan – no srećom energije se mijenjaju iza 16h pa će postati malo lakše. U međuljudskim odnosima može biti mnogo nerazumijevanja i pogrešnog shvaćanja pa je pametnije da odložite bilo kakve rasprave za neki drugi dan. Ovo je dan za mir i bavljenje sa sobom, prenosi Atma.

NEDJELJA 24.12.2017.

Sunce u danu i Sunce u broju daje nam odličan kraj tjedna! Dan je povoljan za nove početke u bilo kojemu segmentu života. Povoljan je za akciju i aktivnosti. Veoma pozitivno nabijena energija ove nedjelje donosi pomak i naprosto nas tjera na pokret. Izuzetno dobre energije na  Badnjak! Osjećat ćemo se energično i pozitivno a to će dobro utjecati na naše fizičko i mentalno zdravlje. Iskoristimo konstruktivno ove divne aspekte dana kako bi unaprijedili život i napravili neke bitne pomake!

PONEDJELJAK 25.12.2017.

Mjesec u danu i mjesec u broju daju daju povoljne aspekte na Božić. Dan je zapravo energetski u skladu sa Božićem i onime što taj dan nosi. Druženje sa najbližima, uz ugodne razgovore, finu hranu u obiteljskom domu su radnje koje će obilježiti ovaj dan. Mnogi od nas doživjeti će Božić kao što već dugo vremena nisu. Podsjetiti će nas na djetinjstvo i na trenutke za koje smo mislili da se više nikada ponoviti neće. Okružite se najbližima i uživajte u toplini ovoga dana!