Numerologija za ljubav: Hoće li vas stalno partner voljeti, da li je njegova ljubav iskrena?

Izračunajte vaš ljubavni broj osobe ili broj osobe koja vas zanima, a zatim pročitajte objašnjenje o ponašanju takve osobe u emotivnoj vezi.

Zanima li vas analiza vašeg ljubavnog života, pomoću naših savjeta naučite tehniku “gledanja” brojeva.
Želite saznati kakva može biti ljubavna veza ili brak s nekom osobom?

Pomoću tablice koju objavljujemo prvo izračunajte njezin ili njegov «ljubavni broj». Zatim u objašnjenju pročitajte informacije o kvaliteti i mogućnostima koje postoje u vašim međusobnim odnosima.
Brojačana vrijednost slova

Da biste izračunali ljubavni broj neke osobe, prvo nam treba ova tablica kako biste slova iz imena i prezimena te osobe zamijenili brojevima
A = 1, B = 2,

C = 3, Ć = 4,

Č = 5,  D = 6,
Dz = 7, Dj = 8,
E = 9, F = 1,
G = 2, H = 3,
I = 4, J = 5,
K = 6, L = 7,
Lj = 8, M = 9,
N = 1, Nj = 2,
O = 3, P = 4,
R = 5, S = 6,
Š = 7, T = 8,
U = 9, V = 1,
Z = 2, Ž = 3.
Naravno, da bismo krenuli dalje, moramo znati puno ime i prezime osobe koja nas zanima. Za postupak izračunavanja »ljubavnog broja«, potrebno je znati brojčanu vrijednost svakog slova.
To se može pročitati u gore objavljenoj tabeli.
Prvo ćemo svako slovo iz imena i prezimena određene osobe zamijeniti brojevima koji im odgovaraju.

Zamislimo da se ta osoba zove Alen Alenić

Kad ime i prezime te osobe ispišemo brojevima (numerička vrijednost), dobijemo:
A L E N
1 7 9 1

A L E N I Ć
1 7 9 1 4 4

Kod numerološke analize moramo uvijek dobiti jednocifren broj tako da saveremo sve brojeve koji odgovaraju imenu i prezimenu neke osobe.

Prvo razložimo ime ALEN
1+7+9+1, a zatim saberemo sve te brojeve i dobijemo 18.
Nakon toga razdijelimo taj broj na 1 + 8 i dobijemo konačan zbir imena Alen, a je broj 9.

Ponovimo isto s prezimenom ALENIĆ.
Razložimo prezime Alenić 1+7+9+1+4+4 i saberemo sve te brojeve, pa ćemo dobiti broj 26.
Zatim razdijelimo taj broj na 2 + 6.
Zatim saberemo ta dva broja da bismo dobili konačan broj prezimena Alenić, a to je broj 8.

Konačan »ljubavni broj« dobit ćemo sabiranjem brojeva imena i prezimena neke osobe.
U ovom slučaju je to: 9 + 8, što na kraju iznosi 17.
No u numerologiji se analiziraju samo jednocifreni brojevi. Zato broj 17 podijelimo na 1+7, saberemo ta dva broja, a to iznosi 8.
Tako smo dobili konačni »ljubavni broj« osobe koja se zove Alen Alenić, a to je broj 8.

Objašnjenje o njegovom ponašanju u ljubavi pročitati ćemo u nastavku teksta.

Na isti način kao što smo ovdje pokazali možete izračunati svoj ljubavni broj ili broj bilo koje druge osobe koja vas zanima. U objašnjenju koje slijedi pročitajte kakva će ta osoba biti u ljubavnoj vezi ili partner u braku.


o ŠTA ZNAČE LJUBAVNI BROJEVI

o BROJ JEDAN
Osobe pod utjecajem ljubavnog broja jedan, svoju ljubavnu vezu zasnivaju na intelektualnoj osnovi.Individualci su i raznovrsni u životu i u ljubavnim odnosima.

Ako se od ovih osoba zahtijeva pokornost ili poslušnost, moguće je da reagiraju odbojno, čak i agresivno. Da bi emotivna ili bračna veza sa ovim osobama bila kvalitetna i uspješna, potrebno je zajednički odnos učiniti raznovrsnim i zanimljivim. Ove osobe pokazuju sklonost nevjeri samo u trenucima dosade ili ako osjete da je njihova duhovna sloboda ugrožena.

Po prirodi su vrlo osećajni, iako to vješto prikrivaju. Ljubav s njima obično protječe kao zanimljiva veza, najviše zbog njihove svestranosti. Oni nikad ne opraštaju nevjernost.
o BROJ DVA
Ljubavni broj dva imaju osobe koje se ponašaju vrlo probirljivo u izboru partnera.Najčešće traže pametne i praktične osobe, odnosno partnera koji im u može osigurati udoban i stabilan život.
Osjećaj ljubavi i sigurnosti, predstavlja ono za čim tragaju. Ponašaju se vrlo obzirno i blago prema osobama koje vole.

S njima nećete prolaziti kroz velike skandale ili se trajno svađati. Ako im pružite dovoljno ljubavi, udobnost i sigurnost, budite sigurni da ćete pored sebe imati osobu koja će vas iskreno voljeti i poštovati cijelog života. Uzivat će u životnom komforu i ponašat će se kao privrženi partneri.

o BROJ TRI
Ljubavni broj tri, predstavlja osobe koje u ljubavi ili braku prvenstveno teže iskrenom i prijateljskom odnosu. Zbog toga postoji mogućnost da u životu imaju više od jedne »voljene osobe«.

Ali također oni imaju snagu i umijeće da prekinu vezu kad shvate da im partner po svom temperamnetu ili karakteru ne odgovara. Njihova ljubav je najviše zasnovana na poštovanju i potpunom povjerenju prema voljenoj osobi.

Ponekad ta iskrenost na tužan način može biti i zloupotrijebljena. Stoga ove osobe trebaju imati više povjerenja u svoju intuiciju pri izboru partnera, jer su zaista u stanju dobro procijeniti druge ljude.
Skoro sve nesuglasice u ljubavnoj vezi sa njima je moguće riješiti otvorenim i iskrenim razgovorom.

o BROJ ČETIRI
Osobe koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja četiri najviše od svega privlači ljubavna veza koja »obećava« ili brak u tradicionalnom smislu. Često se događa da zbog takvog »strogog razmišljanja« pogriješe prilikom izbora partnera.

U ljubavi često umiju biti i nemaštoviti, čak pomalo dosadni osobama koje su aktivne i čija su zanimanja svestrano razvijena.Za njih miran život i stabilna ljubavna veza predstavljaju najvažniji životni cilj.
Je li to ono što i vas najviše privlači?

Onda u tim osobama sigurno možete pronaći partnera koji će vam biti odan, poslušan i spreman na kompromis, samo da bi ljubavna ili bračna veza opstala.

o BROJ PET
Ljubav za cijeli život, osnovna je karakteristika osoba koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja pet.
Ako dođe do prekida u njihovoj ljubavnoj vezi, to se najčešće događa zbog partnerove neiskrenosti. Nevjernost ili neiskrenost predstavlja snažan udarac za njihovu iskrenu i romantičnu dušu, poslije čega jako teško prikupljaju snagu za novu ljubavnu vezu.

Ljubav i porodicu izuzetno poštuju, tako da je i brak s ovim osobama obično vrlo skladan, sretan i pun ljubavi. Prava ljubav je najveći smisao i cilj njihova života, i nju uvijek postavljaju na pijedestal.
Ako nemaju dovoljno ljubavi u svom životu, oni se ponašaju kao i da ne žive u pravom smislu.

o BROJ ŠEST
Osobe koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja šest, obično su vrlo kolebljive i sklone čestim promjenama raspoloženja. Ipak, to su vrlo osjećajne i emotivno ranjive ličnosti.Uslijed svoje nepažnje, mogu započeti lošu emotivnu vezu. Ako takva veza završi brakom, to bi za njih predstavljalo još veću patnju i nezadovoljstvo.

Pravu ljubav i sretan brak ove osobe najčešće mogu očekivati tek nakon svoje trideset i treće godine života. Tek tada se mogu nadati da će ostvariti svoje velike želje ili ideale u ljubavi.
Do tada se trebaju ponašati vrlo oprezno u poklanjanju ljubavi ili povjerenja. Ponajprije da bi sebe zaštitili od velikih razočaranja koja ih obično prate tijekom mladosti.

o BROJ SEDAM
Osobe koje imaju ljubavni broj sedam tokom života najčešće očekuje mnogo više ljubavnih veza nego osobe sa drugim brojevima. Ove osobe su sklone ljubavnim avanturama, brojnim flertovima i različitim vezama.

Gotovo je sigurno i da ih očekuje više brakova. Njihov ljubavni život je ispunjen mnogim promjenama kao što su brojne emotivne veze, rastanci i novi susreti.

Ove osobe vode vrlo aktivan život, tako da ne bi trebale stupati u brak rano ili u mlađim godinama. Bolje je čekati dok u potpunosti ne izgrade svoj karakter i ukus.Tek tada će znati što im se stvarno sviđa, a što im ne odgovora u ljubavnoj ili bračnoj vezi.

o BROJ OSAM
Ovaj broj simbolizira raznovrsne promjene i putovanja. Osobe koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja osam, u osnovi vodi želja za promjenama. Stoga je i njihov ljubavni život nemirnog duha, a najčešće imaju više od jednog braka.

Njihove ljubavne ili bračne veze obično su tijesno povezane sa poslom koji obavljaju.
Želja za raznovrsnim događajima i stalno odgađanje »ozbiljnih životnih pitanja« predstavljaju njihove osnove karakteristike.

Svoju ljubavnu sreću najčešće ostvaruju s osobama starijim od sebe. U svakom slučaju, do potpunog ostvarenja u ljubavnom ili bračnom životu obično stižu tek nakon tridesete godine života.

o BROJ DEVET
Osobe koje se nalaze pod utjecajem ljubavnog broja devet u mladosti često traže starijeg ili iskusnijeg partnera od sebe. Dok se kasnije, u nekim ozbiljnijim godinama, događa da ih privlače osobe koje su mlađe od njih.

To u nekim slučajevima može donijeti i veliko emotivno razočaranje. Ipak, ako pripaze i svoje osjećaje usmere na dobar naćin, ljubav im može pomoći da nadiđu osobne zablude i ostvare sve svoje velike želje.
Upravo voljena osoba može predstavljati najbolji oslonac u njihovom životu, pod uvjetom da naprave dobar izbor. Njima obično ne manjka hrabrosti da započnu novu ljubavnu vezu, već vise objektivnost ili emotivna orijentacija da naprave dobar izbor partnera. (alter)