Numerologija otkriva šta vas čeka u januaru: četvorke će izdati najbolji prijatelji, a jednom broju stiže novčani dobitak!

Ako još uvijek ne znate vaš broj prema numerologiji, vrijeme je da to sada otkrijete. A nakon toga, i da vidite šta vas čeka u prvom mjesecu 2018. godine.

Januar na globalu nosi broj 3, a Jupiter je planeta koja vlada tim brojem. Ona svojim uticajem mijenja ustaljena mišljenja i gleda iza horizonta. Ispunjava unutrašnjim povjerenjem. Jupiter je put ka dobru, te donosi nadu da će sve ipak krenuti na bolje i da postoje rješenja pored svih izazova s kojima se susrećemo. Ono što numerolozi savjetuju jeste da izbjegavate iskušenja, ali i da ne ograničavate svoju volju. Nemojte strahovati od budućnosti i ne dozvolite da imate lošu sliku o sebi.

Kakav vam je bioritam u januaru?

Bioritam se odnosi na naše djelovanje iz dana u dan, iz sata u sat. Dobija se sabiranjem dana i mjeseca rođenja. Na primjer, neko je rođen 24. 11.

2+4+1+1=8 (broj bioritma)

BIORITAM 1

Očekujte tokom januara više izazova, obaveza i ulaganja truda. Uz sve to vodite računa o sebi. Uzimajte više voća i vitamina, i zaštitite se od promjenljivog vremena. Nekima od vas će doći novi posao.

BIORITAM 2

Bićete vrlo dinamični i u pokretu i moguća su kraća putovanja. Izbrisaćete određene granice koje su vas prethodno kočile. Januar je dobar za nova poznanstva koja mogu biti vrlo korisna.

BIORITAM 3

Bićete okrenuti dešavanjima u užoj porodici, i davaćete sve od sebe da riješite svaki problem koji vam se nađe na putu.

BIORITAM 4

U ovom mjesecu možete se susresti sa ljudima iz vaše okoline koji će probati da vas iskoriste za sopstvene sebične ciljeve. Budite na oprezu, izbjegavajte konflikte i pazite na živce. Za vas će ovaj mjesec biti više napet od onoga na šta ste navikli. O:

BIORITAM 5

Januar za vas znači smirenost i bolja finansijska situacija. Naći ćete brojna rješenja kako možete da poboljšate svoje finansijsko stanje, što će se odraziti i na vaš lični i poslovni život. Moguć dobitak u igrama na sreću.

BIORITAM 6

Vi treba da ste sebi na prvom mjestu. Volite da pomažete drugima, ali vaša energija nije neiscrpna. Posvetite se sebi za promjenu.

BIORITAM 7

Imaćete mnogo svježe energije da započnete mnogo novih stvari, što će vam biti jako bitno. S druge strane odbacićete sve ono što vam je do sada bespotrebno crpiilo energiju.

BIORITAM 8

Mogući su nepredviđeni troškovi, te povedite računa da se previše ne rasipate, jer vam u suprotnom ova godina neće biti najbolja u finansijskom smislu. Čim prođe januar i budete se pridržavali ovoga, situacija će biti znatno bolja.

BIORITAM 9

Po prirodi možete da budete izuzetno zatvoreni prema drugima, ali u ovom mjesecu ćete biti u situaciji da se emotivno otvarate. To je za vas vrlo dobro jer, ako ste u vezi, poboljšaćete odnose sa partnerom, a ukoliko ste slobodni, iskoristite priliku za romantičnu vezu.