NUMEROLOGIJA: Ime i prezime određuju vašu ljubavnu sudbinu!

Ako želite da znate kakvu ste sudbinu „dobili“ zajedno sa vašim imenom i prezimenom prema numerologiji, saberite numeričke vrijednosti svakog slova imena i prezimena prema tablici ispod:

Primjer:

Tatjana Anđelić = 8 +1 +8 +5 +1 +1 +1 +1 +1 +8 +9 +7 +4 +5 = 60 = 6 +0 = 6

Vaš ljubavni broj je 6

Pogledajte šta kazuje svaki ljubavni broj.

Broj 1
Osobe s ovim brojem zasnivaju svoju ljubav na racionalnosti i jakoj intelektualnoj osnovi. Veliki su individualisti, imaju raznovrsna interesovanja. Njih je vrlo teško zadovoljiti. Očekivanje pokornosti i poslušnosti kod njih izaziva odbojnost i agresivnost. Ako želite da veza ili brak sa ovakvom osobom uspije, morate da unosite što više novina, jer su oni spremni na nevjerstvo u trenucima dosade ili kada osjete da je njihova sloboda ugrožena.

Broj 2
Vrlo su probirljivi u izboru partnera. Vole pametne i praktične osobe, inteligentne i sposobne. Materijalisti su i rado će da se odluče za osobu koja može da im osigura udoban život. Blage su naravi i skoro da je nemoguće posvađati se s njima. Ako vas iskreno vole, onda su vrlo vjerne.

Broj 3
Ove osobe prije svega žele pravo i iskreno drugarstvo. Tek kad to osjete upuštaju se u ljubavnu ili bračnu vezu. Za svoje ljubavi često kažu „drugovi“. Njihova ljubav zasnovana je na poštovanju i potpunom povjerenju prema voljenoj osobi. Sve probleme rješavaju kroz otvorene i iskrene razgovore.

Broj 4
Vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i vrlo rano ga sklapaju. Ali, često i pogriješe u izboru partnera. U ljubavi su nemaštoviti, pa čak i pomalo dosadni za osobe koje su aktivne i svestrane. Za njih su miran život i stabilna veza jedini životni cilj. Tada su vjerni, poslušni i spremni na svaki kompromis, samo da bi veza ostala u granicama konvencionalnosti.

Broj 5
Ljubav za cijeli život je njihova najiskrenija želja. Poštuju porodicu i brak. Svaka laž ih duboko pogađa i teško se oporavljaju od njih. Tada im treba snaga da bi ušli u novu vezu. Jedini pravi smisao života za njih je postojanje ljubavi. Kada je nemaju, onda kao i da ne žive.

Broj 6
Kolebljivi su i skloni promjenama. Nisu za stalnu i dugotrajnu vezu. U stalnoj su potrazi za partnerom. Osjećajni su i nežni. Ali, ako neku vezu krunišu brakom, nisu iskreno sretni i zadovoljni, jer i tada traže druge veze. Pravu ljubav i solidan brak mogu da ostvare tek u kasnijim godinama.

Broj 7
Njihov život je ispunjen brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertovima. Čak i više brakova za njih nije nepoznanica. Navikli su na mnoge rastanke, ali i nove sastanke. Smatraju da je sve to normalno i poželjno. Životu i ljubavi pristupaju vrlo aktivno i stalno su u potrazi za novim partnerima.

Broj 8
Ovaj broj simbolizuje promjene i putovanja. Njihov ljubavni život je nemirnog duha. Imaju vrlo mnogo ljubavnih veza, a nije isključeno da mogu imati i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje ozbiljnih životnih pitanja prisutna je cijelog života. Za neku dužu vezu odlučuju se poslije tridesete.

Broj 9
Ove osobe u mladosti teže za vezom sa starijim partnerom, dok u nekim ozbiljnijim godinama mogu da ih privlače i mlađe osobe. Uvijek su u nekim suprotnostima, za njih nista nije tipično. Često doživljavaju razočaranja, ali to ne ostavlja loš trag na njih, oni i dalje nastavljaju da tragaju za novim vezama i uzbuđenjima.