Novogodišnje odluke vašeg horoskopskog znaka

Evo nekoliko novogodišnjih odluka koje bi svaki horoskopski znak trebalo da usvoji.

Ovan

Više obraćajte pažnju na sve oko sebe, na trošenje novca i završavajte sve ono što ste započeli. Manje budite zahtjevni i svađalački nastrojeni.

Bik

Trudite se da usvajate nove stvari i promjene, imajte više samopouzdanja i slušajte ljude oko sebe. Manje se koristite izgovorima i nemojte previše da se samosažaljevate.

Blizanci

Više se fokusirajte na kvalitet zadataka koje izvršavate i slobodno dopustite ljudima da vam se približe. Manje osuđujte druge oko sebe i ne izbacujte ih tako lako iz života.

Rak

Naučite da prihvatite stvari koje ne možete da promijenite i budite optimističniji. Manje se namećite i prestanite da se opterećujete time šta drugi rade.

Lav

Više vjerujte u svoje sposobnosti i naučite da se klonite loših uticaja. Manje se brinite jer ćete tako često sebi nabijati stres.

Djevica

Više se verbalno izražavajte i hvatajte u koštac s poslom koji radite. Manje kontrolišite stvari na koje ne možete da utičete.

Vaga

Više se fokusirajte na rješavanja sopstvenih problema i situacija jer ih često stavljate u drugi plan. Nemojte se plašiti da kažete ’ne’.

Škorpija

Morate imati više razumijevanja prije nego što donesete drastičnu odluku. Trudite se da budete otvoreniji kada su vaši problemi u pitanju, tako će vam prije neko pomoći.

Strijelac

Više se obazirite na tuđa osjećanja (vi se brinete o ljudima, ali imate problem da to pokažete). Pokušajte da ne budte previše grubi iskazujući svoj stav.

Jarac

Pokušajte da zaboravite na povrijeđena osjećanja, biće vam bolje na duge staze. Manje sumnjajte u sebe i nemojte se plašiti da će svi da vas povrede.

Vodolija

Slobodno prihvatite pomoć kad vam je potrebna, posebno od voljenih. Manje prkosite ljudima kada ne može da bude onako kako vi želite.

Ribe

Pokušajte da budete strpljivi kada vas drugi ne razumiju. Manje se plašite samoće, oni kojima značite će uvijek biti tu za vas.