NOVOGODIŠNJA VJEROVANJA: AKO OVE STVARI VEČERAS NOSITE UZ SEBE PRATIT ĆE VAS SREĆA

Ako je vjerovati feg šuiju, ove stvari donose sreću u Novoj godini. Ukoliko ih imate večeras kod sebe u ponoć, pratiće vas sreća cijele godine.

Dobar feng šui za dobru novu godinu podrazumijeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam donijeti sreću i blagostanje, ali i više novca.

Prema ovom vjerovanju crvena boja je posebno dobra u privlačenju sreće. Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u feng šuiju i snažan simbol bogatstva i napredovanja.

Evo kojih 6 elemenata treba imati kod sebe u praznicima koji slijede:

Crveni novčanik

Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novog bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije.

Crvena odjeća ili obuća

Privucite sreću u novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng šui učitelji savjetuju da upravo u crvenoj provedete novogodišnje veče. To može da bude i neki aksesoar.

Zlatni nakit

Osim crvene i zlatna boja ima moć da privuče sreću. Diskretnim zlatnim nakitom prizvaćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaše najbliže.

Novi sat

Sat simboliše promjene na bolje, zato će kupovina novog sata donijeti pozitivnu energiju.

Velika torba

Velika torba simboliše velike uspjehe koji nam predstoje. Potrebna vam je kako bi u njoj smjestili sve blagodeti koje nas očekuju.

error: Content is protected !!