NOVI TREND: SVE VIŠE DAMA LUDUJU ZA ĆELAVIM MUŠKARCIMA; ZAŠTO?!

Kada žena ugleda ćelavog muškarca, ona instinktivno dobija signal da je taj muškarac, zreo i ozbiljan. Najnovija istraživanja kazuju da ćelava glava šalje određene signale ženi zbog kojih je lakše možete osvojiti.

celavi muskarac

 

Veliki broj muškaraca ima veliki strah kada je u pitanju opadanje kose. Nijedan muškarac ne želi da izgubi kosu i da se pomiri sa svojim loknama, ali to možda i nije tako loše. Istraživanja su pokazala da veliki broj žena zapravo voli ćelave muškarce i da je to ono što ih najviše privlači.

Gledajte na to ovako. Muškarcima je prirodno da vremenom počinju da gube kosu. Kod nekih muškaraca je to više izraženo, pa oni brzo oćelave i izgube kosu, dok neki muškarci imaju tu sreću da tokom čitavog života imaju kosu. Ipak, ćelava glava šalje određene signale ženi zbog kojih je lakše možete osvojiti.

Iako smo svjesna bića sa nevjerovatnim kapacitetom pamćenja i razmišljanja, još uvijek imamo animalne instinkte koji nama upravljaju. Kada žena ugleda ćelavog muškarca, ona instinktivno dobija signal da je taj muškarac, zreo i ozbiljan. Mozak to tumači kao dokaz da je muškarac, zaista muškarac i da nije riječ o dječaku. Kao i svaka ženka u životinjskom carstvu i žena traži muškarca koji će joj pružiti zaštitu i potomstvo.

Naravno, to ne znači da će svaka žena ovako misliti. Ovakva razmišljanja se javljaju kod određenog broja žena, ali druge ne misle tako.

Međutim, nije samo to razlog zbog kojeg žene vole ćelave muškarce. Evo šta su dame navele kao razlog: „Kad god nemaš ogledalo, možeš da se ogledaš u njegovoj glavi.“, „Mnogo im dobro stoje kape i šeširi, a ja to volim.“, „Mnogo su muževniji od muškaraca sa kosom“, „To su pravi muškarci, jaki i ozbiljni.“, „Nisu opterećeni frizurom kao većina današnjih muškaraca.“, „Oni su puni samopouzdanja.“

Ako mislite da ćelavi muškarac nikada ne može biti lijep kao muškarac sa kosom, onda ste se grdno prevarili. Pogledajte samo koliko ćelavih muškaraca dominira Holivudom. Brus Vilis, Džejson Statam, Dvejn Džonson, Vin Dizel, Mark Strong, samo su neki od popularnih glumaca koji osvajaju ženska srca bez ijedne dlake na glavi.