Novi modni trend: “Mindža pantalone u obliku ženskog polnog organa!

Nakon što su vidjeli Džanel Monu kako pozira u ovim pantalonama, naši šereti su njen pdjevni predmet nazvali “Mindža pantalone”

Kontroverzna pjevačica Dženale Mona u svom video spotu za pjesmu Pynk pojavljuje se u tzv. vagina pantalonama koje je specijalno za nju osmislio kreator Djuran Lantink.

Kako kaže, ona je mjesecima bila u potrazi za kostimom koji izgledom podsjeća na ženski polni organ, a sve kako bi poslala jaku poruku svijetu.
“Neke žene u spotu ne nose pantalone, jer vjerujem da svaka žena ne treba da ima vaginu da bi bila žena. Htjela sam da Pynk bude slavlje žena koje stvaraju nešto čarobno i posebno”, rekla je.

Pjevačica otkriva da su prve reakcije na spot ali i njenu odjevnu kombinaciju odlične, te da je sretna što se konačno raspravlja o ženskim problemima i ženskim tijelima.

Dizajner Duran kaže da se Džanel veoma svidjela ova ideja, te da je sedam dana radio na dizajnu ovih neobičnih pantalona.

“Guglao sam vagine i počeo da dizajnirami. Zaista mi se svidjela ideja divovske vagine kao nogu. Džanel se svidjela ideja pa smo to pretvorili u nešto što nam je oboma bilo sjajno” – kazao je Duran.

Kako izgleda cjelokupan spot u kome pjevačica nosi ovaj dizajnerski komad pogledajte u nastavku.