NOVI HIT: SVIJEĆA SREĆE PROTIV CRNE MAGIJE, ZA LJUBAV, BLAGOSTANJE I HARMONIJU

Ove jedinstvene i unikatne svijeće, stižu iz Svete zemlje, a firma Nebeska ljubav“ distribuira za cijelu Evropu. Ljudi ih kupuju nemilice zbog blagostanja koje donose u kuću. Proročica Dagarr najviše radi sa njima a pomogla je prema svjedočanstvima velikim političkim i estradnim zvijezdama na teritoriji bivše Jugoslavije.

Društvenim mrežama zavladala je euforija o „Svijećama sreće“ koje je pustila splitska firma „Nebeska ljubav“. Nezvanično saznajemo, iza ove firme stoji grupa crkvenih velikodostojnika i egzorcista iz Splita, Beča, Jerusalima, Istanbula i Ciriha.

Svijeće stižu sa Bliskog Istoka i obilježavaju put Abrahama, Mojsija, Isusa i Muhameda. Smatraju se najvećim darom i blagoslovom za svaku kuću, firmu, ustanovu… Tamo gdje gore ove svijeće nema magije, nema posrtanja, nervoze, razočarenja… Svijeća sreće donosi sreću, blagostanje, harmoniju, zdravlje, progres, uspjehe u biznisu…preporuča se jedna u dva mjeseca zapaliti.

U ovoj svijeći se nalaze tamjan, smirna, jeruzalemska zemlja, galilejsko jordanska školjka, jerihonska ruža, sinajski pijesak, sol mrtvog mora i kamenje crvenog mora.

Zanimljivo je da svaka svijeća ima posebne plamenove. U nekoj gori  crveni plamen, žuti, zeleni, crveni, do crnog. Odjednom se znaju plamenovi boriti jedan sa drugim. Vjeruje se da nakon paljenja i izgoranja svijeće do zemlje, u kući nestaje svo zlo. Preporučuje se i kupovina druge svijeće koja bez paljenja stoji u kući kao ukras bez paljenja.

Svijeće se nalaze samo na tržištu EU i mogu se naručiti iz tvrtke Nebeska ljubav u Splitu. Cijena je 11 €. Organizirana je i isporuka za BiH, Srbiju, Crnu Goru…

Više informacija možete dobiti putem telefona, whotsapa i  vibera na broj 00385 91 441 1777 ili na: www.nebeska-ljubav.com