Novi beogradski muftija: ČOVJEK ŠIROKIH VIDIKA I SHVATANJA!

Astrolog Milan Ristanović uradio je natalnu kartu novom beogradskom muftiji Abdulahu Numanu:

abdulah numanPo šturim podacima koje sam uspio iskopati, novi beogradski muftija Abdulah Numan je rođen 1950. godine u godini vladavine planete Mjesec (Mjesec je u astrologiji obilježen kao planet). To mu donosi pregršt preokreta, nestalnosti, imaginacija, iluzija i sanjarenja poslije kojih rijetko svraća na tlo.

Ovakvi ljudi su često neshvaćeni, rastrzani ali posjeduju bar malu mističnu moć i naročito u zrelim godinama su vidoviti.

Rođen je u samom centru Beograda u ulici Lole Ribara gdje su stanovi bili rezervirani za ratne pobjednike i njihove visoke strukture bezbjednosti. Imao je više nego druga djeca ali je tako prečicom stigao do pakla droge kao vrlo mlad.

Njegova tetka, poznata glumica Ružica Sokić, mu je predložila da se skloni u neku daleku zemlju, jer se dva puta “ovjerio” – umalo je naime dva puta umro od prejake doze; jedva je povraćen u život.

Ružica je bila članica sekte Sai Baba i tako se Ivan (Abdulah) obreo u Indiji. Tamo je nastavio po starom, samo je mijenjao opijate. Jednog jutra pored nekog hrama, jednog klinički mrtvog stranca, a bio je to naš Abdulah, su našla dva imama. Oživjeli su ga molitvama i čajem. Od tada se jako vezao za njih. Potpuno je preokrenuo svijest i ubrzo prešao na islam. Danas je to veoma obrazovan čovjek, širokih vidika i shvatanja.

Duboko je religiozan ali i veoma tolerantan. Zadržao je neke mane iz ateističke prošlosti. Zna ga uhvatiti bezvoljnost, želi biti sam i izbjegava sukobe i sučeljavanja. Ovaj melankolik i sanjar ipak ima snagu zelenog sunčevog zraka, koji je po prirodi promjenjiv i usporen. Voli vodu, čistotu, molitvu i mir prije svega. Bit će on dobar muftija, koji će uspjeti zadovoljiti svaku stranu.

(aura.ba/arhiv magazina Aura)