Novembarski horoskop: koga čeka neželjena trudnoća, Ribama prijete trzavice u braku, koji znak srlja direktno u propast?!

Prema predviđanjima astrologa portala Sunsigns.org. zvijezde su Ovnovima predvidjele dosta problema, Bikovima službena putovanja i priliv novca. Gdje sve Rakove čekaju haos i konfuzija!


OVAN

U ovom mjesecu očekuje vas dosta problema u porodičnim odnosima. Kuća karijere će biti na prvom mjestu. Vodićete računa i o tuđim interesima i osjećanjima, ali pazite – ovo nije povoljan period za samostalne akcije i lične uspjehe.Na poslovnom polju situacija će biti više nego odlična. Nezaposleni Ovnovi imaće dosta dobrih ponuda. Mnogi Ovnovi mogu se nadati novcu koji već dugo čekaju.

Ako imate svoj biznis, privlačićete partnere sa velikim kapitalom poput magneta. Ipak, ako ste planirali da otpočnete neki novi, skup projekat, možda je bolje da to odložite za idući mjesec.

Što se tiče ljubavi, kretaćete se u krugu uticajnih ljudi, i tamo biste mogli da upoznate zanimljivu osobu. Ljubav ćete pronaći u poslovnom okruženju, dok će Ovnovi koji su u braku doći u iskušenje da prevare partnera.

Zdravlje: Energija će vam biti na zavidnom nivou, osjećaćete se odlično. Za svaki slučaj, malo povedite računa o ishrani i žlijezdama.

BIK

U novembru je moguć duži poslovni put, koji će vam pružiti priliku da se profesionalno dokažete baš kako ste željeli. Ipak, većina događaja neće biti pod vašom kontrolom; samoćete se nervirati, a nećete uspijevati da ostvarite značajnije promjene bez tuđe pomoći. Tokom novembra sve ambicije privremeno ostavite “sa strane”. Budite fleksibilni i spremni na kompromis, ako mislite da vam išta pođe od ruke.

Na polju karijere moguć je napredak, ali samo ako budete strpljivi. Ipak, biće i dosta prepreka, koje ćete moći da savladate samo uz pomoć odanih prijatelja i kolega. Moguć je i duži poslovni put, koji će vam pružiti priliku da se profesionalno dokažete baš kako ste željeli.

Ako planirate velike troškove, pokrijte ih pre sredine mjeseca. Ostatak novembra biće u znaku snalaženja i razvoja novihstrategija kako da uštedite novac i “preživite” do slijedeće isplate. Može doći do novog priliva novca preko prijatelja ili članova porodice.

Na ljubavnom planu ćete biti veoma aktivni, naročito ako je riječ o izlascima i druženjima. Zbog toga ćete steći i dosta novih poznanika, ali i upoznati neku posebnu osobu, sa kojom biste mogli da ostvarite vrlo lijepu vezu..

Zdravlje: Bićete izuzetno osjetljivi tokom čitavog mjeseca. Neophodno vam je više relaksacije i odmora, ali i vježbanja, kako biste izbacili nagomilani stres. Povedite računa o zdravlju očiju.

BLIZANCI

Tokom novembra polje karijere će biti najmoćnije i pretrpjet će najveće promjene. Morate da počnete da vodite računa i interesima drugih, a svoje ambicije bar trenutno da obuzdate. Tokom novembra, samo vaš društveni ugled može da vam pomogne da ostvarite ciljeve.
Posao: Period je jako povoljan za razvoj novih planova u karijeri. Uticaj Merkura pomoći će vam da tokom novembra uspijete da ostvarite neke nove, isplative poslove. Ipak, biće nekih turbulencija na poslovnom planu. Ako želite da uspijete, prihvatite pomoć porodice i prijatelja koja vam se nudi.

Novac: Nakon 13. novembra, finansijska situacija će se popraviti. Tada ćete moći da priuštite sebi i malo luksuza, a ne samo neophodne stvari.

Ljubav: Ako ste sami, dosta kretanja među zaniljivim ljudima kojem ćete biti skloni, pomoći će vam da konačno ostvarite kvalitetnu vezu. Blizanci koji su u braku treba da se posvete partneru i pokušaju da mu ispune neku želju. Očekujte dosta strasti, ali i potencijalnih sukoba, pa pokušajte da se kontrolišete u svađama. Moguća je i iznenadna trudnoća.

Zdravlje: Sve do 22. novembra, zdravlje će biti odlično. Nakon toga, pokušajte da više vježbate i obratite pažnju na ishranu.

RAK

Rakovi će tokom čitavog novembra biti “razapeti” između karijere i porodičnih problema. Moraćete da se prilagođavate situacijama i napravite neophodne kompromise, ako želite da ostvarite bilo koji od vaših ciljeva.

Biće vam teško da izađete na kraj sa svim konfliktima koji vas čekaju tokom mjeseca. U proslu, prije nego što donesete bilo kakvu odluku, dobro razmislite. Neslaganje sa porodicom će negativno uticati na vaš poslovni uspjeh, pa je najbolje da prvo riješite sve nesporazume, pa tek onda uplovite u nove poslovne poduhvate. Nezaposlene Rakove čeka odlična poslovna ponuda.

Novac: Samo snalažljivost i proračunatost će vam pomoći da izgurate ovaj mjesec bez većih novčanih teškoća. Novembar nije dobar period za velika ulaganja.

Ljubav: Osvajaćete ljude šarmom gdje god da se pojavite, što će vam donijeti dosta prilika za romantičnu vezu. Ipak, to će biti kratke veze bez budućnosti. Rakovi koji su već izgovorili sudbonosno Da biće u iskušenju da potraže nova uzbuđenja van svoje bračne zajednice, što može da bude veoma riskantno i brzo otkriveno.

Zdravlje: Koristite prirodne lijekove, dovoljno spavajte i zdravlje bi moglo značajno da se popravi.

LAV

Posljedice vaših postupaka iz prošlosti konačno dolaze, i moraćete da im se prilagodite, koliko god da vam je teško. Uz pomoć neke bliske osobe, možete da uspijete da ostvarite zacrtani cilj, ali i to će biti izuzetno teško. Doći će do sukoba između poslovnih i porodičnih stvari, i morate da posvetite jednaku pažnju i jednom i drugom. Pred vama su veliki novčani izdaci.

Posao: Ambicije će morati nakratko da miruju, jer će svaki poslovni pokušaj propasti zbog uticaja porodičnih problema. Nećete imati ni volje ni koncentracije, pa je najbolje da za poslovne poduhvate sačekate da novembar prođe.

Novac: Do sredine mjeseca novac će pristizati lagano, ali u drugoj polovini novembra suituacija postaje izuzetno teška. Trošite pametno i kupujte samo neophodno.

Ljubav: Za razliku od karijere i novca, na polju ljubavi će biti ljepše nego do sada. Slobodni Lavovi imaće dosta udvarača, veza bez obaveza mogla bi da preraste u nešto ozbiljno, dok će se oni vjenčani ponovo zbližiti sa partnerom i uživati u harmoničnim odnosima. Novembar je odličan mjesec za trudnoću.

Zdravlje: Poslije 23. novembra, zdravlje će biti mnogo bolje. Potrudite se da dovoljno odmarate i u svakodnevnu rutinu uvedete neku zabavnu aktivnost, koja će vas osloboditi stresa.

DJEVICA

Porodični izdravstveni problemi ovog mjeseca biće vam na prvom mjestu. Samo emotivno zadovoljstvo će vam pomoći da pregurate sve što vas čeka u novembru. Biće vam neophodna podrška bliskih osoba šta god da radite, a vi se potrudite da budete što fleksibilniji kada su u pitanju odnosi sa drugima.

Posao: Profesionalne ambicije moraće da sačekaju. Fokusirajte se na rješavanje porodičnih problema, jer čitava budućnost može da vam zavisi od načina na koji ih budete sada rješavali.

Novac: Bar što se tiče novca, tokom novembra ne morate da brinete. Vaša odlična moć rasuđivanja i intuicija govoriće vam na šta treba da se fokusirate, što će vam donijeti finu zaradu. Finansijska inteligencija vam je zaista na zavidnom nivou, i znat ćete to i te kako da iskoristite!

Ljubav: Slobodne Djevice mogle bi da upoznaju svoju srodnu dušu, a moguća je i iznenadna odluka o vjenčanju. Ljubav ćete pronaći na poslu ili na nekim društvenim okupljanjima, a vaša porodica će biti oduševljena ovom novinom u vašem životu. Djevice koje već imaju partnera, posvetiće se zajedničkim izlascima, što će osvježiti vezu i obezbijediti harmoniju u bračnom životu.

Zdravlje: Nakon 22. novembra morat ćete više da se posvetite zdravlju. Ne ignorišite bol u desnima i vrtoglavicu.

VAGA

Ako želite da obnovite svoju unutrašnju snagu, morate da poradite na porodičnoj harmoniji i rješavanju problema. Potpuno ste nezavisni, i ovog mjeseca nećete imati ni potrebe, ni želje da pravite bilo kakve kompromise, što bi kasnije moglo da vam se vrati na vrlo negativan način.

Posao: Iskoristite ovaj miran period da napravite nove poslovne strategije i sprovedete ih u djelo. Na polju karijere možete da očekujete velike promjene, u pozitivnom smislu. Moguće je unaprjeđenje. Vage koje se bave pisanjem ili nekom vrstom umjetnosti mogle bi da postignu zapažen uspjeh.

Novac: Najviše pažnje zaokupljaće vam finansije. Novac će vam pristizati, biće ga sasvim dovoljno za sve što poželite. Ipak, ne pretjerujte – život se nastavlja i nakon novembra!

Ljubav: Problematično polje tokom novembra je upravo polje ljubavi. Vaša trenutna veza biće na velikom testu. Ako ga prođete, to može biti ljubav za cijeli život, ali imaćete dosta prepreka da savladate da biste došli do harmoničnog braka. Nestabilne veze biće prekinute, jer više nećete imati tolerancije za nepromišljene riječi i postupke partnera. Seksualne veze bez obaveza mogle bi da rezultiraju neplaniranom trudnoćom.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, možete da budete potpuno mirni.

ŠKORPIJA

U novembru se Škorpijama sevjetuje da posvete punu pažnju karijeri. Planete su u povoljnom položaju, pa će vam na polju karijere sve ići od ruke, ako se samo malo potrudite. Bićete toliko uspješni, da ćete konačno moći vi da diktirate uslove i ostvarite šta god poželite na poslovnom planu.

Posao: Uložite trud i unesite malo promjena u vaš standardni način rada i ostvarićete neslućen uspjeh. Ne bi bilo loše ni da upišete neki kurs, stručno usavršavanje će vam se i te kako isplatiti.

Novac: U skladu sa poslovnim uspjesima, i novčana situacija biće na zavidnom nivou. Savladat ćete sve izazove, vratiti dugove, a ostat će vam dovoljno i da malo ugađate sebi, ali vodite računa da ne pretjerujete. Članovi porodice će takođe bolje zarađivati, pa će vam svima biti lakše.

Ljubav: Vašem šarmu niko neće uspjeti da odoli. Očarat ćete svaku osobu koju budete upoznali, što će vam donijeti i dosta flerta. Toliko zračite samopouzdanjem da ćete neke udvarače odmah uplašiti i otjerati od sebe. Škoprije koje su u braku odlično će se slagati sa partnerom. Moguće je i neko romantično putovanje.

Novac: Obratite pažnju na zdravlje zuba. Sve ostalo biće u savršenom redu.

STRIJELAC

Tokom novembra sreća u porodici biće vaša glavna preokupacija. Pokušajte da mirnim putem riješite sve probleme, kojih će sigurno biti. Moraćete da poradite i na sebi – iskoristite svoju nezavisnost i radite nešto baš po svojoj volji, ugodite sebi. Nema potrebe za kompromisima ili posebnim vještinama – uspjet ćete da ostvarite svaki svoj cilj.

Posao: Tokom ovog mjeseca, ostavićete posao po strani i posvetiti se porodici. Morat ćete dosta da se potrudite i mnogo prepreka da prevaziđete da biste ostvarili uspjeh na svim poljima, kao što već dugo želite.

Novac: Biće potrebno dosta truda da pregurate ovaj mjesec u finansijskom smislu. Naterajte se da konačno završite stare, započete projekte, donijeće vam finu i prijeko potrebnu zaradu.

Ljubav: I ovo polje postaje problematično tokom ovog mjeseca. Slobodni Strijelci će imati dosta novih prilika sve do 19. novembra, dok u braku može doći do nesuglasica. Ključ je u kompromisu, bez toga ni od ljubavi neće biti ničega.

Zdravlje: Osjećat ćete se fantastično, pa ćete iskoristiti svaku priliku za sjajan izlazak. Izbjegavajte kasne večere.

JARAC

Vrijeme je da svoju samoživost ostavite po strani i malo posvetite pažnje i tuđim potrebama. Biće dosta problematičnih situacija, ali imat ćete snage da sve preokrenete u svoju korist i uspijete da ostvarite ciljeve. Krajnje je vrijeme da završite započete poslove.

Pomračenje mjeseca 29. novembra intenzivno će uticati na vaš poslovni život, pa se potrudite da do tada završite sve zaostale obaveze. U suprotom, može doći do veoma neprijatnih posljedica.

Novac: Sjajne procjene donijet će vam sasvim dovoljno novca da isplatite tekuće obaveze, ali i zaostale dugove. Imat ćete i podršku okruženja u nekim projektima, koji će takođe donijeti veće prilive novca. Sve u svemu, polje finasija biće veoma stabilno i dobro tokom čitavog mjeseca. Samo treba da se čuvate rizičnih ulaganja i ishitrenih odluka.

Ljubav: Privlačit ćete suprotni pol kao magnet, a moguća je i prilika za ozbiljnu vezu, koja može veoma brzo da rezultira brakom. Ishitrenost se ne preporučuje ni u ovom slučaju – svaka odluka donesena na brzinu i bez razmišljanja, može da ima nesagledive posljedice. Jarčevi koji su u braku ili dugoj vezi uživaće u apsolutnoj hramoniji.

Zdravlje: Tokom novembra, zdravstveno stanje se generalno poboljšava. Na vama je samo da izbjegavate stres, a ne bi bilo loše ni da odaberete neki program detoksikacije.

VODOLIJA

Tokom novembra ćete dobiti priliku da zaradite i dodatni novac kroz neki honorarni posao. Čitavog mjeseca bićete obuzeti problemima na poslu, ali imaćete snage da prevaziđete sve izazove. Bićete izuzetno nezavisni i svakom smislu, što će vam dodatno podići samopouzdanje. Pazite samo da ne zapostavite porodicu, biće im potrebna vaša podrška.

Posao: Imaćete podršku planeta za svaki poslovni poduhvat koji budete isplanirali. Možete da očekujete unaprjeđenje, čak i nove, bolje poslovne ponude. Dominacija Marsa tokom novembra učiniće vas agresivnijim nego inače, što će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve na polju karijere.

Novac: Budite spremni za brojne izazove. Teško ćete ih savladati, ali vas nakon toga čeka nagrada u vidu većeg finansijskog priliva. Dobićete priliku da zaradite i dodatni novac kroz neki honorarni posao.

Ljubav: Svakog vikenda ćete dobijati pozive za izlaske i druženja, što će vam jako prijati. Na tim druženjima mogli biste da upoznate veoma zanimljivu osobu, koja će vas zaintrigirati i željet ćete da produbite to poznanstvo. Vodolije koje su u braku ili dugoj vezi uživaće u mirnoj kolotečini.

Zdravlje: Ovo je jedino polje koje bi moglo da vam pravi veće probleme. Zdravlje će biti osjetljivo sve do 22. novembra, ali bi dijeta i vježbanje mogli dosta da vam pomognu.

RIBE

Ovaj mJesec će biti u znaku harmoničnih porodičnih odnosa i lijepe atmosfere. Bliske osobe pomagaće vam u vezi karijere, pa će i na ovom polju biti lijepih vijesti. Uspjet ćete sami da se izborite sa svakim problemima, što će vam pričiniti dodatno zadovoljstvo. Možete da očekujete pozitivan razvoj situacije na poslu. Nadređenima će se dopasti sve vaše ideje, pa ćete imati priliku za lijepo poslovno putovanje, čak i unaprjeđenje. Samo se trudite i dajte sve od sebe, sigurno ćete biti nagrađeni.

Morate malo da usporite sa trošenjem. Ako nastavite po starom, na kraju mjeseca nećete imati novca ni za redovne obaveze. Samo Ribe koje se bave obrazovanjem ili putovanjima mogu da očekuju značajni boljitak na polju finansija.

Ljubav: Očekujte velike promjene, naročito ako ste u dugoj vezi ili braku. Novembar donosi velika iskušenja, koja će uspjeti da prevaziđu samo prave ljubavi. Slobodne Ribe upoznaće inteligentnu i uticajnu osobu, koja bi mogla odmah da osvoji njihovo srce.

Zdravlje: Bićete puni energije toliko da ništa neće moći da vas zaustavi. Moguća je prehlada.