Nove priče koje potvrđuju snagu Eliksira sa Kavkaza: LIJEK SA KAVKAZA – UBOJITO ORUĐE CISTI, MIOMA I RAKA!

Kaže se da od ljekarskog poziva nema ništa humanije ni časnije. Međutim, zbog mogućnosti koja nudi laku zaradu, najezda nadriljekara ukaljala je ovu časnu profesiju. Danas ljekara ima na svakom ćošku, a samo nekolicina njih postignutim rezultatima opravdava svoj poziv. Doktorica Šuhreta Seka Trobradović, prema svojim rezultatima spada u sami vrh iscjelitelja kojima se hrli i vjeruje bez pogovora. Samo na stranicama Aure, imate priliku pratiti crtice iz njene višedecenijske uspješne liječničke prakse

Rijetki i neočekivani oporavci nekih, teško oboljelih, pacijenata ostavljaju i liječnike u čudu. Medicina se pita mogu li ti slučajevi ponuditi važne tragove za liječenje? Smjernice? Putokaze? Šta je to što bi moglo izliječiti rak, primjerice.

Neke ozbiljne analize na zapadu pokazale su da skoro pet posto izlječenja od malignih bolesti nisu definirana. Nejasno je kako se i zašto dogodilo da rak iščezne pa se ti slučajevi obično uvrštavaju u kategoriju misterioznih.

Definitivno, za sarajevsku liječnicu, profesoricu Šuhretu Seku Trobradović, rak nije misterija. Ona itekako dobro zna kako su izliječeni njeni pacijenti.

Svima njima, pomogao je čudesni lijek Eliksir sa Kavkaza.

– Postoji preko 300 različitih vrsta kancera, i svaki od njih je opasan na svoj način. Isto tako, svaki od njih vrši različit napad na ljudski organizam, razarajući ga. Međutim, u zavisnosti od vrste raka, i ishod destruktivnosti je različit. Ipak, nakon višegodišnjeg iskustva, na hiljade pacijenata i tretiranja svih tristo i nešto vrsta raka, jedno je sigurno: svaki od njih je nemoćan pred terapijom u vidu Cedar ploče i čudesnog Eliksira sa Kavkaza – priča doktorica Trobradović.

Mukotrpne terapije

Kakav je rak od tih 300 vrsta imala Sandra B. iz okoline Banjaluke, ona to ne zna, ali zna da ga je izliječila upravo ovom terapijom.

– Dijagnoza s kojom sam se borila bila je maligni tumor kostiju (Ewing sarkom), koji mi je zahvatio rebra i kičmu. Prolazila sam mukotrpne kemoterapije, zračenja, operacije. Padala u depresije, teške krize. Primila sam ukupno 24 ciklusa kemoterapije, odstranjen mi je dio lijevog rebarnog luka ali, rak je ostajao zarobljen u mom tijelu. Širio se, mučio me…sve dok nisam došla u Sarajevo, kod dr. Trobradović.

– Doktorica me prvo pregledala na svojim aparatima te odlučila da ćemo prvo osnažiti iscrpljeni organizam. Zatim mi je dala terapije, između ostalog, Eliksir sa Kavkaza i Cedar neutralizer ploču. Bilo je to prije devet mjeseci. Danas, rak više ne “stanuje” u mom tijelu! – tvrdi ova 45-godišnja prosvjetna radnica.

Pozitivno iskustvo sa terapijom dr. Trobradović, rado je sa nama podijelila i pedijatrica Elirija T. (52) iz Novog Pazara. Nju je, priča nam, dr. Trobradović spasila od sigurne smrti.

Kasno shvatimo vrijednost zdravlja

– Da je zdravlje najbolji čovjekov prijatelj, ja sam spoznala tek prije tri godine. Njegujući karijeru, podižući djecu i suočavajući se sa onim svakodnevnim obavezama, koje prate čovjeka, kasno sam spoznala da na sebe malo obraćam pažnju. Tek kada me bolest potpuno shrvala, bilo je prekasno za sve. Riječi ljekara, inače mojih kolega bile su hladne. Tek tada sam, iako i sama dugogodišnji ljekar shvatila da, koliko god to željeli, ne možete na topao i lijep način nekome pročitati smrtnu presudu. A moja je glasila: u pitanju su dani ili mjeseci. Odbrojavanje je počelo prije ravno tri godine – prisjeća se Elirija.

Za malaksalost, gubitak apetita i težine, kao i vrtoglavice koje su je pratile, ispostavilo se da je krivac rak. Kad se podvrgla detaljnom pregledu, ispostavilo se da je zloćudna bolest, uveliko načela njen organizam.

– Bilo je tu cisti, mioma i na kraju i rak. Rak maternice. Sa tendencijom širenja. Ljekari vole reći galopirajući, a meni je to nekako stran pojam, jer galop vežem za konje, te divne plemenite životinje sa kojima sam odrastala. Rak nije ni divan ni plemenit. Uglavnom, rak se već bio proširio skoro po cijelom organizmu kad sam stigla kod dr. Trobradović. Nakon pregleda, uslijedila je terapija Eliksirom sa Kavkaza i Cedar neutralizer pločom. Već na sljedećim pretragama, nestale su ciste i miomi. Kasnije i rak. Opet živim, radim, brinem se za svoju porodicu…ništa me ne boli, moje tijelo je skroz očišćeno, ako tako mogu reći, od tog napasnika zvanog rak – ispričala je Elirija.

Kontakt dr. Trobradović: 061/320-726. Za pozive iz inostranstva 00 387 61 320 726.

Komentari

komentara