Nove analize čuvene vidovnjakinje: Duško vara Jelenu na sve strane, Konakoviću ni novi brak neće donijeti sreću, pomiriće se s bivšom suprugom, a Arduana Pribinja…!

Kada Radetinac (062/685-242)

Sarajevsku iscjeliteljku tijela i duše, Kadu Radetinac, osim sposobnosti da otkloni i najteži sihir, prokletstvo staro decenijama i najtežu kletvu, te da pomiri i najposvađanije i nafaku donese i u najsiromašniji dom, “bije opasan” glas da je žena čije se riječi nikad nisu izjalovile. Ono što ona kaže, ili je bilo ili će biti. Prognozirala je atentate, terorističke napade, pojavu novih bolesti, smrt poznatih političara i mnoge druge događaje. Sve je pogodila. Za ovaj broj Aure, Kada se pozabavila nekim od najpoznatijih brakova. Kaže da magija najviše “udara” na brakove i natalitet. Zdravi ljudi su sterilni, djece nemaju. U kratkim rečenicama, Kada je razotkrila u kojim to brakovima cvjeta ljubav, a u kojim magija. Pogledajmo koji će brakovi opstati, a kojima je rok trajana od od danas do sutra.

Jelena Karleuša i Duško Tošić – Ovdje vrijedi ona “drži vodu dok majstori odu”. Ili “okolo kalajli, unutra belajli”. Ona se posvetila svemu osim braku, pa neka se ne sekira puno što je Duško vara na sve strane i sa kim god stigne.

Dino Konaković i Dalija Hasanbegović-Konaković – Premijeru ni ovaj treći brak neće donijeti sreći. Moram upotrijebiti ovaj izraz – Lesi se vraća kući. Kuća je u njegovom slučaju jedna od bivših s kojom će konačno naći smiraj, a Lesi je on i njegova stara ljubav. Biće tu još mnogo zabavnog štiva za žutu štampu.

Arduana Pribinja i Mahir Vražalić – Nažalost, ovdje slijedi razvod i to veoma brzo. Samo ću reći, stare rane još nisu zarasle. Ili kao što Erogene zone pjevaju: “Nema, nema gore robije, od ove što moram s drugim da gledam je. Sve mislio sam nekad proći će.

(aura.ba)

error: Content is protected !!