Novčanik vam uvijek prazan – zavirite u vašu tašnu i uradite ovo, možda je to problem

Prema feng šuiju torba i novčanik su izuzetno važni za energiju, a vjeruje se da teret u torbi, odnosno ono što u njoj nosite može uticati na vašu energiju, sudbinu i blagostanje, odnosno na finansije.

Zavirite u svoju torbu, bez obzira na to da li je to velika ili mala torba, ranac ili torbe koje se vezuju oko struka.

Torba je simbol finansijskog blagostanja.

Tašna koju nosite mora da bude čvrsta, neoštećena – to je znak sreće i pouzdane zaštite. Uredna torba donosi harmoniju i čuva sklad, a vjeruje se da poslovna torba treba da bude sređena, visokokvalitetna i izdržljiva. Ona simbolično predstavlja vašu kesu s novcem.

Stručnjaci ističu da torba ne smije da bude preteška, jer to simbolizuje brige i opterećenja. Smatra se da ne treba držati torbu na podu jer se vjeruje da to privlači loše finansije, piše 24sedam.rs..

Važno je da u torbi postoji red, a neke stvari nikako ne treba nositi u torbi.

Potrebno je izbaciti sve nepotrebno jer to privlači nepotrebne poslove i prepreke na životnom putu.

Nepotrebne stvari kradu energiju i donose haos. Sve što vam više nije potrebno izbacite iz torbe, a haos sredite tako što ćete rasporediti stvari po pregradama. Vjeruje se da će vam red donijeti olakšano donošenje odluka.

Nikako ne treba držati razbacan novac po torbi, već ga treba čuvati isključivo u novčaniku.

Prema feng šuiju, novac razbacan po torbi privlači siromaštvo, nedostatak finansija i postavlja energetske blokade na putu razvoja.

Mnoge žene nose u torbi stare karte, nepotrebne papiriće i račune koje čuvate u torbi vraćaju vas u prošlost, privlače opterećenje i nedostatak novca.

To označava da sa sobom simbolično nosite stare probleme i nepotrebne brige, živite u prošlosti.