NOVČANI HOROSKOP ZA APRIL: Dva znaka će imati značajan dobitak, ko će se zadužiti?

Kakva će vam biti sreća kada je u pitanju novac u mjesecu aprilu? Nekome proljeće donosi velike dobitke, a nekome troškove ili čak pozajmice. Pročitajte koji su vam najbolji i najgori periodi za novac.

Ovan
Najbolji period za novac je oko 14. aprila, kada Venera ulazi u vaš sektor finansija i možete da očekujete prijatno iznenađenje. A onda 26. aprila, pun Mjesec u Škorpiji donosi veliki dobitak. Iako niste baš poznati po strpljenju s novcem, ovog mjeseca bićete baš u plusu, vi ste prvi znak koji će se valjati u novcu! Imaćete priliku i za kupovinu nečega što bi vas usrećilo, a moguće je i da tražite bolji stan.

Bik
Prva polovina aprila biće dobra za novac, ali potom se pripazite, bićete rasijani i moguće je da ćete “bacati” pare. Slijedi vam kupovina nečega što vam zaista ne treba, i moguće je da ćete zažaliti zbog toga a nije mala svota u pitanju. Kada počne vaša “sezona” 19. aprila, bićete više u harmoniji sa svojim osjećanjima, pa i finansijskom situacijom, i tek tada stiže dobitak, vi ste drugi znak koji će uživati u njemu.

Blizanci
Mars ulazi u Raka 23. aprila, ali cijeli ovaj mjesec za vas će biti u znaku troškova. Bićete raspoloženi za troškarenje na poklone za drage ljude, partnera, prijatelje ili porodicu. Oni će biti oduševljeni, a vi nećete biti sigurni imate li za račune krajem mjeseca! Baš taj period iskoristite da zaradite dodatni novac ili prodate nešto što vam više ne treba.

Rak
Radite više, pa ćete imati i više para u aprilu! Konačno ste spremni i da se odreknete nečega što vam je “isisavalo” novac iz života, to će se dogoditi nakon mladog Mjeseca. Od 19. aprila je odličan period da zatražite povišicu, a sam kraj mjeseca vam donosi prijatno iznenađenje vezano za novac.

Lav
U aprilu ćete odjednom željeti sve što vidite. Dolaze promjene vašeg imidža i s njima i troškovi na ljepotu ili izgled. Proljeće u vama budi osjećaj da ste milioner koji sebi sve može da priušti! U drugoj polovini mjeseca, imaćete dobre prilike za dobitak, a 19. april je trenutak kada bi trebalo da zatražite povišicu ili se prijavite za bolji posao kako biste dobili još novca.

Djevica
Do 14. aprila, bavićete se računicama. Kako pokriti sve troškove, kako novac odavde prebaciti odande i napraviti kombinaciju koja vas održava “iznad vode”? Poslije polovine mjeseca, ponosni ste na svoje vještine i spremni za veću investiciju. Očekujte puno troškova vezanih za održavanje kuće ili automobila krajem aprila.

Vaga
Ako ste u vezi, zajednički troškovi obilježiće ovaj mjesec. Dobro pripazite, partner će imati zahtjeve kada su finansije u pitanju, ali je moguće da će osoba koju poznajete pokušati da vam izmami pozajmicu, nemojte padati na tu priču. Pun Mjesec 26. aprila donosi neočekivani dobitak, vi ste treći znak koji će uživati u tome!

Škorpija
Početak aprila neće vam biti zabavan kada su pare u pitanju, vjerovatno ćete najveći dio mjeseca potrošiti na računanje – možda uzimate kredit ili otplaćujete neki dug, svakako je od vitalnog značaja da pripazite na novac. Kada se Mars sretne s Jupiterom 17. aprila, sve se to mijenja, odjednom ne možete da se odbranite od bogatstva koje se neočekivano našlo na vašem putu!

Strijelac
Tokom prethodna tri mjeseca, bili ste odlični u kontrolisanju svojih finansija, zato će april za vas biti iznenađenje. Mars u Raku 23. aprila donosi vam probleme, odjednom novca nema dovoljno, kao da ste loše prošli u većoj kupovini, i ni sami niste sigurni šta se dogodilo. Ne brinite, Strijelčevi, ovaj problem će biti riješen ako budete sabrani i strpljivi.

Jarac
Odlično ste vodili svoje finansije u martu, i zato već od 11. aprila imate priliku da troškarite na nešto što ste željeli. Počastite sebe ili drage ljude, zvijezde kažu da će vam se višestruko isplatiti. Ovaj sjajni period nažalost traje samo oko nedjelju dana, već 19. aprila kada počinje doba Bika, morate da budete veoma pažljivi s novcem, mogući su gubici.

Vodolija
Pun Mjesec u Škorpiji 26. aprila donosi velike promjene u vašoj karijeri. Promjene su uvijek dobre, a ova će biti najbolja! Moguće je da ćete dobiti neočekivanu ponudu za mnogo bolje plaćen posao, i trebalo bi da je iskoristite.

Ribe
Mlad Mjesec u vama budi želju da sve finansijske probleme ostavite za sobom, i hrabro krećete ka tom cilju. Novi početak znači i da se otarasite balasta iz prethodnog perioda, neko ili nešto vas puno košta a malo vam donosi. Dobro razmislite o čemu je riječ i riješite taj problem. Najveće troškove imaćete u periodu 16. i 17. aprila.