Nova prilika za odlazak iz BiH: SIGURAN POSAO ZA 1.000 RADNIKA NA TURISTIČKIM KRUZERIMA I U HOTELIMA

Lider u u zapošljavanju na riječnim i okeanskim kruzerima i luksuznim hotelima na Bliskom Istoku i u US “Uspinjača posao” nudi posao za najmanje 1.000 osoba iz BiH. Plata od 750 do 1.500 dolara, uz plaćenu hranu, smještaj i zdravstvene usluge… Razgovori sa poslodavcima prvog i drugog marta u sarajevskom hotelu “Radon plaza”

U sarajevskom hotelu tokom prvog i drugog marta ove godine zakazan je JOB FAIR za nezaposlene mlade ljude u BiH, koji žele raditi na kruzerima i u ugostiteljstvu u prekookenaskim zemljama. Termini za razgovore su u 9,00 sati, a više informacija možete dobiti na wrb stranici USPINJACA POSAO d.o. o www.uspinjaca.hr

Kako se najavljuje u “Radon plazi” će se okupiti najbolji i najveći poslodavci iz Evrope. Od candidate se traži CV na engleskom jeziku, te poznavanje engleskog jezika. Nije na odmet imati i osmijeh, koji je neophodan u komunikaciji s ljudima i u turizmu.

USPINJACA POSAO d.o.o. je lider u u zapošljavanju na riječnim i okeanskim kruzerima i luksuznim hotelima na Bliskom Istoku i u US. U ovom trenutku im je potrebno oko 1.000 novih radnika, uz zagarantovane minimalne plate od 750 do 1.500 dolara, uz plaćenu hranu, smještaj i zdravstvene usluge…(aura.ba)