Nova ponuda austrijskog bordela: Plastične seks lutke su popularnije od “prave stvari”

Austrijska javna kuća Kontakthof postala je poznatija od ostalih zbog svoje inovacije. Naime, u svoju ponudu uvrstili su plastičnu lutku imena Fanny, koja je uskoro postala pravi hit

– Dobra večer, izvolite. Večeras u ponudi imamo crvenokosu bjelkinju, bujnu crnkinju i naš “specijalitet” – plastičnu lutku Fanny. Tako nekako bi zaposlenici javne kuće Kontakthof u Beču mogli ugostiti svoje mušterije. Lutka je postala apsolutni hit i zna biti rezervisana danima unaprijed po cijeni od 80 eura po satu.

Fanny, koja je visoka metar i pol i teška 40 kilograma, ima dugu plavu kosu i bujne grudi. Navodno se sve više austrijskih bordela prebacuje na plastične lutke koje koštaju i do sedam hiljada eura, a dolaze iz Japana.  Stručnjaci za seksualnu industriju procjenjuju da raste broj ljudi s fetišem za spolni odnos s lutkama, a kao glavne razloge navode da osoba tokom odnosa s lutkom može učiniti što god poželi i svaka namjera je isključena. Austrija nam je blizu, možda je pitanje dana kad će i u našim bordelima u ponudi biti – plastične lutke.