Nova Bekamova „Shagy cropu“ frizura preko noći postala hit

Beks je novu frizuru predstavio putem Instagrama tokom puta po dalekom Makauu. Shagy crop je vrlo praktična frizura koja se lako održava a idealna je i za nadolazeće ljetnje dane


Nakon čuvene undercut frizure sa malo više kose na vrhu koju je Dejvid furao u više varijacija već dugo vremena, sve je iznenadila njegova prošlonedeljna transformacija. Iako je bivši engleski fudbaler poznat po brojnim promjenama frizura i najrazličitijim mogućim stilovima, novi friz je izazvao pažnju jer je jednostavan i lako se može napraviti.

Beks je novu frizuru predstavio putem Instagrama tokom puta po dalekom Makauu. Shagy crop je vrlo praktična frizura koja se lako održava a idealna je i za nadolazeće ljetnje dane.

Bekamova nova frizura spada u kategoriju klasičnih cut frizura. Evo kako je uraditi:

Kada odete kod svog frizura tražite da vam mašinicom skrati kosu sa strane na dužinu od 0.5 milimetara i da isprati oblik vaše glave, odnosno da zadrži obli oblik. Gornji dio frizure treba da izgleda kao kratka verzija pompadour frizure ne duža od 1,5-2 cantimetra.

Ova frizura se preporučuje muškarcima koji imaju ovalniji oblik lica, a lijepo stoji i onima sa četvrtastijim licem.
Kako frizuru održavati?

Ovu frizuru je vrlo lako održavati. Kosu nakon pranja dobro osušite peškirom a zatim nanesite neki od proizvoda koji će kreirati suvi izgled kose, poput voska ili kreme na bazi gline. Kosu možete lagano podići nagore i biti krajnje kreativni.

Beksu je ovaj „friz“ definitivno pomogao da izgleda mlađe, a sigurni smo da će i vama dati svjež i mladalački izgled.

U nastavku pogledajte video na kome Dejvid komentariše svoje brojne stilove frizura koje je nosio u prošlosti.