Nostradamus o 2017: Italija pred bankrotom, počinje ‘topli rat’

Iako se Nostradamus navodi kao izvor prije praktički svakog narednog razdoblja, a njegovi katreni se tumače na razne načine – to nije spriječilo britanski Express da napravi listu ‘predviđanja’.

Pošto ne piše ni odakle dolazi izvor, niti tko ga tumači – jedino što nam preostaje je da prepišemo njihove navode. Kina bi po Expressu i Nostradamusu trebala pozitivno djelovati na planu ekonomske neravnoteže dok će Italija doći pred financijski kolaps potaknut nezaposlenošću i problemima s vraćanjem kredita. Tako što se lako da iščitati i iz ekonomskih predviđanja za ovu godinu.

SAD će naravno biti nesposoban što autor članka povezuje s dolaskom Trumpa na vlast. O njemu i Nostradamusu već smo pisali, ali u nešto drugačijem kontekstu. Rusija i Ukrajina će potpisati primirje protiv kojeg će se Trump iz nepoznatog razloga pobuniti. U Južnoj Americi očekuje se nagli zaokret udesno, a članak govori i o ‘toplom ratu’ vezanom uz globalno zatopljenje i resurse. Krenut će se i s prvim orbitalnim letovima na komercijalni način. Koliko je vjerovati interpretaciji autora bez ikakvih katrena kao dokaza, vrlo je upitno…(nexus)